Bu gece 10 dan sonra misafir gelmesi

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
49
7
1
39
Kızlar vallahi öyle sinirliyim ki şuanda lafa nerden başlasam hangi derdimi anlatsam bilemiyorum eşimin yeğeni il dışından geldi misafirliğe gelicek ler bize güya ama, saat 10 da delireceğim Bi de 7 aylık bebeğim var onu uyutmam gerekiyor uyumuyor ben strese giriyorum Bi de eşimin ilgisizliğinden artık sinirlerşm alt üst oldu vurdumduymaz mı dersiniz ilgisiz mi dersiniz işte onlar hat safhada mevcut kız uyumuyor bi yandan ben bunaldım artık ayak ta bebeği sallamaktan topuk dikeni oldum bilmiyorum ben böyle gamsız olamıyorum bişey söylesem misafirler için bu saatte rahatsız ediyorum mi gelinir diye hakaret etmişim gibi eşim kötü kötü yüzüme bakıyor ben de artık şaşırdım ona karşı nasıl davranacağımı çok bunaldım artık

Bebekli insana akşam 22:00’de misafirliğe gelinmez, eşinizin kabul etmemesi lazımdı. Eşiniz madem kabul etti size neden yardım etmiyor ? Sinirlenmekte haklısınız.
Benim kucağımdan bebek düşmüyor ki küçük çok düşkün bana durmuyor diye 10 dk kucağınds sonra hop bana veriyor çocuğu artık başıma ağrılar girdi

22.00 erken bir saat. Ben çocuğumu uyutur rahat rahat sohbet ederim ama sevdiğim insanlar olması lazım. 24.00 de de kalkar giderler.

22.00 erken bir saat. Ben çocuğumu uyutur rahat rahat sohbet ederim ama sevdiğim insanlar olması lazım. 24.00 de de kalkar giderler.
Benimle uyumak istiyor geceleri ben yanından ayrılınca anlıyor hissediyor sanırım uyanıyor arkamdan o yüzden ben en geç 9 buçukta yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…