• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu evlilik isleri hep mi boyle?

karanlikgunler

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
203
127
18
Merhaba kizlar onceki konumu takip edenler bilir kp le olan sorunlarim sükür son buldu artik biseye karismiyor.hersey iyi gidiyor butun isleri hallettik sadece gelinlik kaldi onada ufaktan bakiyoruz.dun biyerde baktik 3 bin dedi gelinlik ve kinalik icin.neyse aksam bize geldiler.kaynanam gelinlige bakin dedi bende biz dun baktik falan dedim.3 bin tuttu cok begendim dedim.o da siz vaska yerlere de bakin cok pahali bide cok acik olmayacak dedi.nisanlima soyledim aldirma istedigine bakarsin dedi.kaynanami seviyorum aslinda bi problemimiz yok gercekten.ama boyle seyler soylendigi zaman direk isime karisilacakmis yine tartisma cikacakmis gibi korkuyorum psikolojim bozulmus gibi surekli biseye karisacaklar sunu dedi bunu dedi karisacakmi korkusu var.napmam lazim benim.

açıklığına karışmak ne haddine, hem size, hem ailenize, hem nişanlınıza saygısızlık bu.
fiyatına da eğer kendisi alacaksa yorum yapabilir, bütçesine uygun değildir söyler, ama bir orta yol bulursunuz.

Açık olmayacak demek ne demek ya? Kayınvalideyse kayınvalideliğini bilsin.Ne haddineymiş açık mı kapalı mı karışmak.
Kibar bir dille kendimin ailemin ve nişanlımın yaşam tarzını biliyorum,nasıl gıyınmem gerektıgını bılecek ıdrak edebilecek yaştayım çok şükür.Buna da kendım karar verebilirim diye düşünüyorum annecim diyip gülümse ve geç

Merhaba kizlar onceki konumu takip edenler bilir kp le olan sorunlarim sükür son buldu artik biseye karismiyor.hersey iyi gidiyor butun isleri hallettik sadece gelinlik kaldi onada ufaktan bakiyoruz.dun biyerde baktik 3 bin dedi gelinlik ve kinalik icin.neyse aksam bize geldiler.kaynanam gelinlige bakin dedi bende biz dun baktik falan dedim.3 bin tuttu cok begendim dedim.o da siz vaska yerlere de bakin cok pahali bide cok acik olmayacak dedi.nisanlima soyledim aldirma istedigine bakarsin dedi.kaynanami seviyorum aslinda bi problemimiz yok gercekten.ama boyle seyler soylendigi zaman direk isime karisilacakmis yine tartisma cikacakmis gibi korkuyorum psikolojim bozulmus gibi surekli biseye karisacaklar sunu dedi bunu dedi karisacakmi korkusu var.napmam lazim benim.

başka yerlere de bak hem fikir edinirsin hem de fiyat araştırması yaparsın. ben kiralamıştım ama bana göre dikilmişti 1500 tl tutmuştu benden birkaç ay sonra evlenen arkadaşım 2500 tl verdi gelinliğine onunki de kiralıktı hiçbir fark yoktu. kime ne bulurlarsa. kız kardeşim eylülde evlenecek gittik benim gelinlikçiye başta 2000 dedi sonra 1750ye indi. kına içinde içine ne siniyosa onlardan al ben kaftan kiralamıştım o da 600 tl idi geçen sene. seninki biraz pahalı bu durumda. bence kayınvalidenden fikir alma sorma bu mu olsun bumu diye. kadın net belli etmiş. sonuçta transparan giyinmeyeceğine göre ne diye açık olmasın diyor. bir daha derse sende göbeğim açık eteğim kısa olacak çok içime sindi de. ben ne giyeceğimi iyi biliyorum sonuçta benimde bir ailem var

Gelinligi kv almadigindan ben sıkıntı yasamadim. Evlilik işleri böyle degil ama kv, kp'den para cikiyorsa genelde karisirlar. Yok kvniz ödeme yapmıyorsa "he he" diyin gecin kafanıza göre takılın niye dert edesiniz?

Hayır böyle değil. Evlilik provası bunlar işte, şimdi ederse yarın da ezer.
Kesinlikle açık olmasın falan dediğinde cevabını ver. Ben bilmiyor muyum ne giyeceğimi bu yaşa geldiğine göre de mesela ama kavga gibi değil, normal bir şey söyler gibi lafını söyle.
Maddiyat konusunu nişanlınla hallet ama.

Ben gelinliğimin fiyatını bile bilmiyorum. Gittim denedim aldım. Fiyatı kesinlikle benle konuşmadı gelinlikçiler. Eşim baştan konuşulmayacak dedi. Ben fiyatı düşünmeyeyim diye. Benden tek ricası straplez olmaması idi. Onun da nedeni bir arkadaşının evlenirken korkunç kayan straplez gelinliğiydi :-)

Gelinlige cok fazla para verilmesine bende karsiyim. 3-4 saatlik bir sey icin 3 bin tl verecegime ihtiyacim olan baska bir sey alinir.
Kayinvalidenize cevabini siz verin, nerde nasil giyinecegimi biliyorum dersiniz tatli bir sekilde. omur boyu sizin adiniza nisanliniz konusmayacak sonucta.

bende karısılmasını ıstemezdım acık olmucak ne demek ya. sen bırkere evlenıyorsun ıstedıgın geloınlıgı gııymede ozgursun bence sen zaten nasıl gıyınmesını bılıyorsundur cnm

Ya büyükler karışır.Öyle görmüşler he de geç.

Ya he diyip bildiğini oku ya da sert çıkışmadan cevabını ver. Tepene çıkmasın. Açık olmayacak ne demek ya ona mı kalmış

karışma potansiyeli olmayan kayınvalide varmı acaba..ama nişanlın da sen ne istersen o olsun demiş ..inşallah bu duruşunu evlendkten sonrada gösterir..benimde nişanımda görümcem nişan kıyafetme yorum yapmıştı eşim orda sen karışma ne isterse o olacak diyerek tepki koydu 12 senelik evliyim daha hala abisinden çekinir ..baştan nasıl tepki koyarsan o şekilde gidiyor

Ewet hepinizin yorumlarini okudum.zaten cok acik giyinen biri degilim sinirlarimi bilirim.sadece biri isime karistiginda tahammul edemiyorum elimde degil.ailesiylede boyle muhatap olmuyorum.cunku onceki tartismada nisanlim istemedigin bisey oldu mu gel bana soyle ben hallederim dedi.bende oyle yapiyorum iyi oluyo.ama insanin elinde degil iste sinirleniyor.gelinligin paasini onlar verecek.ama nisanlim 3 bine kadar istedigine bak gecmesin butcemizi zorlamayalim dedi tamam dedim.ama bu onlara karisma hakkini vermez.gelinlik bakmaya asla onlarla gitmeyecegimi eger ayni sikintilari bana yasatirsaniz beni arama bile nisani bozulmus bil dedim.oyle deme oyle dusunme olmayacak dedi.beraber gidecegz ikimiz.

Back
X