• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu geçmişler :((

ya senı aldattı eskı sevgılısı ıle gorustu, yada senle gonul glendırdı ıkısınden bırı... hangısı ıle tatmın olacaksın

arkadaşlar 7 aylık bir sevgilim var sevgilim benimle konusurken aynı anda eski sevgilisiyle son kez bulusmak için planlar kuruyormuş ama henüz çıkmıyorduk sadece konuşurken. bunu daha dün öğrendim sinirden gidip kızla konuştuğumda seninle inadına çıktı bana inat çıktı diyor. Ama inat olsa benimle neden 7 ay çıksın ? Üstelik ailesiylede tanıştırdı lütfen yardım edin :KK43:(
Eski sevgilisiyle siz daha çıkmıyorken görüşme planı yapabilir bu sevgilinizin sorunu siz neden kızla konuşmaya gidiyorsunuz ki? Ayrıca sizden önce olup bitmiş bir şey. Madem sevgiliniz kız peşini bıraksın diye görüşecekmiş daha o zaman söyleseydi size neden bu zamana kadar beklemiş?

Ogrenince bayagi sinirn bozulmustur. Ama ne sebeple gidip kizla konustun. Anladgm kadaryla bulusmamislar. Bulussalar bile bu kiz temelli degil sevgilin temelli bir sorun.durumu onunla hallet.

Bu arada konu ile alakasz ama Sekerim senin burcun koc mu

konu dışı belki ama koç burcu olduğunu düşündürten nedir ???

edit: sayfanın tamamını okumamıştım sabredemedim. cevabı bi sonraki mesajınızda aldım :KK48: ayrıca bana göre konu sahibinin kıskançlığı yersiz değil :KK54:ancak eski sevgiliyle konuşma saçma olmuş.

koç kadını bildirdi :KK45:

Son düzenleme:
konu dışı belki ama koç burcu olduğunu düşündürten nedir ???

edit: sayfanın tamamını okumamıştım sabredemedim. cevabı bi sonraki mesajınızda aldım :KK48: ayrıca bana göre konu sahibinin kıskançlığı yersiz değil :KK54:ancak eski sevgiliyle konuşma saçma olmuş.

koç kadını bildirdi :KK45:
Tabi ki kiskanmakta hakli. Ama koc yakar boyle gemileri. Diger kadina da gider hatta diger kadinin halasina:KK70: bile gider hesap sorar.hiic hazmedemez ve yerinde de duramaz:KK70:

ya canım onla görüştüğünde siz daha sevgili bile değilmişsiniz. Seni aldatmış sayılmaz o yüzden. Kız inadına çıktı diyor ama seni kıskandırmak ve ayırmak için bence. Adam zorla mı 7 ay sevgili oldu. Sevmese ailesiyle falan da tanıştırmazdı sadece inat olsa. Kız resmen sizin üzüntünüzden zevk almış. İzin vermeseydiniz keşke

Ama bu kızla son kez buluşma planları yaparken senle cıkmıyormuski.bu durumda istedigiyle bulusur sonucda sen sevgilis değilsin.birde kız tabiki sana öyle der.sanamı asıktı diyecek.7ay kimse kimseyle inat için çıkmaz.Sevgilinle konus bu durumu seninle ne için çıktıgını sor.Aranız iyiyse ve seviyorsan bence uzatma. Sonuçda seni aldatmamıs kandırmamış

hadi ilk başta iat için çıktı diyelim ama sizin ilişkiniz 7 aydır devam ediyor yani bişiler hissetmese bence uzatmazdı . kızın da zoruna gitmiş hala nasıl brlikte olur diye anlaşılan ama onu son kez görmeye gitmesi hani hoş degil engellesin yani her yerden olsun bitsin . ama bu da ilişkini bitirecek kadar bir şey göremiyorum bir şans daha ver seviyorsan anladıgım kadarıyla sen onu seviyorsun

ya canım onla görüştüğünde siz daha sevgili bile değilmişsiniz. Seni aldatmış sayılmaz o yüzden. Kız inadına çıktı diyor ama seni kıskandırmak ve ayırmak için bence. Adam zorla mı 7 ay sevgili oldu. Sevmese ailesiyle falan da tanıştırmazdı sadece inat olsa. Kız resmen sizin üzüntünüzden zevk almış. İzin vermeseydiniz keşke
Evet canım haklısın sonradan ne kadar pişman olduğumu anlatamam :( güzel düşüncen için teşekkür ederim sende içimi rahatlatanlardansın :)

hadi ilk başta iat için çıktı diyelim ama sizin ilişkiniz 7 aydır devam ediyor yani bişiler hissetmese bence uzatmazdı . kızın da zoruna gitmiş hala nasıl brlikte olur diye anlaşılan ama onu son kez görmeye gitmesi hani hoş degil engellesin yani her yerden olsun bitsin . ama bu da ilişkini bitirecek kadar bir şey göremiyorum bir şans daha ver seviyorsan anladıgım kadarıyla sen onu seviyorsun
Evet seviyorum yorumların için teşekkürler :)

Ama bu kızla son kez buluşma planları yaparken senle cıkmıyormuski.bu durumda istedigiyle bulusur sonucda sen sevgilis değilsin.birde kız tabiki sana öyle der.sanamı asıktı diyecek.7ay kimse kimseyle inat için çıkmaz.Sevgilinle konus bu durumu seninle ne için çıktıgını sor.Aranız iyiyse ve seviyorsan bence uzatma. Sonuçda seni aldatmamıs kandırmamış
Böyle bişey düşünmem onu üzüyormuş o yüzden bana böyle bişey deme inat olsa senin için herşeyi yapmam ailemle tanıştırıp el öptürmem diyor. Biraz sinirime yenik düştüm sanırsam :)

arkadaşlar 7 aylık bir sevgilim var sevgilim benimle konusurken aynı anda eski sevgilisiyle son kez bulusmak için planlar kuruyormuş ama henüz çıkmıyorduk sadece konuşurken. bunu daha dün öğrendim sinirden gidip kızla konuştuğumda seninle inadına çıktı bana inat çıktı diyor. Ama inat olsa benimle neden 7 ay çıksın ? Üstelik ailesiylede tanıştırdı lütfen yardım edin :KK43:(
Uğraşma .... Hala napıcammm diyosun. Bırak...

Benimle konuşurken Oda varmış hayatında arkadaş olarak kalmayı uygun görmüşler sağ olsunlar sonra ben 1 ay sonra kızı buldum.. Eski sevgilime dedim ya o ya ben sosyal medya hesaplarından kıza ait her şeyi silmişti.(kızla hiç muhatap olmamıştım )
Ailesiyle de tanıştım herkes beni çok sevmiş :) Düğünlere bile hep beraber gittik bütün ailesi beni biliyor du düşün artık... Eniştesi o kızdan daha güzel olduğumu söylemiş..Buda avuntum benim :) (Hep sonradan duydum arkadaşlar sağ olsun)
7 ay çıktık biz sudan sebepten ayrıldı benden..(ayrılalı 6 ay oldu)
O kız hala hayatında hatta 1 hafta önce onun yanına tatile gitti ama hala arkadaşlar :KK70: :) kendilerini kandırıyorlar birbirlerini seviyorlar hala... bende arada bir hayata giren o kızım işte...
Sana da tavsiyem şuan çok seviyorsun eminim ayrılmak istemiyorsun, sevgiline sevgine inanıyorsun ama o senin sevgin...
Senle konuşurken hayatında o varsa, işte hala var demektir..
Ayrıca kızla muhatap olmanı yakıştıramadım senin muhatabın her zaman sevgilin olmalı, kızın sana zaten seni seviyor diyecek hali yok..
Oturt sevgilini karşına yalansız dolansız konuşun onu dinle anla öyle karar ver...Kızla da bir daha muhatap olma..

Son düzenleme:
Back
X