• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu facebook başa bela bazen ..!!!

ofy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
76
2
18
35
Manisa
merhaba arkadaşlar. benim sorum face ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

benim arkadasım bi fotoğrafımızı atmıs benide etiketlemiş benim facemdende bir arkadaşım beğenmiş fotomuzu.

şimdi sorum şu kızlar benim fotomu beğenin kişinin facesindeki arkadaşları haber sayfasında beğendiği fotoğrafımı görebilirlermi?? (hani şu kişi şu kişinin fotoğrafını beğendi diye çıkıyor ya. ama sunuda söyleyim fotoğrafımı görmesini istemediğim kişi bende değilde fotomu beğenen kişide ekli)

ama benim fotografımı atan ve beni etiketleyen arkadasım kimlerin göreceği kısmı arkadaslar yapmış bunuda söyleyim

umarım net anlatabilmişimdir arkadaşlar..

Offf gece gece kim ne yapmış kimi beğenmiş hiç anlamadım sabah sakin kafayla cevaplıycam bunu valla okumaya çalıştım ama algılayamadım uykudan :)

Arkadaslar diye ayarladiysa goremez.
Sadece onun ve etiketli oldugun icin senin arkadaslarin gorebilir. Senin arkadasinin arkadasi goremez, sende ekli degilse.
Herkese aciksa, yani yaninda dunya sembolu varsa, ancak o zaman herkes gorebilir.

• Beğen
Reactions: ofy
Arkadaslar diye ayarladiysa goremez.
Sadece onun ve etiketli oldugun icin senin arkadaslarin gorebilir. Senin arkadasinin arkadasi goremez, sende ekli degilse.
Herkese aciksa, yani yaninda dunya sembolu varsa, ancak o zaman herkes gorebilir.

yok cnm bende ekli değil.. yani arkadaşlar diye ayarlı olduğu için fotomu beğenenin arkadaşlarının haber sayfasında şu fotoyu beğendi diye cıkmaz yani dimi

yok cnm bende ekli değil.. yani arkadaşlar diye ayarlı olduğu için fotomu beğenenin arkadaşlarının haber sayfasında şu fotoyu beğendi diye cıkmaz yani dimi
Görür canım bilişim teknolojileri öğretmeniyim güven bana. Ben o sebepten dolayı etiketlenen fotoğraflarda onay istiyorum. Yani benim onayım olmadan etiketleyemiyorlar. Böyle bir şey yapmayı düşünürsen ayarlarını anlatırım sana

merhaba arkadaşlar. benim sorum face ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

benim arkadasım bi fotoğrafımızı atmıs benide etiketlemiş benim facemdende bir arkadaşım beğenmiş fotomuzu.

şimdi sorum şu kızlar benim fotomu beğenin kişinin facesindeki arkadaşları haber sayfasında beğendiği fotoğrafımı görebilirlermi?? (hani şu kişi şu kişinin fotoğrafını beğendi diye çıkıyor ya. ama sunuda söyleyim fotoğrafımı görmesini istemediğim kişi bende değilde fotomu beğenen kişide ekli)

ama benim fotografımı atan ve beni etiketleyen arkadasım kimlerin göreceği kısmı arkadaslar yapmış bunuda söyleyim

Karşı tarafın arkadaşları tarafından görülür.

Son düzenleme:

Karşı tarafın arkadaşları tarafından görülür.

Ayarlardan Zaman tüneli ve etiketleme ayarlarına gir. Orda alttaki paragrafta birinci soruyu "Açık" olacak şekilde düzenle. Böylece birisi seni etiketlediğinde etiketleme işlemi kabul olmadan önce sana sorulacak bu etiketi onaylıyor musun diye :34:

$Ekran Alýntýsý.webp

Nasıl ki sen haber kaynağında şu şunu beğendi diye görebiliyorsan başkaları da görebilir.

Fotoğraf sadece arkadaşlara açık olduğundan göremez. O anasayfada gördüğümüz x şu fotoğrafı beğendi diye yazan fotoğraflar herkese açık olan fotograflar oluyor

eğer etiketlendiğin foto, herkese açık ya da arkadaşlarımın arkadaşları şeklindeyse, beğenen kişinin arkadaşları ya da ortak arkadaşlarınız görür, bence etiketleme ayarlarını değiştir benzer durumlar için, senden onay alınmadan etiketi sadece sen gör, o şekilde ayarlayabilirsin

eğer etiketlendiğin foto, herkese açık ya da arkadaşlarımın arkadaşları şeklindeyse, beğenen kişinin arkarı ya da ortak arkadaşlarınız görür, bence etiketleme ayarlarını değiştir benzer durumlar için, senden onay alınmadan etiketi sadece sen gör, o şekilde ayarlayabilirsin

Etiketlendigim foto sadece arkadaslar diye bu durmda bende sanmiorum fotomu begenen kisinin arkadaslarinin gorecegini. Sadece benim arkadasm ve beni etiketleyen kisinin arkadaslari gorur diye dusunuyorum.

Etiketlendigim foto sadece arkadaslar diye bu durmda bende sanmiorum fotomu begenen kisinin arkadaslarinin gorecegini. Sadece benim arkadasm ve beni etiketleyen kisinin arkadaslari gorur diye dusunuyorum.

Göremez. Hiç merak etme. O fotoğrafı, eğer "arkadaşlar" diye ayarladıysa sadece ekleyenin ve fotoda etiketli olanların arkadaşı görebilir. Senin ya da ekleyenin filanca arkadaşının beğendiği fotoyu, onun listesinde olup da sende olmayan göremez. Haber kaynağında da çıkmaz. Ama başkaları da etiketliyse ve senin kaçındığın insan onlarda ekliyse görür. Arkadaslar değil, "arkadaşımın arkadaşları" diye ayarlandıysa yine görür. Arkadaslar diye ayarlıysa göremez. Dediğim gibi diğer etiketlenenlerin de listesinde olmamalı tabii bu kişi. Dediklerimden eminim, facebook kurdu oldum. Gizlilik meselelerini bayağı çözdüm.

Göremez. Hiç merak etme. O fotoğrafı, eğer "arkadaşlar" diye ayarladıysa sadece ekleyenin ve fotoda etiketli olanların arkadaşı görebilir. Senin ya da ekleyenin filanca arkadaşının beğendiği fotoyu, onun listesinde olup da sende olmayan göremez. Haber kaynağında da çıkmaz. Ama başkaları da etiketliyse ve senin kaçındığın insan onlarda ekliyse görür. Arkadaslar değil, "arkadaşımın arkadaşları" diye ayarlandıysa yine görür. Arkadaslar diye ayarlıysa göremez. Dediğim gibi diğer etiketlenenlerin de listesinde olmamalı tabii bu kişi. Dediklerimden eminim, facebook kurdu oldum. Gizlilik meselelerini bayağı çözdüm.

bende aynen senin gibi dusunmustum saol tatlim yardimin icin.

Evet bu dediğin doğru. Ama ilk mesajında da bunu belirtmedin mi yanlış mı anladım ben acaba?

Bu tip sorunlarınızla ilgili olarak www.hukukbilisim.com adresinden yardım alabilirsiniz. Hem hukuki hem de bilişim alanında danışmanlık hzimeti vermektedirler. benim de başıma benzer bir olay gelmişti hemen çözdüler ve hukuki olarak da davalarım halen devam ediyor.

Back
X