Bu gece 10 dan sonra misafir gelmesi

Valla anlayıssız ınsanlara karsı tedbırlı olmak var.. Bana da denenmıstı bu durum ..Kayınvalide ve ablası saat 11'i gecıyordu ayagımda da 4 5 aylık bebegım...Evim darmadağın..Kendim perişan haldeyim...Aramayı reddettim..

Teravih namazından çıkmışlar bana kahve ıcmeye geleceklermıs O kadar ımkansız kı bana bu sekılde gelınmesı ona gülüyorum..

Bayramda karsılastık bır surat gibi bıseyler...Ben gayet hıcbırsey yokmuscasına konusuyorum...Sen açmadın kapattın telefonu dedıler...Evet o saatte uyuyoruz çünkü dedim.

Yanı olay şu ki sınırlar önemli arkadaslar..Gamsız kocalarımızdan da bısey beklemeyı yanı buyuk seyler beklemeyı keselım bence ben kestım mesela..Şu olaydan haberı var mı hala emın bıle degılım..

Gerçekten ben şeye sinir oluyorum hiç mi düşünmezler biz bu saatte gidiyoruz ama rahatsız eder miyiz diye

Mecbur kabul ediyorum eşim bana surat asmasın tavır yapmasın diye

Gerçekten ben şeye sinir oluyorum hiç mi düşünmezler biz bu saatte gidiyoruz ama rahatsız eder miyiz diye
Rahatsız olmayacaksın,oluyorsan da işkence çeke çeke hizmetini edeceksin diyorlar bence...Yoksa bunu akli dengesi yerinde olan hiçbir insan evladı yapmaz yani..Ben asla yapmam ..Sokakta kalacagımı bılsem yıne de aramam ki zamanında basıma boyle bır durum geldı otel bulamasaydık otogarda oturarak uyuruz yıne gıtmeyız demıstık

Canım haklısın bide konudan bağımsız şunu demek istiyorum belki bebeğin sallanmayı sevmiyordur benim oğlum 17 aylık 6 ay olana kadar hiç sallamadım sonra biraz büyüyünce sallanmak istiyor galiba diye hep ayağıma aldım çocuk çığlık kiyamet uyumuyordu ben kriz geçiriyordum her gece onu uyutmak iskence oluyordu akşam oldu mu korkuyordum uyuyacak mı diye sonra dedim ki bi yanına uzanayım belki böyle sever cidden de oymuş hafif ninni yanına yatıyorum sarılıyoruz sağsa sola dönüyor derken uyuyor ben onun saçlarıyla oynuyorum sırtını oksuyorum uykuya dalıyor ben stressiz o rahat belki senin bebeğinde bunu istiyordur bi dene derim

Misafir habersiz mi geliyor?İldışından geliyormuş ,uzaksa sabah binmiş 22 de varacaktır belki durumu tam bilmiyorum ama. Habersiz misafiri günün hiçbir saatinde istemem.Bunu çok net her ortamda dile getiriyorum.Haberliyse de o saatte bebek uyutacağınızı ilgilenemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz.İldışından gece 22 de gelen misafir yatılıdır muhtemelen.Ertesi gün ilgilenirsiniz,ne olacak.

Kendimi misafrin yerine koyuyorum .Haberli gitmişim uzak bir yoldan geç saatte varmışım ev sahibi kadın bebeğini uyutup uyuya kalmış,hiçte sorun etmem,tabi ertesi gün suratı sirke satmıyorsa.

Öyle yaptım kapımı kapatıp yattım ama sinirlerim bozuk işte
Oh iyi yaptın. Bebekli kadınsın alınacak bir sey yok. Belki bütün gün uykusuzdun ki eminim öyleydi. Bebeği uyutmaya çalışırken uyuyakalmışım dersin. Kalacak yerleri yoktur mecburi sebepten yatıya gelirler tamam da çok samimiyeti olmayan insan da o saatte oturmaya gelmesin bir zahmet. Kaçta gitmişler

Yanlış anlamadıysam şehir dışından geliyorlar dimi?
Eğer öyleyse saat normal yolculuk bu yani sonuçta otobüs uçak saati veya araçla öyle abuk saatler olabiliyor.
O saatte kimse bal börek beklemiyordur zaten boşuna canınızı sıkmayın.
Ha misafirlik uzar veya saçma beklentiler içine girerler o zaman haklısınız ama şu an için kendinizi germeyin yatın uyuyun sabah bakarsınız duruma.

Şehir dışından yatiya mi kalmaya geldiler.siz eksik anlatıyorsunuz öyleyse normal bence.otobus yada uçak saatini ayarlayamamis olabilirler.yada nasılsa gece kalicaz diye geç gelmiş olabilirler

Saat 22 de misafir gelse siz ne ara uyuyacaksınz. Sonuçta gündüz sabahın köründen geceye kadar ilgilenmeniz gereken bi bebek var. Ben olsam misafiri arar iptal ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…