- 10 Haziran 2025
- 49
- 7
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nagihan6185
-
Öyle yaptım kapımı kapatıp yattım ama sinirlerim bozuk işteGece 10 da zaruri bir sebepten değilse tabi gelen misafirin de umursamayan kocanın daa der bebeği uyuttum mu horul horul uyurdum
Ancak diyorlar ki kusura bakmayın bu saatte geldik ama tabi yüzüne karşı bişey diyemiyor dunuzGece 10 da zaruri bir sebepten değilse tabi gelen misafirin de umursamayan kocanın daa der bebeği uyuttum mu horul horul uyurdum
Olan olmuş uyu valla boşver. Peki niye geç gelmişler gerçektenÖyle yaptım kapımı kapatıp yattım ama sinirlerim bozuk işte
Benim kucağımdan bebek düşmüyor ki küçük çok düşkün bana durmuyor diye 10 dk kucağınds sonra hop bana veriyor çocuğu artık başıma ağrılar girdiBebekli insana akşam 22:00’de misafirliğe gelinmez, eşinizin kabul etmemesi lazımdı. Eşiniz madem kabul etti size neden yardım etmiyor ? Sinirlenmekte haklısınız.
Bi bilsemOlan olmuş uyu valla boşver. Peki niye geç gelmişler gerçekten
Benimle uyumak istiyor geceleri ben yanından ayrılınca anlıyor hissediyor sanırım uyanıyor arkamdan o yüzden ben en geç 9 buçukta yatarım22.00 erken bir saat. Ben çocuğumu uyutur rahat rahat sohbet ederim ama sevdiğim insanlar olması lazım. 24.00 de de kalkar giderler.
İnş bu durumda yemekle vs uğraşmadınız? Ne kadar kalacak?Benim kucağımdan bebek düşmüyor ki küçük çok düşkün bana durmuyor diye 10 dk kucağınds sonra hop bana veriyor çocuğu artık başıma ağrılar girdi
Ooo valla ben 22 de yatağa girmezsem ertesi günü pert valla. Çalışan kadına,brbeği olana bence geç ya22.00 erken bir saat. Ben çocuğumu uyutur rahat rahat sohbet ederim ama sevdiğim insanlar olması lazım. 24.00 de de kalkar giderler.
Gündüzler torbaya girdi çünküNe halt yemeye gelmişler ki
Yok uğraşmadım vallaİnş bu durumda yemekle vs uğraşmadınız? Ne kadar kalacak?
Ne güzel konuştunuz herkes anlayışlı değil maalesefGece saatinde bebekli insana misafirliğe gelinmez geldilerse bebeğinizle ilgilenin onların yüzünden düzenini bozmayın otursunlar kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?