Valla ben genelde evlilik, kaynana, elti konularına yorum yapmamaya çalışıyorum. Bir seferinde, iki insan aynı eve girip yaşamadan o kişiyi tanıyamazsınız dedim ki bu çıkarımım kendi iyi tanıdığım kız arkadaşımla aynı eve çıkınca meğersem hiç tanıyamadığımı gördükten sonra böyle yazmıştım. Amanııın tüm forum bana çullanmıştı. Vay efendim evlenmeden birlikte olunur mudan tutun, dini vaazlara, sen böyle böylesin diyenden amaannn. Ama 1-2 yıl sonra evli bir kadın bunu yazdığında ay evet hihihi doğru haklısınlı yorumlar yazıldı. Yani bekarlar kör cahil, biz hiç yaşamıyoruz, böyle kara cahiliz, hiç tecrübemiz yok,otuz o yüzden ne biliriz biz. Şimdi hayat konusunda yükske lisans yapmış evli ablalar böyle küçük görücü ve hakaret dolu yorumlar yapınca cıngar çıkıyor, konu dağılıyor falan..
2.sebep bir seferde okumuş, yüksek maaşlı bir ablamızın kocası meğerse bunun bu mevkisini kıskanıyormuş, aşağılıyormuş. Gitmesi gerek toplantılar iş yemekleri falan evde olay çıkarıyormuş Ki bu abla da olayı anlatırken ve kocasını anlatırken kocasını baya baya küçümseyici lafla rkullanıyordu. İşte ben yüksek lisansım, mesleğim böyle, bakanlarla falan muhatap oluyorum ama kocam böyle böyle vidividivdi... Ben de kocanız sizin yanında kendini ezik hisediyor, belki de siz bunu hssettiriyorsunuz vs vs. yazdım. Vay efendim sen benim kocama ezik mi dedin, aşğıık kopmleksi mi var dedin vidividiidiv. Ulen az önce kocayı aşağışlayan sendin, benim kocam beni çekemyiro diyen çözüm isteyen sendin.
Amaaan evlilerin konularına yazmamaya çalışıyorum. Daha çok bakım, iş, okul, arkadaşlık konularına yazıyorum kafam rahat artık
Düzenleme: Olay aslında yukarıda bir arkadaş değinmiş aslında buraya konu açan kişi kararını çoktn vermiş sadece kendine destek, pohpohlanma bekliyor, kendine yandaş bulmaya çalışıyor. eee tersi fikirler de olacak tabi, işte kıyamet o zaman kopuyor. Kocasından boşanmayı düşünen dayak yiyen, aldatılan kadın burası sayesinde kocişine sarılıp uyuyarak geceyi noktalıyor. Len aslında iyi iş yapıyoruz len boşan boşan derken çiftleri birbirine bağlıyoruz, yuva kurtarıyoruz