Gelinlik Modelleri bu gelinlik için yorumlarınız neler???

canım kusura bakma ama hamile gibi durmuşsun. kabarık etekli modellere bak. bir de kollar dantel olacaksa hepsi dantel olmasın böyle boğmuş

Beğenmedim :umursamaz:

Bir Kızın Düğününde Giyeceği Gelinlik Böyle Emanet Gibi Durmamalı Bence Üzerinde zemuszemus

Ucuz Olması vs Önemli Değil Önemli Olan Sizi Taşıması Üzgünüm Ama Bu Gelinlik Sizi Hiç Taşımamış emanet gibi durmuş emanetden'de geçtim
gelinlik hiç güzel değil bence

Sizin durumunuz evli görünüyor avatar resminizin yanında. Bu bi yakınınız için falan mı acaba?

Hoş durmuyo açıkçası. Kilolu insanda kabarık gelinlik iyi durur mu bilemiyorum ama bu resimdeki bayanda durur gibi görünüyo.

Yanlış anlamayın lütfen kesinlikle kötü amaçla söylemiyorum ama çok basit görünüyo bu gelinlik. İkinci evlilikte falan giyilebilecek türden yani.

tatlım bence daha kabarık etekli bel boyunu daha uzun göstermek için daha kalçadan başlayan ve göbeği örtmek için korse kullanabileceğin bir model daha çok yakışır. ayrıca üst işlemliyse alt daha sade, alt ılıştılıysa üst daha sade olmalı bence böyle normal bir elbise gibi durmuş.

cnmmm biraz kilon var onun için böyle komple dar bi model olmamışş..belden hemen kabaran modeller daha iyi durur sanki bu modelde göbek çıkmışş..bideee o bolero çok bogmuşşş zaten yakası baya kapalııı illa kollu olsun diyosan egerr bolero deilde kollu olan gelinlikleir dene derim cnmm...yanlış anlamaa kötülemek için deil bu yourmlarımm daha güzel gelinlikler bulabilirsin..

yorumlarınız için teşekkürler hanımlar

evliyim ama daha düğünüm yapılmadı

düğüne hazırlık anlayacağınız

benimde içime sinmedi ama terzide usta çıkmadı

ikinci bi kez diktirme şansımda yok

bunda ne yapılabilir araştırmasındayım

biraz talihsiz bir durum

bu ara göbeğimde süper çıkmış
kendimden utandım ya nedir yani o öle görünen

aslında öndeki pilileri söktürsen ve altına güzel bir tartalatan diktirsen çok daha iyi ıolur bence. göbeğinin çıkmasının nedenide pililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…