- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Ondan hic haber yok engelleyis o engelleyis birden ortaya firtlarsa isi karistirmaz umarimOlur olur bu iş sen panikleme doğal ol olacak
Seni öbür öküzden kurtardık buna yapıcaz şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan hic haber yok engelleyis o engelleyis birden ortaya firtlarsa isi karistirmaz umarimOlur olur bu iş sen panikleme doğal ol olacak
Seni öbür öküzden kurtardık buna yapıcaz şimdi![]()
Ondan hic haber yok engelleyis o engelleyis birden ortaya firtlarsa isi karistirmaz umarim
Nasilsin nasil gidiyor falan yazdim iyiyim dinleniyorum dedi gozleri bozuktu da, bende iyi madem biraz daha dinlen sonra konusalim dedim dediki tek kisiyle konusmak yormuyor gozlerimi (haftasonu dolayisiyla isle ilgili arayan olmuyomus onu soyledi yani tek konustugu benmisim galiba oyle anladim). Durgunsun neyin var dedim nerden cikardin degilim dedi bilmem yanlis anlamisim o zaman dedim yemek yapiyomus onu soyledi iyi eline saglik dedim dahada konusmadik bu kadar![]()
Ah evet ya benim basiretim baglandi heralde ama cozulucem tesekkur ederim bu arada arkadas grubumuzla gorustugumuzde 1 kere beraber yemek de yapmistikİyiyim dinleniyorum yazdıktan sonra “aaaa benimle yazışmak daha kötü yapmaz di mi” diye sorabilirsiniz.
Biraz daha dinlen sonra konuşalım ne yaaa. Neden onun adına karar alıyorsunuz.
Bir de neden durgunsun diyorsunuz. Soru sorun. Deyin ki burada yağmur yağdı bugün, orası nasıl?
Yemek yapıyorum dediğinde;
A) aaaaa ben de çok severim yapmayı, en güzel neyi yaparsın sen?
B) ben pek bilmiyorum yemek yapmayı, sen nerden öğrendin? Sık sık yapar mısın?
C) ben yemek değil de pasta börek yapmayı severim, senin aran nasıl bunlarla?
D) yemek yapmayı mı seversin yoksa yemek yemeyi mi?
Al burdan dallanıp budaklansın konu.
Bu konu daha cok uzayacak gibime geliyor ama sevgili olursak kilitlemiycem arada yazarim sizi unutmayacagim iliskimizin mimarlariÇıkmaz demiştim boş konuşuyor bi' şey yapamaz diye
Köşesine geçmiş kendi kuyruğunu kovalayıp miyavlıyordur![]()
Bilmiyorum ki ama acilmayacak mi bu gidisle sadece arkadas oldugunu dusunmeye baslayacagim cunku konusmada hala bi romantiklik yokBelki oda taktik uyguluyordur:)
Flört öncesi cilveleşme diyelimArkadas grubunda topluca gorusurduk ama ozel olarak da mesajlasirdik. Uzun zamandie gorusmeye gidemedim mesaj atti bulustuk gecen hafta o gunden beri hergun yazisiyoruz
Gunaydin nerdesin napiyosun iyi geceler diyerek ilk defa bugun hic konusmadik ama story paylastim ve bakti. Bu arada tekrar bi bulusma da teklif etti kabul ettim ama zamani konusmadik henuz.
Konusma iceriklerine ornek verecek olursam;
1-profil fotosunu ikimizin fotosu yapiyim mu diye sordu saka olarak goz kirparak
2-bir yere gidiyodum x yildizina kavusuyor dedi ben miyim yildiz dedim evet dedi
3-beni sinirlendirmek hosuna gidiyomus oyle soyledi
4- bir isi vardi ben oyalamiyim dedim insan birine deger verip konusuyosa oyaladigini dusunmemelisin tabi benden sıkıldıysan orasi ayri dedi
Bulustugumuzda konusurken tatli gulumsemelerle gozumun icine bakiyor ben utanip gozlerimi kaciriyorum
(Ben 21 o 22) bu durum ne anlama geliyor bu konusma nereye gidiyor sizce siradan bir arkadaslik mi?
Hayir sormadim laf lafi acinca soylediSiz mi sordunuz da öyle söyledi?
Bilemiyorum belki sadece arkadaşsınızdır belki oda sizden emin olmaya çalışıyordur sonucta ortak bir arkadaş çevreniz var bir teklif olsa ve olumsuz bir cevap alsa bu arkadaş grubunuzda ki ortak zamaninizi ortak ortamlarınızı olumsuz etkiler belki bunlardan korkuyordur. Düşünme pek yaşa şimdilik bakalım sonuç nereye varıcak ama sonucu buraya yaz ben merak ederim :)
Bu arada ben duygusal degilim daha once de hic sevgilim olmadi dedi
Hic tatli degil zor bir durum ne yapmak lazim simdi kaldi boyleİkiniz de acemisiniz desene. Flört buralara kadar gelmiş ama flörtü ilişkiye nasıl çevireceğinizi ikiniz de bilmiyorsunuz.Çok tatlı değil mi ya![]()
Su fotograf konusunda aslinda tam zamaniydi ama o zaman daha yeni baslamistik utanip lafi degistirdim tuh bir daha da oyle bi firsatim olmadiStres yapmayın konuşmaya devam edin samimi bir şekilde, ters cevap vermemeye çalışın. Ona itiraf ettirecek yemler atın arada ufak ufakçünkü ortak arkadaş çevremiz var diyorsun, çocuk red yersem herkese rezil olurum diye düşünüyor olabilir ve eğer çok gururlu bir yapısı varsa zor olur açılması diye düşünüyorum. Dediğim gibi arkada ufak yemler atın illaki düşer birine açılır sonra da
![]()
Su fotograf konusunda aslinda tam zamaniydi ama o zaman daha yeni baslamistik utanip lafi degistirdim tuh bir daha da oyle bi firsatim olmadiarkadas olarak gordugu bir kiza bu kadar sık gunaydin iyi geceler mesaji atmaz degil mi
1 ay sonra mezun oldugu icin dönecek tamamen. O turkiyenin baska bi bolgesinde ben baska bi bolgede. Bu 1 ay bizim icin son sansÇok çok aşırı samimi değilseniz atmaz bence. Bide arkadaşın olsa bile günaydın iyi geceler falan yazmaz sürekli, hangimiz arkaşlarımıza sürkeli günaydın falan yazıyoruz kiBence sen sürkeli beni seviyor mu sevmiyor bu diye düşünüp durma bu bir yere götürmüyor durumu kendimden biliyorum
fırsatları kaçırmamaya bak işte ufak ufak yem atmaya bak bence
![]()