bu evlilik mantıklımı yürürmü ???

Zamanında yaşayamadığı içinde kalanları yaşamak istiyor
Kimse engel olamaz kararına gözünü karartmış
Çocuk zarar görmez umarım

Kuzenin adama resmen gel azima s.ç razıyım ben diyor. Bu devirde bu cahillik olacak şey değil.

İnsanlara nasihat çoğu zaman işe yaramaz. Kendinin bazı şeyleri yaşayıp görmesi gerekiyor. Siz uyarılarınızı yapmışsınız gerisini kendisine bırakın bence. Yanlız çocuk konusu önemli ya babada yada babaannesinde kalmalı. Çocuğun iyiliği için. Onu bu konuda uyarın gerisine karışmayın.

kuzenimin sevgisinden eminim okadar çok seviyorki adamdan tek istediği yanında olsun başka birşey istemiyor. evlilikle ilgili tüm sorumlulukları kuzenim üstleniyor.

siz de evlisiniz bilirsiniz böyle bir şeyin ilerleyemeyeceğini. yani biri yapacak diğeri hep tüketecek. öyle bir dünya maalesef yok. şimdi psikolojisi iyi değil bence sağlıklı düşünemiyor.

bunlar da tesadüf öyle mi ? amaç ne evli olduğun adamdan olan kızını babannesinin yanına bırakıp asker sevgilinin kızını yanına almak mı? suzi çok tehlikelisin inşallah yazık kocana bence de vicdan azabı çek bi zahmet.

kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.

adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş

Back
X