Yahu neden nsanlari bu sekilde yargilayip cocuk gibi azarliyorsunuz? Bu hakki size kim veriyor...
En nefret ettigim insan tipi " ben oyle yapmadim,benim de oglum olacakti ben oyle alip elime bakmadim,ben de aoyle yaptim,ben de boyle yaptim".... Yahu o sensin,bu baska bir birey,sen alip eline incelemedin diye " aaa pardon cok yanlis yaptim,siz incelemediyaeniz benrim de incelememem gerekiyordu" demesini mi bekliyorsunuz!?
Kimisi 10 tane kizi olur memnundur,11. Olsa yine kiz ister,kimisi tam tersi,kimisi hem kizim hem oglum olsun ister,kimisi hic cocuk istemez,kimisi alir eline ultrason kagidini cerceveletip odasina asar,kimisi dr dan cikinca cope atar!
Her birey farklidir. Kimsenin kendiniz gibi ve/veya cogunluk gibi olmasini beklemeyin. 2 kiz cocuktan sonra erkekbcocuk istmesi en dogal hakki,en dogal insani istegi. Heves etmistir,umit etmistir,yogun istegi ve hevesi sebebiyle ultrasonu daha dikkatli inceleme geregi duymustur.
Yani bunlardan daha dogal ne olabilir?
Lutfen insanlari yargilayip cocuk gibi azarlamayin! Herkes sizin gibi dusunmek ve hareket etmek zorunda degil.