Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasıldı peki nub cidden paralel miydi 12-13’te?Nub teorisi de tutmuyor bazen. Bana kız dediler 12,13 de. 16 da Nipt testiyle anlaşıldı ki erkek
Evet yüzde 70 kız denmişti bu sık rastlanan bir durummuşSizin nasıldı peki nub cidden paralel miydi 12-13’te?
Benim de 11 de bacak arasında pipi var dendi 12. Haftada yandan nub paralel dendi bakalım ne cıkacak bence kızdır ama kliteromegali gibi seyler olmasından korkuyorumEvet yüzde 70 kız denmişti bu sık rastlanan bir durummuş
Erken haftalarda genital organ ile kordon çok karışıyor muhtemelen ondan yanlış tahmin ediliyorBenim de 11 de bacak arasında pipi var dendi 12. Haftada yandan nub paralel dendi bakalım ne cıkacak bence kızdır ama kliteromegali gibi seyler olmasından korkuyorum
Temizİkili -üçlü testleriniz nasıldı ?
Bana bakar mısın cinsiyet tahminiIlla bacak arasi gerekmiyor nub teoirisine gore bakacaktim![]()
Nub gorunuyorsa tahmin yuruturum tabiBana bakar mısın cinsiyet tahmini![]()
Bana doktor ℅90 lık bir tahmin söyledi ama merak ettim sizce nedirNub gorunuyorsa tahmin yuruturum tabi
Foto nerde![]()
Kiz gibi sanki yaBana doktor ℅90 lık bir tahmin söyledi ama merak ettim sizce nedir![]()
Bende öyle bekliyordum ama erkek dedi doktorKiz gibi sanki ya![]()