Bu fikri başımdan atabilmirem

Adam zaten ay sonunda gidiyormuş yani bir şekilde çıkacak hayatından. Her türlü unutman gerekecek yani.
O yüzden bence şansını dene, belli mi olur belki farklı bir durum gelişir.

Beni üzdüğünün farkında değildir belki de. Ben itiraf eder etmez bir daha konuşmayacağız zaten
Sizi uzdugunun farkinda degilse tomruktur o zaman. Insan karsisindakinin duygularini anlar. Anlar da isine gelmez ise hassas davranmak can yakmayi seviyordur. Bu karakter ozelligi. Iki olasilik ta bu kisinin sizi mutlu etmeyecegini tam aksine son 5 aydir yasadiginiz huzursuzlugu yasatacagini soyluyor. Niye bu kisi bu kadar onemli. Cocugunuz degil anne babaniz degil. Sevgi mi acaba hissettiginiz sey yoksa kaybetme korkusunun sizi panik halde cirpinmaniza sebep olmasi mi? Karsilikli sevgi,ilgi,alaka konusarak olusturulmaz. Ya vardir ya yoktur. Hele ki erkekler zerre ilgi duymadiklari kadini gormezler bile. Konusmayin su kisiyle. Kendinize bunu yapmayin. Onun da egosunu tavan yapmayin lutfen.

Ben de "tabi öyle bişey olamaz karizmanı çizdim benimle anılmak istemezdin kusura bakma" dedim

Mesela böyle bir cevap vermek yerine direkt olarak '' neden olamaz '' diye sormadınız. Laf sokmadan, lafı dolandırmadan tam yeri gelmişken sorsaydınız ve ondan net cevabı alsaydınız daha iyi olmaz mıydı ?

Adam ilginin farkındadır yahu. Bu tür insanları iyi niyetli bulmuyorum. Farkında ama ne karşılık veriyor ne geri çekiliyor. Arada ümitlendirecek yakınlıkta davranıyordur. Söylesen ama sen benim dostumsun a bağlayıp yine de seninle iletişime devam eder
Tabi tabi doğru söylüyorsunuz. Gerçekten arada umitlendiriyor

Ben de "tabi öyle bişey olamaz karizmanı çizdim benimle anılmak istemezdin kusura bakma" dedim

Mesela böyle bir cevap vermek yerine direkt olarak '' neden olamaz '' diye sormadınız. Laf sokmadan, lafı dolandırmadan tam yeri gelmişken sorsaydınız ve ondan net cevabı alsaydınız daha iyi olmaz mıydı ?
Aslında tam zamaniymis dediğiniz gibi. Ama bilemedim aklıma gelmedi

Tabi tabi doğru söylüyorsunuz. Gerçekten arada umitlendiriyor
Böyle birini tanımıştım, hiç hislerini söyleyip kendini üzme.
Saatlerce konuşur, yüzyüze de zaman geçirirdik. Bi yakın davranırdı bi arkadaş gibi. Eski sevgilisini anlatırdı, memleketine gidecek diye panikledim söyledim.
Sen benim dostumsun vırt zırt...
Neyse ki böyle yaptı da eşimle tanıştığımda hala saplantı gibi kalmamıştı. Reddedilmek de iyi bir sonuç olmuş aslında. İçimde acabalar kalacak diyorsan açıl madem. Belki sana iyi gelir bilemedim şimdi

Adam zaten olamaz demiş.
Duygularınızı ona dillendirmeniz birşeyi değiştirmez, çünkü size ilgi duyan bir erkek olsaydı bu zamana kadar o açılırdı.
Hoşlanan erkekler sonuna kadar şansını deneniyor, siz hayır deseniz de ısrara devam ediyorlar, ama bu adam sizin duygularınız bildiği(hissettiği) halde adım atmıyorsa cidden oluru yok..

Back
X