malesef yazdıklarınızın aynısını bende yaşıyorum yıllardır kendimi bildim bilelim böyle,benim ki sadece kedi ama inanılmaz derecede, bütüm ailem arkadaşlarım bilir o korkumu inanmayan da kediyi görünce ki verdigim tepkiden dolayı hak verir bana, hayat zindan olmuş durumda bana, açık alana çıkamam kedi gelir diye piknige zaten gidemem ailemin zoruyla gidersem oturamam ayakta yemek yerim kedi zaten gelir benim oldugum yere arabada aglayarak çok yemek yedim, parka gidemem banka oturamam arkamdan gelir diye, canlısını bırakın resimlerine bakamıyorum içim kalkıyo biri kedi miyavlaması yapsa titriyorum istemdışı

sokakta görsem yolumu degişirim aglaya aglaya elim ayağım boşalır ama nereye gidersem gideyim istemedigim için hep kediyi görürüm, düşünün piknige gittik arkadaşlarla mangalı yaktık baktık kediler geliyor çıglık çıglıga herşeyi herkesi bıraktım kaçtım ordan, arkadaş dedi bag evimiz var oraya gidelim orda ben asla kedi görmedim dedi. dagın başında resmen ev, neyse gittik mangalı yaktık eşim ikide bir aşagıya inip çıkıyo bişeyler oldugunu anladım sonra otururken arkamı döndüm ki KEDİ masayı ters çevirdim ve kendimi 3 metre kadar ki balkondan aşagıya attım şuan bile kalbim çarpıyor. bi keresinde işlek bi caddede arkadaşla arabaya yürürken kedileri gördüm lokantanın önünde, kendimi anında caddeye attım eger şoför durmasaydı ölmüştüm aynasına çarptım sadece, arabaya binemem hemen altından yanından kedi çıkar diye önce kontrol eder ışık tutar öyle binerim, sokak diplerinden yürüyemem önüme bi anda çıkar diye, arabayla bile kedinin yanından geçerken camları kapatırım üzerime atlar diye biliyorum atlamaz, biliyorum saldırmaz sen bişey yapıp canını yakmazsan, zaten hayatım boyunca çöp atmışlığım yok asla atamam hayatım zindan olmuş durumda bu zmana kadar saldırmadı da hayvancağız bişeyde yapmadı onlara da acıyorum eşim ister istemez kovalıyor uzaklaşsınlar diye yok yere hayvana o endişeyi yaşatıyorum, bazı kendini bilmezler ilgi çekmeye çalıştıgımı düşünüyorlar ne diym ben de isterim korkmamayı elimde olsa keşke bunu kediden yada hayvandan korkmayan kimseye anlatamazsın zaten, allah yardımcımız olsun bende terapi görmeyi çok istedim yalnız kediyle yüzleşmem gerek onu da asla yapamam en çok şunu düşünüyorum yaşlandıgımda yada hamile oldugumda kedi görünce ne yapıcam nerelere gidicem yaşlıyken koşamam da

bunu düşünüyorum şimdiden, insanın beynini kemiren bir korku ve benim de rüyalarıma çok girer hep kovalar bagırır üstüme atlarlar aglayarak uyanırım, inşallah en kısa zamanda atlatırız sana hak veriyorum anlayabiliyorum, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ancak.