Bu forumda neden cogu kişi nefretle yorum yapıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
Arkadaslar soru paylaşmaya korkar olduk ozellikle bir derdim var kösesine hele kı insanlara ters düşecek Bisey yazınca neden saldırıya geçiriyorlar anlamıyorum .Hemen ters cevap vermeler , asagilamalar ,gecmis konuları sorgulamalar ifşa etmeler yani derdiniz ne ?.ozellikle evli olmayanların konularına dusmanliginiz nedir anlamadım ?

konuyu düzeltiyorum ;Ya benim zoruma giden benim konularım degil anlamadınız herhalde az once birinin konusunu okuyorum kiz 21 yasında çeyiz yapmış sevgilisi aldatmış ayrılmış ve kiz üzgün diye Bi ton asagilamaya maruz kalmış neymiş o yasta çeyiz yaparsan boyle olur soyle olur gerçekten normal mi bu cevaplar bu hayatta herkesin basına herşey gelebilir bir siz mi düzgünsünüz ??

Son düzenleme:
Eskiden bu kk böyle değildi 2015 senesindeki yorumlara bakıyorum.. Konusmalarımıza bakıyorm o zaman ki arkadaslar ile ne kadar hos sohbet, samimi, sıcak...
Simdi ki ile cok fark var...
Keisnlikle doğru söylüyorsun ben bu forumu uzun yıllardır giriyordum son zamanlarda insanların yorumları cok cok fena .daha az once 10 taneye yakın konu okudum ve herkes hınca hınç saldırıya gecmis ya..biri bir konu yazmayaversin herkes bilirkişi herkes dört dörtlük herkes mantık abidesi kesilmiş yazık ..bu forum kalitesini düşürüyor

Herkes ayni dusunemez dolayisi ile saldiri degil de bakis acisi olarak bakarsaniz bu kadar sorun etmezsiniz.

Eski konulara gelirsek bence cok iyi oluyor, zira kendi hayatinda uygulamadigini baskasina tavsiye olarak veren cok kisi gordum. Kendi hayatinda uygulayamayacagi bir seyi baskasina tavsiye edilmesini dogru ve samimi bulmuyorum.

Çünkü hepimiz akıllandık. Buradaki konulara bi bakın herkes bile bile lades diyor. Adam yalancı ama eşi onu alttan alıyor. Adam dövüyor kadın seviyorum diyor. Toplum olarak bunun sonunun cinayete varacağını görüp korkuyoruz, olmasın diye yırtınıyoruz.

İnsanların artık biraz daha akıllı ve kendini düşünür biçimde davranmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Evet saçma şeylere saldıranlar var.

Ama kadın bi dert yazıyor tüm çözümleri yapamam diyor mesela o zaman bende acımasız yorum yapıyorum açıkcası, kendine saygısı yok, üzülüyorum hepimiz üzülüyoruz. Belki saldırganlığımız birimize daha bişey olmasın diye.

Çünkü tutarsızsınız. Bir konu açtınız "eşim" yazdınız, diğer konuda da "sevgilim" dediniz. İnsanlar bunu söyleyince de "mecbur muyum sevgilim demeye. Eşim demek istiyorum" diye çemkirdiniz. Ne bekliyorsunuz ki?

Hah iste yukarida anlatmak istedigim tam olarak da bu. Her seyi ifsa etmene gerek yok bunu anlayabiliyorum ve saygi da duyuyorum ama salak yerine konulmaya hic tahammul edemiyorum. Ya oldugun gibi gorun, ya da gorundugun gibi ol. Her konuda sekilden sekile girmeye gerek yok.

Yorum var yorum var gerçekten haklısınız bazılarının üslubu hoş degil görmezden gelin

Benim kirmizi cizgilerim var ..onume duserse ona gore sert yorum yaparim..ornegin..evli biri ile iliski ..alkol..uyusturucu

Hah iste yukarida anlatmak istedigim tam olarak da bu. Her seyi ifsa etmene gerek yok bunu anlayabiliyorum ve saygi da duyuyorum ama salak yerine konulmaya hic tahammul edemiyorum. Ya oldugun gibi gorun, ya da gorundugun gibi ol. Her konuda sekilden sekile girmeye gerek yok.
İfşa özel mesaj yoluyla konuşulanları anlatmak bence, bunu yapan zaten benim gözümde ahlaksızdır ama açılan bir konu aklımda kalmışsa ve o konuya yönelik bir mesaj yazdıysam bu ifşa olmaz ki. Konuyu açan konu sahibi zaten, onun özelini ondan habersiz paylaşmıyoruz sonuçta.

Burasi bir fikir alisverisi platformu
Herkes ayni dusunemez
Herkesin yasi,deneyimi,egitimi ayni degil.
Hayat tecrubesi her bireyin kendine has
Yorumlarida bir nizamda olamaz cesitlilik olacak tabiki

Ayrica insanlar iyiniyetlerinin suistimal edilmesinden tepkilendi burada
Hak veriyorum cogu uyeye eskiden kizardim simdi kizmiyorum

Siteye epeyi girmedim biraktigimda kocasi ve evliliginden gun asiri sikayet eden uye ustune cocuk yapmis,konu acmaya kaldigi yerden devam

E millet senin stres topunmu az otede oyna kivamina da getirmemek lazim insanlari herkes kendi degerini kendi belirliyor bu forumda bence

İfşa özel mesaj yoluyla konuşulanları anlatmak bence, bunu yapan zaten benim gözümde ahlaksızdır ama açılan bir konu aklımda kalmışsa ve o konuya yönelik bir mesaj yazdıysam bu ifşa olmaz ki. Konuyu açan konu sahibi zaten, onun özelini ondan habersiz paylaşmıyoruz sonuçta.

Ifsadan kastim sizin yazdiginiz degildi. Konu acan konu sahibi her seyi acikca tum detaylari ile yazma zorunlulugu yok bunu anlayabiliyorum demek istedim. Kast ettigim sizin yazdiginiz gibi her konuda farkli kimlige burunenlerdi.

Çünkü tutarsızsınız. Bir konu açtınız "eşim" yazdınız, diğer konuda da "sevgilim" dediniz. İnsanlar bunu söyleyince de "mecbur muyum sevgilim demeye. Eşim demek istiyorum" diye çemkirdiniz. Ne bekliyorsunuz ki?
Evet cunku bu forumda sevgili yazınca daha da top ateşine tutuyorlar demek oluyor kı o an oyle yazmak zorunda kaldım ayrıca yukarıda yazdığım gbi aklınızca gecmis konuları araştırmada üstünüze yok masallah

Benim kirmizi cizgilerim var ..onume duserse ona gore sert yorum yaparim..ornegin..evli biri ile iliski ..alkol..uyusturucu
Evet bu konuda bende tersim haklısınız evli insanla iliski uyusturucu alkol yada toplumumuza ters düşen iliskiler bana da ters ..demem o kı mesela az once bir konu okudum bayan 22 yasında idi galiba evlilik hazırlığı icin çeyiz almış cocuk aldatmış baskasiyla evlenmiş .lutfen acın okuyun bi ton aşağılayıcı mesajlar hakettin gbi tavırlar yok o yasta evlilik düşünürsen boyle olur tavırları ..yani anlatabiliyor muyum buradaki cogu insan sanki egosunu tatmin etmeye aşağılaya gelmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X