Benimle konuşurken Oda varmış hayatında arkadaş olarak kalmayı uygun görmüşler sağ olsunlar sonra ben 1 ay sonra kızı buldum.. Eski sevgilime dedim ya o ya ben sosyal medya hesaplarından kıza ait her şeyi silmişti.(kızla hiç muhatap olmamıştım )
Ailesiyle de tanıştım herkes beni çok sevmiş :) Düğünlere bile hep beraber gittik bütün ailesi beni biliyor du düşün artık... Eniştesi o kızdan daha güzel olduğumu söylemiş..Buda avuntum benim :) (Hep sonradan duydum arkadaşlar sağ olsun)
7 ay çıktık biz sudan sebepten ayrıldı benden..(ayrılalı 6 ay oldu)
O kız hala hayatında hatta 1 hafta önce onun yanına tatile gitti ama hala arkadaşlar

:) kendilerini kandırıyorlar birbirlerini seviyorlar hala... bende arada bir hayata giren o kızım işte...
Sana da tavsiyem şuan çok seviyorsun eminim ayrılmak istemiyorsun, sevgiline sevgine inanıyorsun ama o senin sevgin...
Senle konuşurken hayatında o varsa, işte hala var demektir..
Ayrıca kızla muhatap olmanı yakıştıramadım senin muhatabın her zaman sevgilin olmalı, kızın sana zaten seni seviyor diyecek hali yok..
Oturt sevgilini karşına yalansız dolansız konuşun onu dinle anla öyle karar ver...Kızla da bir daha muhatap olma..