• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fetiş işi ne iş ya?

Böcek çok absürd ya, hayal bile edilemiyor yani, duyunca bende cok gülmüştüm..

Öncelikle merhaba. Benimde yakınen içinde bulunduğum bir konu bu. Erkek arkadaşımın bazı fantazileri var ve hayatımda bunlara ilk defa şahit olmuş durumdayım. İlişki sırasında mutlaka ayaklarımı yalamak istiyor ve bununla beraber iki ayağımı birleştirip, onlarla cinsel bölgesine gitgel yapmamı istiyor :)) Birde siyah yada kırmızı oje. Sizce bütün bunlar normal mi, yoksa sapkınlık mı? Normal hayatta hiç bir aykırı durumu yok. Yatak hikayesi başladığında adeta başka bir kişiliğe bürünüyor. Ne yapmalıyımm ?
Ayak fetişi işte. Yapacak bir şeyiniz yok, eğer hafif düzeydeyse ve rahatsızsanız konuşursunuz yapmazsınız. Ama fetiş ise uzun süre yapmadan tatmin olmaz : ) Rahatsız değilseniz adamı böyle kabul etmeniz gerekiyor.
Normal mi sapkınlık mı konusu ise hassas. Bana göre değil, herkes farklı şeylerden heyecan duyabilir. Bir başkasına isteği dışında zararı olmadığı sürece herkes istediğini yapabilir.

Yok canım o da mi varmış. Böceği görünce adam ereksiyon olacak ha...o adamın evi değil mağarasi olması lazım. Mümkünsede degilsede dağların en tepesinde
Yani mesela kadının üstünde böcek olunca adam heyecanlanıyor falan. Karışık işler bunlar : D

Ayak fetişi işte. Yapacak bir şeyiniz yok, eğer hafif düzeydeyse ve rahatsızsanız konuşursunuz yapmazsınız. Ama fetiş ise uzun süre yapmadan tatmin olmaz : ) Rahatsız değilseniz adamı böyle kabul etmeniz gerekiyor.
Normal mi sapkınlık mı konusu ise hassas. Bana göre değil, herkes farklı şeylerden heyecan duyabilir. Bir başkasına isteği dışında zararı olmadığı sürece herkes istediğini yapabilir.

Yani mesela kadının üstünde böcek olunca adam heyecanlanıyor falan. Karışık işler bunlar : D
Üzerimde böcek adamla yataktayiz ve adam ereksiyon oluyor. Ben herhalde o moddan çıkar. Elli iki saat kendime gelemem. Valla gitsin ormana ne bulursa kiminle olursa. Benden uzak olsun

kizlar bisey sorcam, kulak da fetis sayilir mi ya? kendi kendime cok dusundum, esim fetis mi diye?
kafamda deli sorular :-)

kizlar bisey sorcam, kulak da fetis sayilir mi ya? kendi kendime cok dusundum, esim fetis mi diye?
kafamda deli sorular :-)
Aman sende kulaklarıni seviyorsa bırak sevsin. Onlar zaten sende. Senden baskasindakileri sevmesin. Beğendiğini bile belli etse başkasınınkini ameliyatla aldiririm. Bi daha goremezsin benimkileri de

Aman sende kulaklarıni seviyorsa bırak sevsin. Onlar zaten sende. Senden baskasindakileri sevmesin. Beğendiğini bile belli etse başkasınınkini ameliyatla aldiririm. Bi daha goremezsin benimkileri de

ahaha :rolleyes: yok oyle birsey, kimseninkini begendigini filan dusunmedim daha once, bnmkileri begeniyor sanirsam :) yani insallah oyledir.

ben vücudun herhangi bir bölgesine fetiş olunabiliyor diye duymuştum.. göğüs, ayak, kalça, kulak neden olmasın :))

Bocek fobim var zaten bi de manyak adam bundan mı etkileniyor böcek ilacıyla kovalarım onu

Çıktıysak sorayım, ayaklarımıza gereken önemi gösteriyor muyuz? Yani ilgi çekmesi anlamında ??

Aslına bakarsak bunu kendimiz için yapmamız lazım, her anlamda.. Ama ne bileyim ilgi çekmek de hoşuma gitmiyor değil yani :)

Çıktıysak sorayım, ayaklarımıza gereken önemi gösteriyor muyuz? Yani ilgi çekmesi anlamında ??
Birisi vardı ayaklardan etkilen bana öyle söylediğinde ayaklarımi göstermiştim. Evlenelim diye ailesini koymustu araya. Ama hiç ayakları

bence nasıl el bakımı yapıyorsak aynı özeni göstermek lazım, herşeyden önce onların üzerinde duruyoruz :)

Back
X