Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara
Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.
Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.
Son düzenleme: