• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğrafların kaldırılma imkanı var mı ? Önemli lütfen bakın :(

Ben bir kere baskasinin hesabinda fotografimi gordum (kadindi ama sevmiyordum kendisini). Bir kac kisi daha vardi ama ben rahatsiz oldum. Sikayet et kismindan bu forograf benim veya izinsiz konmus gibi bir secenek vardi baya oldu tam hatirlamiyorum. 1 gun icinde silinmisti. O sekilde denediniz mi?

Keske en bastan izin vermeseydin.
Sanirim cok kisi tarafindan bol şikayet olmali ama facebook da da söyle bi skinti var aykırı bir şey olmadan kolay kolay kaldirmiyor yada silmiyor birseyleri

Hacker bi tanıdık falan bul arkadaslarına sor vardır belki öyle tanıdıkları. Hackerlar için cocuk oyuncağı facebook şifresini kımak silerler resmi hemen ama o işi yapıcak biri lazım sana
Hımm öyle bi tanıdığım yok ama bulsam ne iyi olurdu :(

Ben bir kere baskasinin hesabinda fotografimi gordum (kadindi ama sevmiyordum kendisini). Bir kac kisi daha vardi ama ben rahatsiz oldum. Sikayet et kismindan bu forograf benim veya izinsiz konmus gibi bir secenek vardi baya oldu tam hatirlamiyorum. 1 gun icinde silinmisti. O sekilde denediniz mi?
Evet denedim hepsini her şıkkı :( Kaldırmıyor uygunsuz bi durum göremedik gibi cevap geliyo :(

Sen mi ettin öyle olmuyor işte ayrı ayrı kişiler etmeli ip adresleri farklı olmalıymış yakın arkadaşlarına söyle onlarda etsin.
Hiç arkadaşım yok ki .
Çok asosyal oldum artık kazık yiyince bi dünya .
Çevreme de güvenip veremiyorum linki kulaktan kulağa giderse Shananın adamın facebookunda bikinili fotoları var diye :(

Google da böyle bi yer var gizlilik güvenlik adı altında sanırım hesap benim değil fakat foto benim gibi bir sık var isaretleyip şikayet ediyorsun en azından arama motorundan kalkıyor face den nasıl kalkar bilmiyorum hiç kullanmadım

Konu sahibi ban yemis Allah Allah. ..

Valla ben bu yuzden birak sevgiliye kimselerin telefonuna fotografimi cektirtmiyorum. Asla fb ye konmasini istemiyorum. Bak neler geliyor insanin basina.

Ya savcılığa şikayet et ya da şikayet edeceğim diye tehdit et ise yarar bence.

Canim nereye gittin niye ban oldu ki

Bana da at ozelden ben de sikayet edeyim

Arkadaşlar bu ara bende çok sık konu açar oldum ama bu durum önemli .
Eskiden çok kısa bi dönem arkadaşlık diyelim yaptığım biri vardı erkek . Denize falan gidilmişti arkadaşlarla .
Bu kişi orda çekilen fotoğrafları facebooka koymuş . Fotoğraflara 'bu kız benim' gibi saçma şeylerde yazmış . Bende bikini var üstüne bi de. Arkadaşlık bitti . İstemediğimi söyledim kendisine . Ama hala fotoğraflar duruyor hemde herkese açık .Aylar oldu biteli .
Şikayet ettim bi kaç adresten ama bişey yapılmadı . Msj attım rica ettim kaldır diye cevap gelmedi .
Gören olsa gerçekten büyük sorun . İstemiyorum durmasını .
Yok mu bunun başka yolu :KK43:
3 kisi sikayet etmi.facebook hesabi kitlenir diye biliyorum o kisinin hesabini

Back
X