Doğuma Hazırlık Bu fotoda gördüğüm cinsel organı mi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar resime bakar misiniz bu cinsel organı mi,ayrıntılı 3d usgye girdim kizin olacak dedi fotoda gördüğüm cinsel organsa klitoris çok büyük değil mi.
P_20151225_105601_1.webp

Bebeğin yüzü bu pozisyondayken nasıl cinsel organı ile aynı kareye girebilşr anlayamadım ama klitorisi büyük olsa ne olur? Belki bu dönemde üst dokular henüz tam oluşmamıştır o nedenle büyük görünüyordur. Buna neden takılıp soröa ihtiyacı hissettiğinizi anlamadım

Bebeğin yüzü bu pozisyondayken nasıl cinsel organı ile aynı kareye girebilşr anlayamadım ama klitorisi büyük olsa ne olur? Belki bu dönemde üst dokular henüz tam oluşmamıştır o nedenle büyük görünüyordur. Buna neden takılıp soröa ihtiyacı hissettiğinizi anlamadım

Hanfendi merak ettim sordum,düzgün cevap vermek istemiyorsaniz sizde yazma gereği duymasaydınız.burdaki bazı insanları anlamıyorum merak edip biseyler soruyoruz,niye merak ediyorsunuz neden bunlara takılıyorsunuz vs.cevaplar geliyor insanlara.madem okuyun yazmayın o zaman,burda fikir alışverişi yapıyoruz.sen yapmayacaksan eleştiri içeren yorumlarda yazma lütfen.

21+4 cnm kizin olacak dedi fotoya gore banada erkek gibi geldi,çünkü ortadaki çıkıntı fazla büyük.işaretlediğim yer cinsiyeti demi

Bu haftalarda çok belli olmaz erkeğin organına benzeyebilir klitorisi büyük olur
Kız bana gore
Sağlıklı hayırlı olsun da

Kızlar resime bakar misiniz bu cinsel organı mi,ayrıntılı 3d usgye girdim kizin olacak dedi fotoda gördüğüm cinsel organsa klitoris çok büyük değil mi.
Eki Görüntüle 1727586
Canım bazen klitoris şiş olabiliyo ödem yapmış diyo drlar. Pipi olsaydı ponponları da olurdu ama fotoda yok. Ayrıntılı usg de kız demişşlerse kızdır. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini

Yukardaki yoruma katılıyorum klitorisi bu dönemlerde şiş olur kendi kızımdan biliyorum doktor bu haftada kız dediyse %100 kızdır canım usg aletleri artık her ayrıntıyı gösteriyor yanılma payı nerdeyse yoktur hele ki 20.haftadan sonra yanılma payı olmaz diye biliyorum. Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıcakla kucağına alırısn inşallah.

benim kızım erken doğdu.
klitorisi vardı sadece.
büyüdükçe etrafı etlendi kapandı.
çok tuhaf görünüyordu gerçekten.:(

benim yeğeniminde (kız) çok garip görünüyordu :) annem sanki 2 tane kız doğurmamış gibi çok etkilenmişti bezini alırken. tabi onada annesi yardım ettiği için çok hatırlamıyor. biraz korkunç duruyor ama kilo alınca toparlanıyorlar.

Hayırlısı olsun kızlar merak ettim sadece obur kızımda bu şekilde görmemiştim ondan sordum.benden önce bi hasta gelmişti geçmiş ayında kız demiş 23.haftada erkek demiş testisi geç inmiş aşağıya demiş,ondan sordum.

Eki Görüntüle 1727586
usg niz çok ilginç görünyor canım. yanlış anlamazsan bir şey soracağım. klitorisin altındaki çıkıntı ne acaba?
bir de ikili tarama yaptırdınız mı merak ettim?

usg niz çok ilginç görünyor canım. yanlış anlamazsan bir şey soracağım. klitorisin altındaki çıkıntı ne acaba?
bir de ikili tarama yaptırdınız mı merak ettim?

Valla cnm işaretlediğim yer cinsel organı mi onu bile anlamadım,ikili tarama yaptirmadim,sen işaretlediğim yeri diyorsun demi
P_20151225_105601_1(1).webp

O başka yeridir pipi olmaz herhalde:)

evet orası ilgimi çekti. gerçi haklısın pipi olsa bu ayda testislerde belirirdi. ama ilginç değil mi.*

Dedim zaten doğunca emin olurum artik,hayırlısı olsun.herşey Allahın elinde çok gördük öyle kız denilip oğlan olan yada tam tersi.benim usg nasıl ilginç canım onu anlamadım:)

Back
X