Bu flort mu yada nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hm o zaman durum biraz farklı bence,uzaktan ilişki yürüyebilir misin sen de iyi düşün ki hemen yarın ilişkiye başlasanız bile 1 ayınız var birinizi yüz yüze ilişki içinde tanımaya. O da bunları düşünüyordur ne de olsa çocuk mezun olup gidip yeni bir hayat kuracak başka yerde siz orda zor yani. Eğer olmazsa da bu iş canını hiç sıkma her şeyde hayır vardır :KK15: belkide uzaktan yürümeyecekti
1senedir tanisiyoruz. Haklisiniz bilmiyorum cok canim sıkılıyor zaten bikac gundur icim daraldi :(

1senedir tanisiyoruz. Haklisiniz bilmiyorum cok canim sıkılıyor zaten bikac gundur icim daraldi :KK43:

İstersen sen itiraf et dicem ama bu büyük risk hayır yanlış anlamışsın da diyebilir aslında yanlış anlaşılacak bişey yok baya baya yürüyor ama erkek milleti değil mi kesinlikle güven olmaz :KK35: ben sordumuştum bana neden böyle davranıyorsun diye normal davranıyoruma getirdi kabullenmedi yani ama neler neler yapmıştı görsen sormana bile gerek yok dersin ama işte erkekler gerçi bizim durum farklı bizim birliktr olmamız imkansızdı bazı sebeplerden ötürü

İstersen sen itiraf et dicem ama bu büyük risk hayır yanlış anlamışsın da diyebilir aslında yanlış anlaşılacak bişey yok baya baya yürüyor ama erkek milleti değil mi kesinlikle güven olmaz :KK35: ben sordumuştum bana neden böyle davranıyorsun diye normal davranıyoruma getirdi kabullenmedi yani ama neler neler yapmıştı görsen sormana bile gerek yok dersin ama işte erkekler gerçi bizim durum farklı bizim birliktr olmamız imkansızdı bazı sebeplerden ötürü
Yok ben itiraf edemem arkadasca goruyorum diyebilir daha belli eden seyler yapsa emin olucam ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X