- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Herkese merhaba.bu konuyu acip acmamakta kararsizdim cunku yarari olur mu bana bilemiyorum.benim asiri derecede hayvan fobim var.boyle deyince evet ya ben de cok korkarim diyen cok oluyor ama hic kimsenin benim kadar buyuk problemi oldugunu gormedim
.
Bana birsey yapmayacagini bildigim bir canlidan bile asiri korkuyorum.mesela kusu olanlar kafesi acip ev icinde ucururlar ya herhalde orda olsam bayilir kalirim.ogretmenim okulum yurume mesafesi yolda kopek gorucem diye o kadar korkuyorum ki gordugum de oldu bir sekilde atlattim .kedi zaten goruyorum uzaktaysa o kolay ama yakindaysa gecemiyorum yanindan
deli gibi dueumlara dusuyorum.kedi beni yemez biliyorum ama bana dokunsa bittim.disarda yemek yemek kabus.bazen kediler gelebiliyor ya.bakiyorum her insan bir sekilde yasiyor bu sekilde komik oldugunu biliyorum ama olmuyor.ev alacaktik bir evi begendik alt katta birinin kedisi var diye evi alamadim.apartmanda karsilassam merdivenlerden yuvarlanirim yani.esim de bikti baska bahane buluyorum ben biliyorum o kediyi gordun ondan istemedin diyor.en kotusu cocuklarimi etkilemek istemiyorum esim en cok buna kiziyor ama bir hayvanla karsilastigimda tepkim elimde degil malesef etkiledim bile.biraz korku var onlarda da.esim etkilenmesinler diye ugrasiyor biraz alisiyorlar ne yapacaklarini da sasirdi cocukcagizlar.
Bugun de bir velim okula geldi hocam ahmet baya kotu biraz onve kopek saldirdi zor kurtulduk siz de bir konusun dedi ama kadin ne bilsin ben bittim.bunu duyali icim icimi yiyor .simdi bir kopek gorsem yandim yani.tek tesellim kime birsey yapiyorlar sen de gecer gidersindi,o da bitti simdi benim icin
biliyorum panik yapmak daha kotu ama iste bunu bilmek de kotu.panik yapsam kotu diye daha da panik yapiyorum ya.psikologa gitmeyi dusundum de psikolog alismaya calis bir hayvana diycek belki ama benim dokunmam inkansiz ki...
Inanin dun ruyamda da soyle birsey gordum biri kopegini gezdiriyor kopek bana yaklasiyor ben de korkuyorum git diyorum hayvanin sahibi de bana sinirlenip kopegi kafama koyuyor cirpinarak uyandim .boyle ruyalar da gorurum daha bana bir care...

Bana birsey yapmayacagini bildigim bir canlidan bile asiri korkuyorum.mesela kusu olanlar kafesi acip ev icinde ucururlar ya herhalde orda olsam bayilir kalirim.ogretmenim okulum yurume mesafesi yolda kopek gorucem diye o kadar korkuyorum ki gordugum de oldu bir sekilde atlattim .kedi zaten goruyorum uzaktaysa o kolay ama yakindaysa gecemiyorum yanindan

Bugun de bir velim okula geldi hocam ahmet baya kotu biraz onve kopek saldirdi zor kurtulduk siz de bir konusun dedi ama kadin ne bilsin ben bittim.bunu duyali icim icimi yiyor .simdi bir kopek gorsem yandim yani.tek tesellim kime birsey yapiyorlar sen de gecer gidersindi,o da bitti simdi benim icin

Inanin dun ruyamda da soyle birsey gordum biri kopegini gezdiriyor kopek bana yaklasiyor ben de korkuyorum git diyorum hayvanin sahibi de bana sinirlenip kopegi kafama koyuyor cirpinarak uyandim .boyle ruyalar da gorurum daha bana bir care...