- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
Ben beğendim aslı işlemeleri falan çok güzel canım fakat kumaşını sevmedim yani parlak oluşu falan iyi gelmedi bana model süperSana yakışır bebem
çokkk beğendim aslıcım,renk olarakta model olarakta
hayırlısı olsun
aslında rengı cok guzel..
bana hitap eden bir gelinlik değil fakat çok beğendim. bence rengi böyle iyi
aman allahım aşık oldum öldüm bittim ben yaaabu nedir böyle,hiç düşünme al ya da diktir her ne yapıyosan bence rengi de süper allah sana giymeyi nasip etsin canım,kısmetse bende giymek isterim bunu
ayyy çok çokkk güzel cnm bnede senin yerinde olsam almak isterim mutluluklar...
allah gönlune göre versın cnm
ayyy bi de süper bi göz makyajı, diri ficudun hafif ışıltılı, narin bi gelin çiçeğide aldın mı
kankaaa çok güzel olcan
ustune bayıldım,rengını de sevdm,duvagının ıslemesı de cok hosuma gıttı,kabarık olması da gozume batmadı,lakın sana dıyeyım gelınlıgın alt kısmında olmayan bısı var,sanksı satenlerı dolamıssın gıbı ozensız buzguler olmus,ust kısmın asaletıne gıtmemıs,asada aetek acılınca cıkan dantellı kısım cok gzl,o bıraz daha genıs cıkabılır belkı ya da yıne kabarık ama farklı bır alt,bu sekılde alma derım,ust mukemmeel ama alt daha bı ozen ıstyor bence,sımdıden mutluluklar cnm yıne de hos secım bence
ballı kaymaklıı lokumummmmneler yazmısss yaaa yareppimm kurban sanaaaa
saol canımm güzel yorumun için
Ben çok beğendim gerçekten çok ama çok güzel.Ancak sol bel hizasındaki çiçek olmazsa çok daha asil olacağı kanısındayım..Çünkü yeteri kadar çiçek var etek kısımlarında..Bencede rengi böyle iyi,çok beyaz oldumu da sırıtıyor çiğ duruyor bence..
Bide ayıptır sorması fiyatı nedir acaba
Allah mesut etsin
kankam,akide şekerimiçimden ne geçtiyse yazdım
yaradana kurban
yuvandan huzur,mutluluk eksilmesn inşallah
VALLA BEN BAYILDIM CANIM.ay inşallah herkes istediği gelinliği giyip istediği kişiyle evlensin ya.çok mutlu olsun herkes böyle çok gülsün yüzümüz hepimizin.bebek isteyenin hemen bebeği olsun herşey hemen olsun ya fenamı olur.aşkımla evlenme tarihimiz daha net değil bende sapıttım iştenolur bu kasıma kadar bizde evlenelim ya.herkes evlensin barklansın yerini yurdunu bilsin ya.
bence cok guzel ve zarıf bır gelınlık canım ama rengı en azından kırık beyaz olsun o ustekı ıslemelerde gumusden savaroskı tas olsa nasıl olurmus acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?