- 10 Haziran 2025
- 49
- 7
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nagihan6185
-
Eşimin yeğeni öyke yaptım hiç kusura bakmasınlarKım geldı? Pıjamalarınızı gıyın, ışıkları kapatın anlarlar
İyi de onları kabul eden de siz ve eşinizsiniz. 7 aylık bebeğimiz var o saat bizim uyku saatimiz diyebilirdiniz. Bir de bu başka evde kalma olaylarını da anlamıyorum. Eşinizin kuzeni çok çok yakın sayılmaz neden siz de kalıyor miGündüzler torbaya girdi çünkü
Valla anlayıssız ınsanlara karsı tedbırlı olmak var.. Bana da denenmıstı bu durum ..Kayınvalide ve ablası saat 11'i gecıyordu ayagımda da 4 5 aylık bebegım...Evim darmadağın..Kendim perişan haldeyim...Aramayı reddettim..Kızlar vallahi öyle sinirliyim ki şuanda lafa nerden başlasam hangi derdimi anlatsam bilemiyorum eşimin yeğeni il dışından geldi misafirliğe gelicek ler bize güya ama, saat 10 da delireceğim Bi de 7 aylık bebeğim var onu uyutmam gerekiyor uyumuyor ben strese giriyorum Bi de eşimin ilgisizliğinden artık sinirlerşm alt üst oldu vurdumduymaz mı dersiniz ilgisiz mi dersiniz işte onlar hat safhada mevcut kız uyumuyor bi yandan ben bunaldım artık ayak ta bebeği sallamaktan topuk dikeni oldum bilmiyorum ben böyle gamsız olamıyorum bişey söylesem misafirler için bu saatte rahatsız ediyorum mi gelinir diye hakaret etmişim gibi eşim kötü kötü yüzüme bakıyor ben de artık şaşırdım ona karşı nasıl davranacağımı çok bunaldım artık
:)))) iyi demişBizim bir akraba öylr geç saatlere kalan misafirlerine siz burdan gidince ne yapacaksınız diye sormuş
Onlar da yatacaz demiş
O da siz gidince biz de yatacaz demiş
Gerçekten ben şeye sinir oluyorum hiç mi düşünmezler biz bu saatte gidiyoruz ama rahatsız eder miyiz diyeValla anlayıssız ınsanlara karsı tedbırlı olmak var.. Bana da denenmıstı bu durum ..Kayınvalide ve ablası saat 11'i gecıyordu ayagımda da 4 5 aylık bebegım...Evim darmadağın..Kendim perişan haldeyim...Aramayı reddettim..
Teravih namazından çıkmışlar bana kahve ıcmeye geleceklermısO kadar ımkansız kı bana bu sekılde gelınmesı ona gülüyorum..
Bayramda karsılastık bır surat gibi bıseyler...Ben gayet hıcbırsey yokmuscasına konusuyorum...Sen açmadın kapattın telefonu dedıler...Evet o saatte uyuyoruz çünkü dedim.
Yanı olay şu ki sınırlar önemli arkadaslar..Gamsız kocalarımızdan da bısey beklemeyı yanı buyuk seyler beklemeyı keselım bence ben kestım mesela..Şu olaydan haberı var mı hala emın bıle degılım..
Mecbur kabul ediyorum eşim bana surat asmasın tavır yapmasın diyeİyi de onları kabul eden de siz ve eşinizsiniz. 7 aylık bebeğimiz var o saat bizim uyku saatimiz diyebilirdiniz. Bir de bu başka evde kalma olaylarını da anlamıyorum. Eşinizin kuzeni çok çok yakın sayılmaz neden siz de kalıyor mi
Rahatsız olmayacaksın,oluyorsan da işkence çeke çeke hizmetini edeceksin diyorlar bence...Yoksa bunu akli dengesi yerinde olan hiçbir insan evladı yapmaz yani..Ben asla yapmam ..Sokakta kalacagımı bılsem yıne de aramam ki zamanında basıma boyle bır durum geldı otel bulamasaydık otogarda oturarak uyuruz yıne gıtmeyız demıstıkGerçekten ben şeye sinir oluyorum hiç mi düşünmezler biz bu saatte gidiyoruz ama rahatsız eder miyiz diye
Canım haklısın bide konudan bağımsız şunu demek istiyorum belki bebeğin sallanmayı sevmiyordur benim oğlum 17 aylık 6 ay olana kadar hiç sallamadım sonra biraz büyüyünce sallanmak istiyor galiba diye hep ayağıma aldım çocuk çığlık kiyamet uyumuyordu ben kriz geçiriyordum her gece onu uyutmak iskence oluyordu akşam oldu mu korkuyordum uyuyacak mı diye sonra dedim ki bi yanına uzanayım belki böyle sever cidden de oymuş hafif ninni yanına yatıyorum sarılıyoruz sağsa sola dönüyor derken uyuyor ben onun saçlarıyla oynuyorum sırtını oksuyorum uykuya dalıyor ben stressiz o rahat belki senin bebeğinde bunu istiyordur bi dene derimKızlar vallahi öyle sinirliyim ki şuanda lafa nerden başlasam hangi derdimi anlatsam bilemiyorum eşimin yeğeni il dışından geldi misafirliğe gelicek ler bize güya ama, saat 10 da delireceğim Bi de 7 aylık bebeğim var onu uyutmam gerekiyor uyumuyor ben strese giriyorum Bi de eşimin ilgisizliğinden artık sinirlerşm alt üst oldu vurdumduymaz mı dersiniz ilgisiz mi dersiniz işte onlar hat safhada mevcut kız uyumuyor bi yandan ben bunaldım artık ayak ta bebeği sallamaktan topuk dikeni oldum bilmiyorum ben böyle gamsız olamıyorum bişey söylesem misafirler için bu saatte rahatsız ediyorum mi gelinir diye hakaret etmişim gibi eşim kötü kötü yüzüme bakıyor ben de artık şaşırdım ona karşı nasıl davranacağımı çok bunaldım artık
Evet haklısınız ben çalışmadığım ve gece üçlere kadar ayakta olduğum için bana normal. İlk lohusalığımı hatırlıyorum da 23 olunca uyucam diye seviniyordum:)Ooo valla ben 22 de yatağa girmezsem ertesi günü pert valla. Çalışan kadına,brbeği olana bence geç ya
Oh iyi yaptın. Bebekli kadınsın alınacak bir sey yok. Belki bütün gün uykusuzdun ki eminim öyleydi. Bebeği uyutmaya çalışırken uyuyakalmışım dersin. Kalacak yerleri yoktur mecburi sebepten yatıya gelirler tamam da çok samimiyeti olmayan insan da o saatte oturmaya gelmesin bir zahmet. Kaçta gitmişlerÖyle yaptım kapımı kapatıp yattım ama sinirlerim bozuk işte
Saat 22 de misafir gelse siz ne ara uyuyacaksınz. Sonuçta gündüz sabahın köründen geceye kadar ilgilenmeniz gereken bi bebek var. Ben olsam misafiri arar iptal ederimKızlar vallahi öyle sinirliyim ki şuanda lafa nerden başlasam hangi derdimi anlatsam bilemiyorum eşimin yeğeni il dışından geldi misafirliğe gelicek ler bize güya ama, saat 10 da delireceğim Bi de 7 aylık bebeğim var onu uyutmam gerekiyor uyumuyor ben strese giriyorum Bi de eşimin ilgisizliğinden artık sinirlerşm alt üst oldu vurdumduymaz mı dersiniz ilgisiz mi dersiniz işte onlar hat safhada mevcut kız uyumuyor bi yandan ben bunaldım artık ayak ta bebeği sallamaktan topuk dikeni oldum bilmiyorum ben böyle gamsız olamıyorum bişey söylesem misafirler için bu saatte rahatsız ediyorum mi gelinir diye hakaret etmişim gibi eşim kötü kötü yüzüme bakıyor ben de artık şaşırdım ona karşı nasıl davranacağımı çok bunaldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?