• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fetiş işi ne iş ya?

harehare

Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
543
356
73
Yeni adetimiz bu galiba arkadaşlar. Bir pedikürle işler farklılaştı. Bir insan sonradan fetiş olur mu? Bunun ayarı nedir?

Ben de musaadenle merak ettigim bir seyi sormak isterim; acaba bayan fetis var mi? Hepimiz bir seylerin fetisiyiz ama ben ayak fetisistliginden bahsediyorumm.

kadın ayağı erojen bölgeymiş yani beğenmiş de olabilir fetişler bunu abartanlar oluyor :)))

bı pedıkurle kım fetıs olmuş;orayı kaçırdım da:44:

E bu da fetiş göstergesi diil mi? Daha napıcak?

hayır yaaa..benı uyuz etmek ıcın yapıyor..
ayakların kokuyor pöööf dıyor..
aynı seyı kızımızada yapıyor..
ayaklara ozel bı ılgısı yok yanı..amaç kızdırmak

hayır yaaa..benı uyuz etmek ıcın yapıyor..
ayakların kokuyor pöööf dıyor..
aynı seyı kızımızada yapıyor..
ayaklara ozel bı ılgısı yok yanı..amaç kızdırmak

O ev eğlence dolu :) Allah bozmasın :)

Şuna bir hakim olan çıkmadı ya ona yanarım.

bir ayak nasıl sevilir yahu:1: hoş benimkiler çok komik...:1:

hadi el beğenilir ama ayak ne yaf:37:

ne ayak bunlar yaaaa :27:

Yeni adetimiz bu galiba arkadaşlar. Bir pedikürle işler farklılaştı. Bir insan sonradan fetiş olur mu? Bunun ayarı nedir?

benim eşimde beğenir hatta çoğu zaman ayağımı öper koltuk altımıda çok sevdiğini söyler banada ilk başta biraz tuhaf gelmişti ama bi süre sonra hoşuma gitmeye başladı benden tiksinmiyo sonuçta iyi bişey :75:

Son düzenleme:
eşim bendeki benim ıyy diyebileceğim her yeri seviyor ayırt etmiyor..
benim çok garibime gidiyor bu durum ama bi arkadaşında dediği gibi hoşumada gitmiyor değil hani sonuçta tiksinmiyor :9::9:

Fetişistlik insana bak iğrenmiyor havası verse de çok hastalıklı durumlar duydum bunun hakkında.
Pek ilgimi çekmedi, uzak olsunlar :31:

Back
X