• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinliğe bayıldımmmmm

kolayı var canım gelişmiş cevap tan yükle gülen suratın yanında ataç resmi varya ordan yükle.

1463.jpg (40.1 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $1463.webp
    $1463.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 107
ayy çok teşekkür ederimm sonundaa.kızlar ben bu gelinliği çok beğendim ama bunu sonuçta nerde bulacam o da var sadece netten beğendimm:(diktirmek istesemde ne kadar yakın olur olmaz bence.. hazır gelinlik almak istiyorum

Aksarayda iyi bir gelinlikçi var mı bilmiyorum ama Ben gelinliğimi avcılarda diktiriyorum ve bunun gibi zor bir modeldi. zaten içeri girdiğinde daha önce yapılmış gelinlikleri gördüğünde fikir oluo insanda. İlk girdiğinde her zaman daha önce diktikleri şöle bir süz..

Bu gelinliğide dikirler hiç merak etme. Fatih'e de bak. avcılar bana uzak olmaz dersen orada da işinin ehli olanlar var.

canım iyi bir modaevine diktirirsen çıkarırlar modelin aynısını, iyi bir moda evi derken klasik model dikmeyen bir moda evinden bahsediyorum, yalnız işlemeler varya göğüs kısmında onu tam yapabileceklerini sanmıyorum..

Ben de çok begendimmm çok güzel bir model ...

sağol arkadaşlarr yorumlar için diktirme olanağım olursa ilk kayseri olur nişanlım kayserili çünkü.gögüs kısmındaki taşları çok beğendim zaten.diktirerek riske girmek istemiyorum açıkcasıı

Back
X