• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğrafların kaldırılma imkanı var mı ? Önemli lütfen bakın :(

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar bu ara bende çok sık konu açar oldum ama bu durum önemli .
Eskiden çok kısa bi dönem arkadaşlık diyelim yaptığım biri vardı erkek . Denize falan gidilmişti arkadaşlarla .
Bu kişi orda çekilen fotoğrafları facebooka koymuş . Fotoğraflara 'bu kız benim' gibi saçma şeylerde yazmış . Bende bikini var üstüne bi de. Arkadaşlık bitti . İstemediğimi söyledim kendisine . Ama hala fotoğraflar duruyor hemde herkese açık .Aylar oldu biteli .
Şikayet ettim bi kaç adresten ama bişey yapılmadı . Msj attım rica ettim kaldır diye cevap gelmedi .
Gören olsa gerçekten büyük sorun . İstemiyorum durmasını .
Yok mu bunun başka yolu :(

altına yorum yazabilirsin aç tavuk kendini mısır ambarında sanarmış vs gibisinden, faceb.ka iletişimden yazı yazabilirsin, baska çözümü yk gıbı, kötü olmuş benim falan yazması.

Çok kişi şikayet ederse siliniyor diye biliyorum . Ugrasirsan dava edebilirsin. Olmadı bize ver linki bizde şikayet edelim. Hali hazırda 3 facebook hesabım var :)
Kaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acaba :(
Çok sinir bozucu bi durum
Eğer başka fikir gelmezse olmadı sana atarım linki şikayet edersin :(
Bende açsam mı bi sürü adres şikayet eder sonra kapatırım .

Onun fecinden nasil silcen yani olmazki ancak o yapar, belki oda kullanmiyo bayadirki yazdigini gormedi
Bilmiyorum bilerekte cevap vermiyo olabilir . Çünkü direk sil falan yazdım .
Girdiğini biliyorum sık sık bi arkadaşıma baya yazmıştı çünkü benimle ilgili şeyler .

Hiç bilmiyorum valla. Kuzenler arkadaşlar yok mu dagit linki şikayet etsinler. Baktin olmadı abin falan varsa arasin kaldır desin. Ya da abin gibi konuşacak biri.
Kaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acaba :KK43:
Çok sinir bozucu bi durum
Eğer başka fikir gelmezse olmadı sana atarım linki şikayet edersin :KK43:
Bende açsam mı bi sürü adres şikayet eder sonra kapatırım .

altına yorum yazabilirsin aç tavuk kendini mısır ambarında sanarmış vs gibisinden, faceb.ka iletişimden yazı yazabilirsin, baska çözümü yk gıbı, kötü olmuş benim falan yazması.
Öyle yazarsamda bu sefer gıcık olup hiçten silmezse ya da başka yerlere de koyarsa .
Salak kafam ya ne diye fotoğraf çekiniyosam :KK61:

Hiç bilmiyorum valla. Kuzenler arkadaşlar yok mu dagit linki şikayet etsinler. Baktin olmadı abin falan varsa arasin kaldır desin. Ya da abin gibi konuşacak biri.
Arkadaşım yok ne yazık ki . Daha doğrusu o kadar kazık yedim ki çevremden kimseye güvenip bu linki şikayet et bile diyemiyorum artık .

Anladım canım.. İnşallah bir yolunu bulursun. Güzel fikirler gelir eminim buradan. Olmadı bana at hepsinden şikayet ederim.
Arkadaşım yok ne yazık ki . Daha doğrusu o kadar kazık yedim ki çevremden kimseye güvenip bu linki şikayet et bile diyemiyorum artık .

Bilmiyorum bilerekte cevap vermiyo olabilir . Çünkü direk sil falan yazdım .
Girdiğini biliyorum sık sık bi arkadaşıma baya yazmıştı çünkü benimle ilgili şeyler .
Senin haberin varmiydi o resmin konuldugundan yoksa ayrilincami silsin istedin, birde mayoluydun o resimde dimi neolursa olsun hicbirzaman boyle resimler kpnulmaz insanin basina hersey gelebilir illa sevgili durumundan dolayi degil insanin kendisi icin konulmamali

Anladım canım.. İnşallah bir yolunu bulursun. Güzel fikirler gelir eminim buradan. Olmadı bana at hepsinden şikayet ederim.
Çok teşekkür ederim :( Aynen başka yol bulamazsam sana atarım olmadı farklı hesaplar falan açar şikayet ederim

Birz daha fazla kişiye şikayet ettir kalkar o zaman benzer bir şey benimde başıma geldi kaldırdı facebook

Senin haberin varmiydi o resmin konuldugundan yoksa ayrilincami silsin istedin, birde mayoluydun o resimde dimi neolursa olsun hicbirzaman boyle resimler kpnulmaz insanin basina hersey gelebilir illa sevgili durumundan dolayi degil insanin kendisi icin konulmamali
Çekildiğini biliyorum ama koyduğunu hele o yazıları yazdığını bilmiyodum :( Baya zaman geçti tesadüfen gördüm hala fotoğrafların durdugunu . Yani bitmiş herşey silinmesi lazım . Kendisinin silmesi lazım

Hacker bi tanıdık falan bul arkadaslarına sor vardır belki öyle tanıdıkları. Hackerlar için cocuk oyuncağı facebook şifresini kımak silerler resmi hemen ama o işi yapıcak biri lazım sana

Birz daha fazla kişiye şikayet ettir kalkar o zaman benzer bir şey benimde başıma geldi kaldırdı facebook
3 adresten şikayet ettim ama kaldırılmadı . Demek ki daha fazlası lazım :(

Back
X