ıcınden oyuncu falan hatırlamıyor musun hıc? son yıllarda mı ızledın 2000 lerın basında mı :)Hanımlar bir film arıyorum tekrar izlemek için adını unuttum
Bir yaratık filmi, bu yaratık ısıyı, vücut sıcaklığını hissedebiliyor bu şekilde avlanıyor
Bir kadın benzin istasyonu gibi bir yerde bu yaratıktan saklanmak için benzincinin marketindeki buz dolabına giriyor, yaratık önünden geçiyor ama kadını hissetmiyor. Başka bir sahnede bu yaratığın ilgisini arka tarafa çekmek için torpil benzeri bir şeyi yakıp arka kapıdan dışarı fırlatıyor, yaratık arka tarafa gidince kadın koşarak ön kapıdaki arabaya biniyor. Polis/şef geliyor yaratık onu da avlıyor falan.
Böyle bir filmdi umarım aranızda izleyen vardır günlerdir bu filmi arıyorum, Alien filmi diyenler oldu ama alienin böyle bi filmini bulamadım
Oyuncunun birini bile hatrlasan bulursun. Mesela jhony deep varsa google a jhony deep filmleri yaz bulursun. Bulursan bana da yaz izleyeyimHanımlar bir film arıyorum tekrar izlemek için adını unuttum
Bir yaratık filmi, bu yaratık ısıyı, vücut sıcaklığını hissedebiliyor bu şekilde avlanıyor
Bir kadın benzin istasyonu gibi bir yerde bu yaratıktan saklanmak için benzincinin marketindeki buz dolabına giriyor, yaratık önünden geçiyor ama kadını hissetmiyor. Başka bir sahnede bu yaratığın ilgisini arka tarafa çekmek için torpil benzeri bir şeyi yakıp arka kapıdan dışarı fırlatıyor, yaratık arka tarafa gidince kadın koşarak ön kapıdaki arabaya biniyor. Polis/şef geliyor yaratık onu da avlıyor falan.
Böyle bir filmdi umarım aranızda izleyen vardır günlerdir bu filmi arıyorum, Alien filmi diyenler oldu ama alienin böyle bi filmini bulamadım
ıcınden oyuncu falan hatırlamıyor musun hıc? son yıllarda mı ızledın 2000 lerın basında mı :)
Malesef hiç bi oyuncuyu hatırlamıyorum, tanıdık yüzler değildi amaOyuncunun birini bile hatrlasan bulursun. Mesela jhony deep varsa google a jhony deep filmleri yaz bulursun. Bulursan bana da yaz izleyeyim
hay allahım takıntım var benımMalesef hiç bi oyuncuyu hatırlamıyorum, tanıdık yüzler değildi ama
Yakın zamanda izlemedim 7-8 sene oldu sanırım
Nerden aklıma geldiyse onu da anlamış değilim ama film çok güzeldi
Benim de youtubeda izlemediğim trailer, okumadığım yorum kalmadı, yok bulamıyorumhay allahım takıntım var benımyaktın benı resmen
fılm sitelerınde yıla ture gore sıralayabılıyosun 2010 2012 arasına bakıyorum . sansa denk gelır belkı ben ızledım o dedıgını ama masallah o ka genıs fılm hazınemde hıc ısım saklayamadım:))Benim de youtubeda izlemediğim trailer, okumadığım yorum kalmadı, yok bulamıyorum
Bir de dediğiniz gibi bakayım, umarım bulurum veya adını bilen çıkarfılm sitelerınde yıla ture gore sıralayabılıyosun 2010 2012 arasına bakıyorum . sansa denk gelır belkı ben ızledım o dedıgını ama masallah o ka genıs fılm hazınemde hıc ısım saklayamadım:))
Yeraltı canavarları falan mı dicemde o değildir galiba
Tepenin gözleri olabilir mi
Malesef bunlar değil, simsiyah zift gibi bişeyler akıyordu yaratıktan,Av filmi olabilir mı vücut sıcaklığı deyince o geldi aklıma
Benim de umudum kalmadı, çok üzülürüm bulamazsamBende yıllar önce bir korku izlemiştim ne kadar çok aradım malesef bulamadım hala arada aklıma geldiğinde sitelerin altını üstüne getiriyorum yok bazı filmleri telif hakları yüzünden kaldiriyorlarmis belki sizinde aradığınız film kaldırılmıştır
Filmi izledim ama adını hatırlayamıyorum. Kardeşme soracağım hemen o kesin hatırlarHanımlar bir film arıyorum tekrar izlemek için adını unuttum
Ay çok çok sevinirim umarım hatırlayabilirsinizzzFilmi izledim ama adını hatırlayamıyorum. Kardeşme soracağım hemen o kesin hatırlar
Predatör olabilir...Hanımlar bir film arıyorum tekrar izlemek için adını unuttum
Malesef değil yukarıda bir üye daha söylemişti bunuPredatör olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?