Bu filme kaç Türk gidecek?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Rumlara boyun eğip bir de Türkler'e hakaret eden Jennifer lopez'in filmi vizyonda

Rum şantajı nedeniyle KKTC’deki otel açılışına katılmayacağını Türkiye aleyhine yaptığı yazılı açıklamayla duyuran Jennifer Lopez’in yeni filmi “B Planı” bugün Türkiye’de gösterime girecek. Şimdi cevabı merak edilen soru şu: Lopez’in filmini kaç kişi izleyecek.

akannehirakannehirakannehirakannehir

keşke kimse gitmesede anlasa kızgınlığımızı.
show tv nin sabah haberlerini sunan caner jlo için çirkin,yaşlı,cahil kadının filmine gitmeyin albümünü almayın protesto edin dedi. :)))

keşke kimse gitmesede anlasa kızgınlığımızı.
show tv nin sabah haberlerini sunan caner jlo için çirkin,yaşlı,cahil kadının filmine gitmeyin albümünü almayın protesto edin dedi. :)))

evet canım bende denk geldim o programa o sıra
:1:

iyi de moon filme olan tepki filmin içinde türklere olan hakaret için değil.
kıbrısta bi otelle anlaşma yapılmışken rumlardan tepki alıp korktuğu için geri adım attı ve saçma sapan konuştu.
ona ve filmine olan tepki bundandır

ben yanlıs okumusum zaten ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla sinemaya para vereceksem kalkıpta Jennifer lopez in hiçbir filmine gitmem valla, bu gafı yapmışsada gitmem yapmamışsada gitmem, hiçbir kaliteli filmi yok bence:hulya:

Olayı bilmiyordum, burdan öğrendim ama bilmeseydim de bu kadının filmine gidecek değilim. Zamanı ve parayı çarçur etmenin daha eğlenceli yolları var. :içelim:

Back
X