Bu evlilik nasıl kurtarılır?

İyi sakin kalmış nadir yani böyle erkek , o da sakin kalmasa sonu kötü olurdu.
sonu kötü bitmezdi. gene ben avantajlıyım. mahkemede her türlü şeyi talep ederdim.
en en en önemlisi konumda resmi ve gayri resmi her yerde haklıyım.

sonu kötü bitmezdi. gene ben avantajlıyım. mahkemede her türlü şeyi talep ederdim.
en en en önemlisi konumda resmi ve gayri resmi her yerde haklıyım.
Evet siz haklısınız, kötü biter derken şiddeti kastetmiştim.

zor işler bunlar
umarım okul açılınca güzellikle hallolur hersey
eşinle ne olursa olsun sakin konuş sana tavsiyem bu
Zaten sukuneti bozunca hic anlasamiyoruz onceden illa annem bakacak diyordu e, azindan artik bir deneyelim bakamazsa hesabina döndü

:))) sen sessiz kaldıkca sen ne istiyorsan ona döner :))))
Insallah duzelir annesi bi de hasta yani bakamaz 5 dakka kucaginda tuttu yoruldu ablan baksin hic degilse genc kuvveti yerinde bakalim dio hickimseye guvenemiyormus ordan girince bende kalıyorum bakici dayaklari filan

Ne yaparsin bilemiyorum ama lutfen 'bosanirim' dediginse yalvarma.. Cemkirme, kavga da etme, cunku ise yaramaz, bosa yipranirsin.. Once sen ne istediğine karar ver.. Blöf olsun diye degil, gercekten istemiyosan bosanma lafini edersin..

Hem şiddet uyguluyor hem gerekirse boşanırım diyor
Bunu demesi gereken kişi sendin oysa

Merhaba arkadaşlar, ben bu formun yaklaşık 6-7 yıllık üyesiyim. Bu hesabı sadece bu konu için açtım. Artık o kadar bunaldım ki yardımınıza ihtiyacım var. Ben 25 yasında 2 yıllık evli bir bayanım eşim 27 yaşında. Çocuğumuz yok.

2 yıldır bizim tek problemimiz eşimin annesine bağlılığı.Ben bencil ve cahil bir insan değilim. Ailesi tabiki hayatımızda olucak fakat benden , evinden yuvasından feragat edipte annesinin mutluluğu için çabalaması beni çok yıpratıyor artık. Kayınvalidem eşimi sürekli yanında istiyor. Bana laf sokuyor. Ve kalabalık ortamlarda rencide edici kelimeler kullanıyor, eşim bir kaç kere buna şahit oldu ve bana destek olmadı arkamda durmadı. annesinin beni rencide etmesine göz yumdu. En son olay cumartesi patlattı beni. Cumartesi günü kayınvalidemgile gittik pazar ne yapacaksınız gelinde şunu yapalım dedi. Bende pazar günü gelemiceğimizi evde temizlik yapmam gerektiğini dinlenmem gerektiğini söyledim. Eşimde yanımdaydı ve kayınvalidem bunu dememe bozuldu. Aradan bir kaç dakika geçti bu sefer emri vaki yaptı oğluna dönerek " Ben yarın merkeze gelicem bi işim var sende gel dedi" Yahu arkadaş acık acık söylüyorum. Evde dinleniceğimizi başbaşa kalmak istediğimizi bu neyin kafasıdır. Eşim bu konu dışında çok iyi bir insandır fakat konu annesi olunca bana şiddet bile uygulayabiliyor. Ben aileni karşına al demem, kalplerini kır demem tek istediğim banada koca gibi davranması sahiplenmesi :KK42: Oturup konuşmaz dertleşmez her konuda uzatma kapat konuyu der. Bende dayanamadım ve aileme haber verdim dün geldiler eşiminde ablası ve eniştesi geldi. Anlattık derdimizi. Babam ikimizede kızdı filan öğüt verdi. Ve ailesinin maddi manevi hiçbir katkısı yok , çok şükür ihtiyacımızda yok ama ben fedakarlık yaptıkça karşılığını alamıyorum ve bu evlilik beni çok yıprattı. Ve beni en çok üzen gerekirse boşanırım demesi oldu.

Şimdi bana akıl verin ne yaparımda ben bu evliliği kurtarırım. Nasıl yaparımda kocam evli olduğunu ayrı yuvası olduğunu anlar. Hassas bir dönemden geçiyoruz nasıl atlatırız :cry::cry:
yapacagın seyler bıraz zor ama eşini sevıyorsan yapacaksın.

1- senın kayınvalıde belliki senınle ıktıdar yarısına gırmıs. kartları acık oynayacaksın. o utanmıyorsa sen de utanmayacaksın. gerekıyorsa su cumleyı kuracaksın: "Anne yarın başbaşa bir plan yaptım, (olmasa bile) acil değilse sonra halledin" bitti gitti işte.. acıklama yapmak zorunda degılsın. kel başa şimşir tarak demişler:sinirli:

2-kayınvalıdenle sorunlarını eşine yansıtmayacaksın. kendı basına savasacaksın. ve esıne annesını kotulemeyeceksın, esın şöyle düşünecek: bu noktada ıyı nıyetlısın, bırak kayınvalıden kotulesın senı.

3- evlılıgının cıkmaza gırdıgı yok.bunu at kafandan. klasık Türk erkeği. anası ölüp gidince sana daha da düşkün olacak gör bak.

4- en ıyı savunma saldırıdır. baktın kı o senle ugrasıyor, sen onunla ugrasacaksın. korkma, dik dur. bu konuda eşinle karşı karsıya gelırsen de "aa ben oyle anlamısım," deyıp salağa yat.

5- yasın kac daha senın. o senden korksun. ruh hastası kaynanalar :KK11: çok kızdım bak!

Allah yardımcın olsun.. Sakın bu arada hamile kalma derim.. ağzından boşanırım lafı çıktıysa bir de çocuk çok yıpratır seni... Allaha dua et bol bol... sen haksızlık yapma yeter.. o da anlar evliliğinin değerini eğer anlamak isterse...

Merhaba arkadaşlar, ben bu formun yaklaşık 6-7 yıllık üyesiyim. Bu hesabı sadece bu konu için açtım. Artık o kadar bunaldım ki yardımınıza ihtiyacım var. Ben 25 yasında 2 yıllık evli bir bayanım eşim 27 yaşında. Çocuğumuz yok.

2 yıldır bizim tek problemimiz eşimin annesine bağlılığı.Ben bencil ve cahil bir insan değilim. Ailesi tabiki hayatımızda olucak fakat benden , evinden yuvasından feragat edipte annesinin mutluluğu için çabalaması beni çok yıpratıyor artık. Kayınvalidem eşimi sürekli yanında istiyor. Bana laf sokuyor. Ve kalabalık ortamlarda rencide edici kelimeler kullanıyor, eşim bir kaç kere buna şahit oldu ve bana destek olmadı arkamda durmadı. annesinin beni rencide etmesine göz yumdu. En son olay cumartesi patlattı beni. Cumartesi günü kayınvalidemgile gittik pazar ne yapacaksınız gelinde şunu yapalım dedi. Bende pazar günü gelemiceğimizi evde temizlik yapmam gerektiğini dinlenmem gerektiğini söyledim. Eşimde yanımdaydı ve kayınvalidem bunu dememe bozuldu. Aradan bir kaç dakika geçti bu sefer emri vaki yaptı oğluna dönerek " Ben yarın merkeze gelicem bi işim var sende gel dedi" Yahu arkadaş acık acık söylüyorum. Evde dinleniceğimizi başbaşa kalmak istediğimizi bu neyin kafasıdır. Eşim bu konu dışında çok iyi bir insandır fakat konu annesi olunca bana şiddet bile uygulayabiliyor. Ben aileni karşına al demem, kalplerini kır demem tek istediğim banada koca gibi davranması sahiplenmesi :KK42: Oturup konuşmaz dertleşmez her konuda uzatma kapat konuyu der. Bende dayanamadım ve aileme haber verdim dün geldiler eşiminde ablası ve eniştesi geldi. Anlattık derdimizi. Babam ikimizede kızdı filan öğüt verdi. Ve ailesinin maddi manevi hiçbir katkısı yok , çok şükür ihtiyacımızda yok ama ben fedakarlık yaptıkça karşılığını alamıyorum ve bu evlilik beni çok yıprattı. Ve beni en çok üzen gerekirse boşanırım demesi oldu.

Şimdi bana akıl verin ne yaparımda ben bu evliliği kurtarırım. Nasıl yaparımda kocam evli olduğunu ayrı yuvası olduğunu anlar. Hassas bir dönemden geçiyoruz nasıl atlatırız :cry::cry:

Ben

Şimdi bana akıl verin ne yaparımda ben bu evliliği kurtarırım. Nasıl yaparımda kocam evli olduğunu ayrı yuvası olduğunu anlar. Hassas bir dönemden geçiyoruz nasıl atlatırız :cry::cry:[/QUOTE

Dün neden ailenizi cagırdınız bır benmi anlamadım ?

Eşinziden dayak yemeniz sizin acizliğiniz de
eşinizin ailesiyle ilişkisinden sizene

Ne şekil de atlatirsan atlat bu durumu. Bu insanla devam ettiğin sürece bunları yaşayacaksın.

Gerekirse bosanirim demiş daha ne desin.
Bu iş böyle diyor sana benim tarafım belli sende tarafını seç demiş. .

Bence bu nedenden dolayi boşanma olmasi o kadar üzücü bir durumki.. yuvayi dişi kuş kurar diye boşuna dememişler.güçlü dimdik durman lazim. Eşinin annesi sonuçta elbette onun yaninda olur. Aslinda bu bir taraf meselesi degil. Kayinvalideler çok farkli bir kültürdedirler. Zamanla uyum mutlaka sizde sağlarsiniz. Boyle şeyler gelip geçici. Siz kayinvalidenizle aranizi duzeltin bence siz ona iyimser yaklasin ki o da hatasini anlar ve duzeltir mutlaka. Ve eşinize de annesini şikayet etmeyin. Sonuçta bu sizin ve kayinvalideniz aranizda. Sorun çikmadan her şey halledilebilir. Siz iyimser olun o hatasini anlar :) Rabbim yuvanizi bozmaz çocuk sesleriyle şenlendirir inşallah

gerekirse seni boşarım diyen, döven ana kuzusu, sana yar da olmaz koca da. ya susup oturacaksın süs gibi ya da ayrılacaksın.
hem çok gençsin, niye bu dengesize katlanıyorsun ki? sen daha iyilerine layıksın.

Offf gerekirse boşanırım nedir ya hu??
Kadın arsızlık mı yapmış hırsızlık mı..
ilk Zamanlar Benim eşimde her tartışmamızda bu cümleyi kuaradı ben hiç ciddiye almazdım sonuçta öküzlük var yapılarında.
Birgün yine bir kavgamızda ki kızım yeni doğmuştu söyledi bu cümleyi, cok kızdım yeter artık dedim aldım karşıma..
Arsızmıyım hayır,hırsızmıyım hayır, başkası mı var hayır, e ozaman neden hep boşanma lafı gevişliyon agzında dedim. kem küm etti,bizim bir çocuğumuz var
ya bu deveyi güdücez ya güdücez başka yol yok dedim o gün bugündür söylemez.

Şiddet uygulayan bir adamla evliliğin kurtaracak yanı var mı sizce ?

Back
X