Bu evlilik bitmeli mi?

Konu sahibesi ben şuan eşimr minnet duydum diye bir yorum yaptım. Bi arkadaşımız beni uyardı. Ben yanlş ifade etmişim kendimi. Bil istedim. Ailene kötü davranması üzerine böyle bir şey dedim. Bnmknn tek iyi yönü aileme iyi davranıyor olması. Gerisi berbat yani. Eğer yanlıl anlattıysam özür dilerim. Cahilliğime ver :110:
Sorun yok. Ben zaten kendi derdimdeyim..

Is bulmak o kadar kolay degil malesef. Burda yakinda terfi de alicam. Is degisiklikligi suan imkansiz benim içinzaten ailem cok yasli bakamazlar kizima. Onların yaninda da yaşayamam bu saatten sonra. Benim ayri bir duzen kurmam lazim
bana sorarsanız 5000 lira 2 kişinin geçinmesi için gayet yeterli. ben sizin yerinizde olsam katlanmazdım..

N nazenin92 25 yaşında olup nasıl 10 yıllık evli olup, bide üni okudunuz anlatabilir misiniz? Bide hadi 15 yaşında evlendiniz 20 yaşında anne oldunuz. Ne ara öncesinde bişeyler yaşıcaksınız önceki sevgilinizle.. altı üstü sohbet muhabbet etmişsinizdir diye düşünüyorum. Hadi en fazla 15 yaşında sarılmış olun.. Eşiniz sütten çıkma ak kaşık mı acaba??

Lütfen cevaplar mısınız? ?

Bayanlar neden bircok kisi bu kadar rahat bosanin tavsiyesi veriyor? Kadinin cocugu var. Cocuk ne kadar onemli biliyor musunuz? Elbette biliyorsunuzdur da, o cocugun psikolojisini, babasiz buyumesini, annenin hem calismasini, hem cocuguna bakmasini, hem anne hem baba olmasini bir dusunsenize. Hayata bir kere geliyoruz tamam ama o cocuk da bir kere geliyor, babasizlik demiyorum da o babanin golgesi olmadan buyumek, yaninda hissetmeden buyumek ne zor olur onun icin.

şu an sizin için daha da çok üzüldüm. başka ülkede doktora yapmak da sizin hayatınızda hiçbir şey değiştirmemiş. insan hakları, insanın değeri, özsaygı, erdemli olma vs. hiçbir şey kazandırmamış. hayata bakışınız değişmemiş, yeni coğrafya, farklı kültürden insanlar bile size insanın değerini öğretememiş. ezberlerinize yeni ezberler eklemişsiniz. yazık olmuş. nişanlıyken nasılsanız o noktada kalmışsınız.

kendine güven, cesaret bu kelimelerin anlamlarını hayatınız boyunca anlayamayacaksınız. hadi anneniz babanız cahildi de sizin niçin farkınız yok onlardan? hayatınız boyunca kendi iyiliğinize olacak hiç mi bir şey eklemediniz kişiliğinize?

benim annem benim için böyle bir evlilik yürütecek olsa aklım başıma ilk geldiğinde ona diyeceğim tek şey "çocuğum bahanesi arkasına sığınan bir korkak olduğu" olurdu. ki tek başına, erkek gölgesi(!) olmadan yaşamaya cesareti olmayan korkak kadınların bir numaralı bahanesi her zaman çocuklarıdır. hatta çocuğu yoksa boşanmayı düşündüğü o arada hamile kalır ki kendi kendini esir etsin de yeni bir hayata başlama kararı vermek zorunda kalmasın!

boşanıp da anne baba ilişkisini yürütmeyi beceremeyecek ebeveynlerseniz bir arada olmanızın da çocuğun gelişimine mükkemmel katkı sağlayacağınızı söyleyemeyiz. tam tersi kişilik bozukluklarına bile yol açabilir.

haftanın belirli günleri anneyle belirli günleri babaya pekala zaman geçirip bir gün birlikte zaman geçirebilirsiniz. böylelikle insanlıktan çıkmaz, kişiliksiz, pasif, ezik yaşamazsınız. belki çok seveceğiniz biri bile girebilir hayatınıza.

evet çocuklar çok önemli. 3 yaşında kızım var. ve hamileyim. buna rağmen konu sahibi kadar maaşım olmamasına rağmen yaşadıklarının yarısından daha azını yaşasam bin kez boşanırdım. gelinlikle girdim kefenle çıkacağım gibi mazoşist bir kafa yapısında değilim. yürümüyorsa biter. bitmeli de... korkak kadınlara selam olsun!

N nazenin92 25 yaşında olup nasıl 10 yıllık evli olup, bide üni okudunuz anlatabilir misiniz? Bide hadi 15 yaşında evlendiniz 20 yaşında anne oldunuz. Ne ara öncesinde bişeyler yaşıcaksınız önceki sevgilinizle.. altı üstü sohbet muhabbet etmişsinizdir diye düşünüyorum. Hadi en fazla 15 yaşında sarılmış olun.. Eşiniz sütten çıkma ak kaşık mı acaba??

o konu geçti canım :) ikinci üyeliğiymiş konu sahibinin o yüzden öylesine alınmış bir üyelikte yaşa dikkat etmemiş. normalde 36 yaşında.

ya allah askına 4 bin maaş diyor sıkıntılı niye gecinsin yaa ??
insanlar 2 bin tl ile geçiniyor hayır cok lüks mü yasıyorsunuz anlamıyorum ki maaşı standartın üstünde yan+i
Lüks yaşıyor da olabilir. Hangimizi ilgilendirir??

Yasim 36 uyelik bilgilerimi dogru doldurmadim. İkinci uyeligim. Kazen in bilgisi var. Basliktaki 2ve 3. Sayfalari okursanız sorunuza cevap olur

Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin

Kızlar bosanma durumunu konuştumisler iyice karisti. Malesef hakkim olan parayi vermeyecegini nafaka da vermeyeceğini bu sartlar altinda bosanirsam bosanabilecegini soyledi. Bende dava yoluyla alırım kanunlar benden yana ev benim ustume dedim. Seni rezil ederim dedi. Megerse ses kaydim varmis onda. Bana herseyi anlattirdigi gun ses kaydina almis. Eger hakkim olani mahkeme yoluyla almaya kalkarsam cocugun üzerine yemin etti bu kaydi cd ortaminda cogaltip tum akraba ve is arkadaşlarina dağıtım dedi. Once yalan soyluyor dedim. Ama malesef dogru.ses kaydini dinletti. Isim isim kimle neler oldu hepsi benim sesimden.. simdi diyeceksiniz ki sen salak misin niye itiraf ettin. Niye soyledin. Gecmiste bi pot kirmistim. Eski sevgilimle gittigim yeri esimle gittik diye hatirladim. O da kimle geldin kim oldu hayatında bana hepsini anlatacaksin kurana el bas yoksa annen baban ölsün dogruyu soylemezsen demisti. Esim gerçekten manyakmis!!! Ne yapicam simdi? Evin degeri 300 bin vardır bana 20 bin al nafaka da isteme defol git diyor. Birde arsa var ustune. Onda da hakkim var ama vermicem diyor. Ben göz gore gore haklarimdan vazgeceyimmi? O kadar zoruma gidiyor ki!! Hüngür hüngür agliyorum suan

Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin

Merhaba hataların olabilir ama bir insan eşine o lafları nasıl söyler veya ailesine o saygısızlığı nasıl yapar böyle bir ömür geçmez nereye kadar sabredebilirsin kızın senin yanında doğru yerde olur babası yine babası kızın küçükken böyle şeyleri atlatması daha kolay olur ve aldığın maaş geçinmen için uygun bi tanıdığın olması önemli değil kendine güven sen güçlü biri ol kendini kurtar ilerde daha büyük sorunlar olur her şey başındayken boşanman daha mantıklı öyle bi adam yanında olsa ne olur olmasa ne olur sizin aranızda ki bu sorunu çocuk büyüdükçe görücek belki babasının tarafında olcak kızın tek varlığın onunla yeni bir hayat kurun ne kendinize ne ailenize laf söyletmeyin beni fikrim

Kızlar bosanma durumunu konuştumisler iyice karisti. Malesef hakkim olan parayi vermeyecegini nafaka da vermeyeceğini bu sartlar altinda bosanirsam bosanabilecegini soyledi. Bende dava yoluyla alırım kanunlar benden yana ev benim ustume dedim. Seni rezil ederim dedi. Megerse ses kaydim varmis onda. Bana herseyi anlattirdigi gun ses kaydina almis. Eger hakkim olani mahkeme yoluyla almaya kalkarsam cocugun üzerine yemin etti bu kaydi cd ortaminda cogaltip tum akraba ve is arkadaşlarina dağıtım dedi. Once yalan soyluyor dedim. Ama malesef dogru.ses kaydini dinletti. Isim isim kimle neler oldu hepsi benim sesimden.. simdi diyeceksiniz ki sen salak misin niye itiraf ettin. Niye soyledin. Gecmiste bi pot kirmistim. Eski sevgilimle gittigim yeri esimle gittik diye hatirladim. O da kimle geldin kim oldu hayatında bana hepsini anlatacaksin kurana el bas yoksa annen baban ölsün dogruyu soylemezsen demisti. Esim gerçekten manyakmis!!! Ne yapicam simdi? Evin degeri 300 bin vardır bana 20 bin al nafaka da isteme defol git diyor. Birde arsa var ustune. Onda da hakkim var ama vermicem diyor. Ben göz gore gore haklarimdan vazgeceyimmi? O kadar zoruma gidiyor ki!! Hüngür hüngür agliyorum suan
Gecmiste olanlari anlattin diye suc islemis degilsin ki.hakim hakkini verir .ev senin ustuneyse bile yariya yariya paylasilmazmi.cocuguna nafakayi cok giren adami bosver gitsin.isteme bisey .ayril gitsin

Sırf bunun için bile boşanılır. Adam içinde potansiyel tehlike taşıyormuş, hazırlıklıymış.
Siz ne cevap verdiniz ? Susup kaldınız mı ? İstediğin yerde yayınla, kendini rezil edersin deseydiniz.
Hakkınızdan vazgeçmeyin, tehditlere boyun eğmeyin. Çocuğunuz küçük, mahkeme mutlaka nafaka bağlar. Ses kaydını mahkemeye taşıyamaz, yasak diye biliyorum. Taşısa bile haberi vardı, bilerek evlendi dersiniz.

Bi defa senin konuşmanı gizlice kaydetmesi onun aleyhine, bunu delil olarak da dinletemez. Ayrıca evlilik öncesi yaşadıklarını hakim dikkate almaz. Evlilik sonrası önemlidir. Bi de kendisi istemese dahi senin kanuni haklarını vermek zorunda. Yerinde olsam kendimi ezdirmem.

Sırf bunun için bile boşanılır. Adam içinde potansiyel tehlike taşıyormuş, hazırlıklıymış.
Siz ne cevap verdiniz ? Susup kaldınız mı ? İstediğin yerde yayınla, kendini rezil edersin deseydiniz.
Hakkınızdan vazgeçmeyin, tehditlere boyun eğmeyin. Çocuğunuz küçük, mahkeme mutlaka nafaka bağlar. Ses kaydını mahkemeye taşıyamaz, yasak diye biliyorum. Taşısa bile haberi vardı, bilerek evlendi dersiniz.

İstediği yerde yayınlayamaz zaten. Kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğundan tazminata bile mahkum edilir. Konu sahibi OKU BUNLARI

Sizin hayatınızı verdiğiniz insan tehdit ediyor nasıl şerefsiz biri sizi bide mahkeme olaylarında ses kaydını dikkate almıyolar belki size benzeyen bir ses belki montaj o önemli değil kızını bile hiçe sayacak bir insan hırsından size zarar verebilir ne veriyorsa aalın vermiyosa defolsun gitsin siz bu adamı kızınızdan ayırsanız ne olur çocuğu taktığı yok sizden almaya da çalışır güçlü bir avukatınız olmalı

tehditten dava aç. ayrıca dinletsin akrabaya kime ne. herkes kendine baksın. ne kadar elalem ne der derdindesiniz? böyle bir canavarla aynı evde yaşayacaksınız. niye? elaleme rezil olmayım. böyle düşünenlere de bu acılar müstehak diyorum bazen.

evlenmeden önce 10 kişiyle de yatarsınız, 20 kişiyle de gezer tozarsınız. kimseyi ilgilendirmez bu. bu sadece sizin probleminizdir. ama tehdit ve ses kaydı suçtur. ne kadar safsınız ya. adam bulmuş sizi sindirmenin yolunu oh valla. sizin gibi bir kadın olsa karşımda ben de hayvanın teki olan kocanız olsam ben de süründürürüm valla. hazır böyle safını bulmuşken... nimetlerinden faydalanırdım, egomu tatmin eder, sadistliğimi zirveye taşırdım.

Ses kaydini mahkemeye sunucam demiyor ki.senin mesleki kariyerini bitirecem tum arkadaşlarina akrabalarına rezil edecem diyor. Eve katkin cok olmadi ev daha cok benim maasimla alındı o yuzden al 29 bini git defol diyor. Hakkimi almaya kalkarsam ses kaydini cogaltip dagitacakmis. Nefret ediyorum gerçekten gebersin gitsin

Ses kaydini mahkemeye sunucam demiyor ki.senin mesleki kariyerini bitirecem tum arkadaşlarina akrabalarına rezil edecem diyor. Eve katkin cok olmadi ev daha cok benim maasimla alındı o yuzden al 29 bini git defol diyor. Hakkimi almaya kalkarsam ses kaydini cogaltip dagitacakmis. Nefret ediyorum gerçekten gebersin gitsin
Allah belasını versin böyle insanların.. bende herkese senin iktidarsız olduğunu söyle dicem ama onun seviyesine düşme.. Ayrıca kurana el bile bassan Allah evliliği korumak için yalan söylemeye izin veriyor. . Sırf evlilikler bozulmasın diye.. ölmesini istemekte haksız değilmişsin. Ayrıca seni düşünmüyor evladını da mı düşünmüyor adi??

Back
X