• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmeli mi..

Selam kızlar 8 yıllık bir evliliğim var 2 de cocugum . Kücügü henüz 6 aylık. Son zamanlarda eşimle çok problem yaşıyoruz mutsuzum ve sürekli boşanmayı düsünürken buluyorum kendimi. Çok çıkmazdayım ne zaman bi kırgınlığımı üzüntümü dile getirsem eşim anında parlamaya baslıyor beni beğenmiyorsun sürekli hatalarımı dile getiriyorsun. Olay bi anda kavgaya dönüşüyor artık sorunlarımı dile getiremez hale döndüm içimde tutmaktan psikolojim bozuldu ne yapmalıyım delirmek üzereyim
Boşanın kurtulun ne çekiyorsunuz ki bu adamı

Astroloji diyor ki; Şubat 15 e kadar sabredin.Konuşmayın küsün tavır koyun…Öfkeyle kalkan zararla oturur.Bu tarihten sonra duygularla değil mantıkla karar verin.2025 in kalıntılarını yaşıyoruz.2026 güzel olacak inşallah.
İşimiz astrolojiye kaldıysa.

Kadın hatalı kararın en büğünü almış bu herifi ikinci kez baba yaparak, daha da artık hiçbir astroloji mastroloji kurtarmaz onu.
Yaşıyorsak umut vardır.Beş dakikada değişir bütün işler, umudu çabayı elden bırakmayalım yeter ki.

Selam kızlar 8 yıllık bir evliliğim var 2 de cocugum . Kücügü henüz 6 aylık. Son zamanlarda eşimle çok problem yaşıyoruz mutsuzum ve sürekli boşanmayı düsünürken buluyorum kendimi. Çok çıkmazdayım ne zaman bi kırgınlığımı üzüntümü dile getirsem eşim anında parlamaya baslıyor beni beğenmiyorsun sürekli hatalarımı dile getiriyorsun. Olay bi anda kavgaya dönüşüyor artık sorunlarımı dile getiremez hale döndüm içimde tutmaktan psikolojim bozuldu ne yapmalıyım delirmek üzereyim

Kırgınlıklarınız nelerdir Boşanmaya değecek durumlar mı?

Karı koca arasında belli kırılma dönemleri vardır hemen aklınıza neden boşanmak geliyor?

Ani karar alarak çözebileceğiniz şeyler için iki çocuğu anne baba arasında bırakmayın..

Sorunlarınız ne peki? Boşanmak çok zor bir karar.Nedir ne değildir bilmeden ne boşan derim ne boşanma

O kadar katılıyorum ki bu fikrinize. Son zamanlarda kardeş fikri dönüp duruyor beynimde, ancak sonra eşimin öfke krizlerinde oğlumun korktuğu zamanlar ve söyledikleri geliyor, oğlum kardeş istiyor ama benim içim acıyor... Biz böyle derin düşünürken nasıl oluyorda 2-3 çocuk yapıyorlar hangimiz doğru bilemiyorum :(

Evlilik terapistine gittinizmi? Birden fevrilesmesinin altinda ne sebep var siz ogrenemediyseniz (belki de kendi de bilmiyordur) bu bir terapi de ortaya çıkabilir ve belki de evliliğini kurtulur

Eşinizle iletişiminiz nasıl? Sizinle çocuklarla ve eviyle ilgilenirmi? Konunun ucu çok açık kalmış.

Back
X