Bu flort mu yada nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2gun konusmamistik bulustuktan sonra hergun konustuk iste sadece bu 2 gundur konusamadik. O 2gun once bana ne zaman geliyosun gelince kahve icelim dedi ayrica memleketimden ona buraya ozgu bir sey aldim haberi var vermem icin de bulusucaz zaten konustuk ama simdi boyle yapinca icim buruldu valla

O zaman sıkıntı yok zaten görüşecekmişsiniz dönüşte anlaşmışsınız
Bence kötü bişey yapmamış ama sen de çok konuşmayı devam ettirici şeyler yazmamışsın açıkçası
Ne yiyorsundan başlatıp uzatılabilirdi o konu
Sonra iki üç şirin ehihi emojisi yapar kapardın
Bi' vur kaç olurdu
Az daha flörtöz ol :p

O zaman sıkıntı yok zaten görüşecekmişsiniz dönüşte anlaşmışsınız
Bence kötü bişey yapmamış ama sen de çok konuşmayı devam ettirici şeyler yazmamışsın açıkçası
Ne yiyorsundan başlatıp uzatılabilirdi o konu
Sonra iki üç şirin ehihi emojisi yapar kapardın
Bi' vur kaç olurdu
Az daha flörtöz ol :p
Suan mesaj atti kusura bakma diye oyuna dalmismis gulucuk atti ben napiyim bunu gozleri agriyana bakin

Suan mesaj atti kusura bakma diye oyuna dalmismis gulucuk atti ben napiyim bunu

Yeminle bunu yazacaktım kesin elinde başka bi' iş vardır oyun oynuyor mu diyecektim ahsjshajsh
Klasik erkek

Ya şok olur heralde ikimiz de tutuguz cunku hahah :KK70:

Ya sen bi' at ama kalpli değil kalpsiz olan öpücükten at önce alıştıralım yavaş yavaş :D
Şey de mesela "ne oynuyorsun bakalım *öpücük emoji*" :D

Yeminle bunu yazacaktım kesin elinde başka bi' iş vardır oyun oynuyor mu diyecektim ahsjshajsh
Klasik erkek

Ya sen bi' at ama kalpli değil kalpsiz olan öpücükten at önce alıştıralım yavaş yavaş :KK70:
Şey de mesela "ne oynuyorsun bakalım *öpücük emoji*" :KK70:
Iyiki gozleri agriyomis yani 1bucuk saat oldu ben mesaj atali, ya ona hic hazir degil bence bende utandim simdi şoyle baska tatli sirin bir emoji bakiyim ama yarim saat sonra cevap vericem :D

Bence büyüttüğünüz gibi bir olay yok. Ama mesaj atmayın, ondan bekleyin. Size duyguları var gibi görünüyor, bırakın ilk hamle ondan gelsin

Iyiki gozleri agriyomis yani 1bucuk saat oldu ben mesaj atali, ya ona hic hazir degil bence bende utandim simdi şoyle baska tatli sirin bir emoji bakiyim ama yarim saat sonra cevap vericem :KK70:

Ya böyle oyunlara girme bence içinden geldiği gibi ol, ama sıcak ol, böyle hissetsin samimiyetini sıcaklığını, normal insanın ilgisi öyle bi' anda kaybolmaz
Hemen panikleme yani insanın iyi günü olur kötü günü olur
Ya da erkektir oyun oynar işte! :KK70:
Yanağı kızarık emoji koy o zaman aaaaaaaaaaaa :KK70:

Son düzenleme:
Ya böyle oyunlara girme bence içinden geldiği gibi ol, ama sıcak ol, böyle hissetsin samimiyetini sıcaklığını, normal insanın ilgisi öyle bi' anda kabul olmaz
Hemen panikleme yani insanın iyi günü olur kötü günü olur
Ya da erkektir oyun oynar işte! :KK70:
Yanağı kızarık emoji koy o zaman aaaaaaaaaaaa :KK70:
Tamam tamam sizi nikah sahidim yapabilir miyim bu is olurda ahahah :D

Arkadas grubunda topluca gorusurduk ama ozel olarak da mesajlasirdik. Uzun zamandie gorusmeye gidemedim mesaj atti bulustuk gecen hafta o gunden beri hergun yazisiyoruz
Gunaydin nerdesin napiyosun iyi geceler diyerek ilk defa bugun hic konusmadik ama story paylastim ve bakti. Bu arada tekrar bi bulusma da teklif etti kabul ettim ama zamani konusmadik henuz.
Konusma iceriklerine ornek verecek olursam;
1-profil fotosunu ikimizin fotosu yapiyim mu diye sordu saka olarak goz kirparak
2-bir yere gidiyodum x yildizina kavusuyor dedi ben miyim yildiz dedim evet dedi
3-beni sinirlendirmek hosuna gidiyomus oyle soyledi
4- bir isi vardi ben oyalamiyim dedim insan birine deger verip konusuyosa oyaladigini dusunmemelisin tabi benden sıkıldıysan orasi ayri dedi

Bulustugumuzda konusurken tatli gulumsemelerle gozumun icine bakiyor ben utanip gozlerimi kaciriyorum
(Ben 21 o 22) bu durum ne anlama geliyor bu konusma nereye gidiyor sizce siradan bir arkadaslik mi?
Ikinizde bal gibi asiksinzz sadece alev lazim..;) yani acilnnn da

Çok soğuk cevaplar yazmışsınız ama siz.

Erkeğin kalas gibisini çok gördüm de ne bileyim o_O

Çok soğuk cevaplar yazmışsınız ama siz.

Erkeğin kalas gibisini çok gördüm de ne bileyim o_O
Ya istediginizi soyleyebilirsiniz ben biraz cekiniyorum galiba ondan pot kirarim diye agzim dilim tutuldu bana taktik verebilirsiniz yani ne yapacagimi bilemiyorum elim ayagima dolasiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X