kizlar yeni evliyum hemende cocugum oldu.calistgim icin cocuda kv bakiyor.esimle 2 senelik flortun ardindan evlendik bu sure zarfinda esim ailesinden pek bahsetmedi.bnimde.cahilligimden mi gozummu kordu pek.bisey sormadim.esim evin tek cocugu.iki kiz kardesi var.birisi bosanmis digrri evde.
cocuga bakmak icin kv geldi yaninda o bosanan gorumcede var.ben calismaya basladim.bi ara gorumcem annesiyle tartismaya basladi tvd kanal.degistirme yuzumden.ben bu arada odamdayim.laf birden bana geldi.giderim o gelinini doverim.bacaksiz .sonra o cocuguda bicaklarim odururm .annesi susturmay caliaiyor bu arada.bende dayNadim ciktim.esime dedim bisey soyle.sonra onlar kavga ediyorlar.bi taraftan da bana bakarak defol git bu evden bosan falan filan.esim beni aldi disari gittik.gece geldigimizde uyumuslar.karsilasmadik.
sabah kahvalti edicez.yine basladi.benim yuzume baka baka bidaha bunu.n evini temizleycim.b...klarinida biz temizliyoruz.cocuguna bakiyoruz.gelsin anasi baksin.yiyip icip yatiyor.islerini biz yapiyoruz.cocugun yuzune bakip sunun suratina bak.ayni anasi gibi maymun.daha benim intikami bitmedi.falan diyo.bende bisey dememk icin kendimi zor tuttum.sonra annesi iceri goturdu.sen uslu durmuyacan diye.bende zannediyorumki valizi hazirlayip goturecekler.kv diyoki sen git ben biktim senden.nereye gidersen git ben gitmiycem diyo.esim babasini ariyo gel gotur olay cikadtiyo diye.babasi gelmiyor.sonra biraz siniri gecince tamam bi daha yapmicam dedi.olay kapandi
aradan 3 gun gecti ben korkuyorum.tabi cocuguma bisey yapar.diye gece odami kilitleyip yatiyorum.yine beni gordukce fisir fisir biseyler soyluyor.sonra esime soyledim baban ne zaman goturcek diye.oda gslmicek.diyor
bu arada kizlar gorumcemin rahatzilgi var.bana bunu ne esim ne ailesi soyledi.kp evlenmeden once babama soyledigi tek sey benm.kizim.biraz rahatsiz bisey soylerse takmasin onemsemesin demis.babamda bana soyledi.bende tamam dedim.onca sey soyledi cocugumu beni tehdit etti.yine bisey demedim.
gorumcemin davranislarindan hareketlerinden sizofren.oldugunu tahmin ediyorum.bana hne esim ne de baskasi bunu soylemedi.kac defa sirdum.cekti gitti.konusmadi anlatmadi.benm basima bunlarin gelebilecegini soylemddi.bu olaydan.sonra bile
neyse asil.olay surda basliyor.aradan znman gecti.esime dedim baban gelsin gotursun ben rahat edemiyorum.kapiyi kilitliyorum.diye yoksa babamai ben aricam dedim onemsemedi yine bisey yapmadi.kendi babami aragip durumu anlattim.oda kp aramis.git kizini getir.diye.oda kv ariyor.o anda bende evdegim.kv basjkin bi tip.geldi benim yanima biz sana ne yaptikta siz bizi bu evden kovuyorsunuz.bende dedim kimseyi kovmuyoruz sadece boyle boyle dedim.tehdit etti korkuyorum bisey yapmaz benm.kzim.diyo.ne biliyorsun dedim.ya yaparsa kim verecdk hesabini.sen diyo mecbursun bunu cekmeye bizle evlendiysen diyo.sonra esimi dolduruyo bak bak goruyonmu asil deli sensin.senin allah belani versin.bosan git oglumdan.benm oglum gibisini b.k bulursun.seni kim ne yapsin bi cocukla.elimde kalican dovucem seni.bende babami cagirdim oara.baban gelipte napcakmis.o ara taklit ediyor bide babami.bende dedim babam gelsn ona soyle bu soylediklerini sonra valizini topladi.bizi kodun Aalh senin belani versin sonunda nd oldugun ortaya cikti.esimide doldurdu.o yuzden esimden tokat bile yedim.sus artik diye.burasi benm.oglumun evi.sen kim oluyon.bizi kovamazsin.bu evden diyo.
simdi soraraim size bu olayda kim haksli kim haksiz.
benm hic bisey bilmedigim halde bu olanlari yasamk szorundamiyim.mecburmuyum yani.halada bisey soylemezler.
hadi en basindan bilsem simdi bana diyebilirlerdi biz sana soyledik simsende kabul ettin ama benm biseyden haberim yok.olaylarin bu kadar buyucegini tahmin bile etmedim
simdi kv yine burda ama gorumce yok.bi ara gittim yanina konusmak icin.bbak anne dedim sen beni suvluyon ama benm hicbiseyden habrim yok.beni bi dinle diye.beni odadan kovdu.evden kacmaya falan calisti..
simdi ayni evdeyiz ama yuzyuze bakmiyoruz.bakmak istemiyorum cunku.birde heriki kelimesinden biri oglum evi cok guzel.oglum evi soyle.fakan filan.
bana akil verin kizlar bu konuda ne yapicagimi bilmiyorum
simdide esim durmus bu arada ekv o lafin arasinda senin kizin var.senin kizinda benim kizim gibi olsunda gor diye beddua etti.
esim bana simdi soruyo sen annemle.neden.hic konusmuyon diye.bende dedim annen bana bunlari yapti cocuguma beddua rtt.osinirle soyluyo asil sen benm anneme neler dedin diyo.hala onu koruyo.bu olayda kim hakli kizlar
cok karisik ve uzun oldu kusura bakmayin.
Allah yar ve yardımcın olsun canım,basında baba da olsa çirkefle uğraşmak zor onu anladım benım babam hayatta yok yalnız buldular dedım ama benım babam da yumuşak mert pırlanta gibi adamdı her halıkulade zor gerçekten canım