Bu evlilikten kurtuluyorum

Çok teşekkür ederim. Eminim bu hayattan daha mutlu olucam en azından bir erkeğe bağlı olarak değil de kendim bir birey olarak yasicam. 3 senem çöp oldu ama geri kalan ömrünü curutmicem

Çok ıstiyorum bunu inşallah ve böyle yaşamaktansa daha mutlu olacağıma eminim teşekkür ederim

Bence ne olur ne olmaz uzaklaştırma kararı çıkartın. O söylediği cümle bile tehdit olarak yeter. Simdi ban yememek adına küfürleri eklemiyorum...burdaki boşluğa herkes istediğini düşünsün ****
Ben o küfürleri içimden hergun ediyorum Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

Amiiiiin allah razı olsun canımın içi. 3 sene sabrettim askere gitti gelir adam olur dedim hamileydim çocuğumuzdan sonra duzelir dedim ama olmadi. Omrumu beklemeyle curutmak istemiyorum. Avukat tanıdıklarım var konuştum darp raporum var o en büyük delil senin için dediler. Çocuğum için birazda cesaret edemedim ama gerçekten insan dayanamıyor bir süre sonra. Kadina hicbiseyi hak gormeyen erkegini haşa ilah gibi goren mağara insanları bunlar. Kurtulucam allahın izniyle çok teşekkür ederim

Kızınız kaç yaşında? Ufaksa alamaz mahkeme kararıyla. Zaten darp raporu da varmış. Ne olur gel şurada yeniden konuşalım gibi tekliflerine asla evet demeyin gittikten sonra.
1 kere o hatayi yaptim ama ayniydi bir daha yapmam. Kizim subatta 2 yasina girecek alamaz diyor herkes bencede öyle çok teşekkür ederim

Allah korusun çok dikkatli olun. Yok mu ailenizde bu adi herifin anlayacağı dilden konuşacak kimse?? Göz dağı versinler!!!! Benim eşim bana el kaldırsın varya bizimkiler elini keser onun!!!! Çok tasvip etmediğim bir durum ama gerçekten sinirlerim bozuldu, allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım hiç kimse zarar görmeden atlatırsınız bu yaşadığınız travmaları..

Bikac ay önce babam duydu evime geldi ilk olarak düzgünce konuştu o bizim ilkgoz agrimiz her ailede kavga olur şiddet olmasın sende bizim evladimizsin olmuş bir hata bidaha olmasın eğer olursa kızımızı götürürüz gibisinden insan gibi konuştu ama insan olan anlar o anlamadı bi kere daha oldu sonradan ben babamın evine gittim yalvar yakar özür diledi götürdü ama yok bu sefer 3. Sans hak etmiyor ki 2 şans bile fazlaydı ona. Amin kuzum teşekkür ederim. Evet zor olacak travma yasicam belki de ama böyle bir ömür süreceğime en fazla 2 3 sene belki de daha az üzülür sonra şükür ederim

Hayırlı uğurlu olsun verdiğin bu harika karar.

Yaşamaya geldik bu dünyaya.

İnşallah her işin rast gider hiç bir sıkıntın olmaz bundan sonra

Hayırlı uğurlu olsun verdiğin bu harika karar.

Yaşamaya geldik bu dünyaya.

İnşallah her işin rast gider hiç bir sıkıntın olmaz bundan sonra ❤
Evet başkalarının istekleri için yasadiktan sonra ne yapayım ki bu dünyayı. Inşallah canım benim teşekkür ederim

Yanınızda destek bir aileniz varsa çok şanslısınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah Allah yardımcınız olsun

Yanınızda destek bir aileniz varsa çok şanslısınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah Allah yardımcınız olsun ❤
Evet önceden degillerdi ama şiddet olayını duyduktan sonra destek çıktılar. Inşallah teşekkür ederim kuzum

Kendinizi hemen kurtarın. Çok doğru bir karar vermişsiniz . İlk Güvenliğinizi düşünün. Önceliğiniz bu olsun.

Kendinizi hemen kurtarın. Çok doğru bir karar vermişsiniz . İlk Güvenliğinizi düşünün. Önceliğiniz bu olsun.
Konuştum insan gibi karşıma alıp. Istedigini yapabilirsin benim de gucum kalmadi dedi yolun açık olsun dedi valla şok oldum ama bu sakinliğin bile altından bisey aradım teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun, hic dusunme cek git.
Ne mutlu ki sana zeminde guzel kardesin kizin beraberce buyur eksiklik cekmez icerlemez ayriliginizi. Dost olurlar.
Hersey guzel olsun senin icin

Iyi hadi sevindim. Böyle kendine deger veren,evladının ve kendinin geleceğini düşünen güçlü kadınları severim.
Zaten ortada evlilik kalmamış.
Hersey gönlünce olsun,yolun bahtın açık olsun.
Acaba kac senedir evliydin canım?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…