fırfırlı güzel olmaz mı ki
kararsızımmmmm çokkkk lütfen bir fikir verin fırfırlı gelinlikler basit mi durur acabaa
Ben size bir model sorayımBu nasıl sizce? Başka bir arkadaş paylaşmıştı, hoşuma giden bir model. Hem çok orijinal, hem katlı, hem hareketli hem de sade Ayrıca dikimi de kolay...
gelinlik21 bu modelleri dikip dikmediğini gösterse ya. ben anlamıyorum bu markayı. sürekli internete başka markaların kataloglarından resimler yükleyip duruyor. kendi diktikleri ne? bu şekilde pazarlama mı olur...
bu modelleri her gelinlikçi diker, bir zorluğu yok. iyi malzeme seçmeniz lazım...
kizmayin ama bu benim düsüncem :
gelinlik giyince asil görünmek istiyorsunuz fakat bana göre o modeller cok basit :26:
ve gercekten begenemedim..
gelinlik 21 de cok güzel modeller var bence..
baska bir model düsünmek istemez misin ?
tabi sen bilirsin...
bene bunu merak ediyorum gelinlik 21 sitelerindeki bu yüzlerce modelin (pronovias ve yabancı modacıların modelleri dahil) birebir dikebiliyorlar mı? nasıl olabilir ki, bir gitmiştiği olan fikrini byan etse iyi olacak, web sitelerinden baya büyük oldukları anlaşılıyor çünkü ama.. insanın kafası karışıyor...
evet bende o tip dantelli olanlardan seçicem sanırım, fırfırlı bazı modellere yakından bakma fırsatım oldu da kumaşları iyi değil miydi nedendir, böyle sentetik bir görüntüsü vardı, bizimki nikah olacak zaten sade birşey daha iyi gider diyorum..
ben en sondakini beğendim dantelli ama en baştaki fırfırlının da göğüs bölümü ve altındaki işlemeli tarzını çok ama çok beğeniyorum, sanırım ikisinin karışımını yaptıracağım.
gelinlik 21 diye bir yerde dikiyorlar galiba bu gelinlikleri, hakkında hiçbir fikrim yok gerçi, bilgisi olan var mı, çok kalabalık bir yerse ilgilenmezler diye endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?