• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinliğe ne yaptırabilirim?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kızlar selam...

Nette gezerken bir gelinlik gördüm. Yurtdışı sitelerden birinde. Amacım modeli alıp burada diktirmekti ama direk alıp burada üstüne işlem yaptırabilirim diye düşünüyorum. Çünkü üstü kesinlikle straplez istemiyorum.

Eteğini beğendim bunun da. Sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• 9663964_1.webp
    9663964_1.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 565
  • 9663964_2.webp
    9663964_2.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 587
  • 9663964_3.webp
    9663964_3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 559
Üzgünüm fakat bu gelinlik gerçekten çok çirkin. Tamam zevkler ve renkler tartisilmaz ama bu gelinlikte sanki 3 çook degisik gelinligi almislar ve 1 yapmislar. Hele o fiyonklar gerçekten çok kötü duruyor.

Sade ve siklik her zaman daha güzeldir, mesela pronovias koleksiyonuna bakabilirsin canim.

Üzgünüm fakat bu gelinlik gerçekten çok çirkin. Tamam zevkler ve renkler tartisilmaz ama bu gelinlikte sanki 3 çook degisik gelinligi almislar ve 1 yapmislar. Hele o fiyonklar gerçekten çok kötü duruyor.

Sade ve siklik her zaman daha güzeldir, mesela pronovias koleksiyonuna bakabilirsin canim.
Sanırım bu yoruma katılıyorum

Yoo canım neden kendini zevksiz görüyorsun ki! Her zaman böyledir. Bugün beğeniriz, yarın gözümüze kötü gelir. Bir de farklı olmak için tarz bişilere bakmaya çalışıyoruz. Gelin gözüyle bakmak farklı oluyor, dıştan bakmak farklı oluyor
Arkadaşlar açık açık fikirlerini söylemişler ve galiba haklılar.Çok ayrıntı var gelinlikte

niye moralini bozuyorsunuz..herkesin bir hayali vardı..belkide bu gelinlik onun hali olabilir..beyaz ne olursa olsun bence her zaman güzeldi...ist/fatih de bir sürü gelinlikci var oralara bir bakın isterseniz

Bence üzülmeyin hiç zevksizim falan diye düşünerek :)
Alıp sonradan pişman olmaktansa hiç almamış oldunuz işte :D

Back
X