Arkadaslar diye ayarladiysa goremez.
Sadece onun ve etiketli oldugun icin senin arkadaslarin gorebilir. Senin arkadasinin arkadasi goremez, sende ekli degilse.
Herkese aciksa, yani yaninda dunya sembolu varsa, ancak o zaman herkes gorebilir.
Görür canım bilişim teknolojileri öğretmeniyim güven bana. Ben o sebepten dolayı etiketlenen fotoğraflarda onay istiyorum. Yani benim onayım olmadan etiketleyemiyorlar. Böyle bir şey yapmayı düşünürsen ayarlarını anlatırım sanayok cnm bende ekli değil.. yani arkadaşlar diye ayarlı olduğu için fotomu beğenenin arkadaşlarının haber sayfasında şu fotoyu beğendi diye cıkmaz yani dimi
Karşı tarafın arkadaşları tarafından görülür.merhaba arkadaşlar. benim sorum face ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
benim arkadasım bi fotoğrafımızı atmıs benide etiketlemiş benim facemdende bir arkadaşım beğenmiş fotomuzu.
şimdi sorum şu kızlar benim fotomu beğenin kişinin facesindeki arkadaşları haber sayfasında beğendiği fotoğrafımı görebilirlermi?? (hani şu kişi şu kişinin fotoğrafını beğendi diye çıkıyor ya. ama sunuda söyleyim fotoğrafımı görmesini istemediğim kişi bende değilde fotomu beğenen kişide ekli)
ama benim fotografımı atan ve beni etiketleyen arkadasım kimlerin göreceği kısmı arkadaslar yapmış bunuda söyleyim
umarım net anlatabilmişimdir arkadaşlar..
Karşı tarafın arkadaşları tarafından görülür.merhaba arkadaşlar. benim sorum face ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
benim arkadasım bi fotoğrafımızı atmıs benide etiketlemiş benim facemdende bir arkadaşım beğenmiş fotomuzu.
şimdi sorum şu kızlar benim fotomu beğenin kişinin facesindeki arkadaşları haber sayfasında beğendiği fotoğrafımı görebilirlermi?? (hani şu kişi şu kişinin fotoğrafını beğendi diye çıkıyor ya. ama sunuda söyleyim fotoğrafımı görmesini istemediğim kişi bende değilde fotomu beğenen kişide ekli)
ama benim fotografımı atan ve beni etiketleyen arkadasım kimlerin göreceği kısmı arkadaslar yapmış bunuda söyleyim
umarım net anlatabilmişimdir arkadaşlar..
Karşı tarafın arkadaşları tarafından görülür.
eğer etiketlendiğin foto, herkese açık ya da arkadaşlarımın arkadaşları şeklindeyse, beğenen kişinin arkarı ya da ortak arkadaşlarınız görür, bence etiketleme ayarlarını değiştir benzer durumlar için, senden onay alınmadan etiketi sadece sen gör, o şekilde ayarlayabilirsin
Etiketlendigim foto sadece arkadaslar diye bu durmda bende sanmiorum fotomu begenen kisinin arkadaslarinin gorecegini. Sadece benim arkadasm ve beni etiketleyen kisinin arkadaslari gorur diye dusunuyorum.
Göremez. Hiç merak etme. O fotoğrafı, eğer "arkadaşlar" diye ayarladıysa sadece ekleyenin ve fotoda etiketli olanların arkadaşı görebilir. Senin ya da ekleyenin filanca arkadaşının beğendiği fotoyu, onun listesinde olup da sende olmayan göremez. Haber kaynağında da çıkmaz. Ama başkaları da etiketliyse ve senin kaçındığın insan onlarda ekliyse görür. Arkadaslar değil, "arkadaşımın arkadaşları" diye ayarlandıysa yine görür. Arkadaslar diye ayarlıysa göremez. Dediğim gibi diğer etiketlenenlerin de listesinde olmamalı tabii bu kişi. Dediklerimden eminim, facebook kurdu oldum. Gizlilik meselelerini bayağı çözdüm.
Etiketlendigim foto sadece arkadaslar diye bu durmda bende sanmiorum fotomu begenen kisinin arkadaslarinin gorecegini. Sadece benim arkadasm ve beni etiketleyen kisinin arkadaslari gorur diye dusunuyorum.
Evet bu dediğin doğru. Ama ilk mesajında da bunu belirtmedin mi yanlış mı anladım ben
ilk attigim mesajda en sonda belirtmistim bunu. Arkadaslar diye ayarli oldugunu soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?