Bu forumda neden cogu kişi nefretle yorum yapıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim zoruma giden benim konularım degil anlamadınız herhalde az once birinin konusunu okuyorum kiz 21 yasında çeyiz yapmış Ve sevgilisi aldatıp ayrılmış diye Bi ton asagilamaya maruz kalmış neymiş o yasta çeyiz yaparsan boyle olur soyle olur
Burda acımasız diye belirttiğiniz pek çok şey insanların gözünü açıyor buna emin olun. Burda bir konu açmıştım o kadar farklı yorumlar geldi ki yok artık dedim. Her neye yok artık dediysem aynısını birebir yaşadım. Üsluba değil mesajlara odaklanın, eminim pek çok kişi tecrübe ile konuşuyor, gereksizler hariç

Tatlım boş insan çok burda

Kıskananı var

Yada kendi erken bakire evlendi diye bazısını kıskananı

Din diyip milletin kalbini bu konularda kıranı var

Hayatını yaşamadığı için biz sevgili diyince kuduranı var
Hahahahaa bravo Cnm kesinlikle haklısın

Bu soruları bende cok sordum ama mutsuz kişiler böyle mutlu oluyorlar demek ki dedim hep 🤦🏻‍♀️
Bir derdim var topiğinde konu açtığına göre mutsuz olan yorum yazanlar mı yoksa konu sahibi mi olur? Azıcık mantık:KK39:

Katılıyorum bence de bazen yorumların dozu kaçıyor. Okuduğum bazı konularda ben de rahatsızlık duyuyorum. Herkes aynı düşünemez, herkes aynı olamaz, her kafadan bi ses çıkar illa ki bu kabul ediliyor ama kırıcı değil de daha düzgün bi üslupla yazılabilir

Konular, konulara yapılan yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.

Bir konuda yapılan yorumları kıskanan haset ruhlu kadınlar diye nitelendirmek yerine, üslupsuz, hakaretvari, kötü yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz.

Şikayet et butonuna basarak rapor etmek yerine hasetler var, çekemeyenler var, yorum yapanlar boş kıskanç insanlar derseniz yalnızca tartışma çıkarmış olursunuz.

Kaldı ki site kurallarına uyduktan sonra herkes düşüncesini tecrübesini aktarmak da özgürdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X