Gelinlik Modelleri bu gelinlik modelleri nasıl ?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
daha önce de bir model yüklemiştim, arayışlarım devam etmekte, genel olarak belli modeller arasında dolanmaktayım çünkü ben sade bir gelinlik istiyorum o kabarıklar hoşuma gitmiyor, sade ve asil bir tarzda görünmek istiyorum o gün

favıorim fırfırlardan vazgeçemiyorum ama bu olursa kenarındaki çiçeğini kaldırtırım

Eki Görüntüle 380502

bu da çok sade ve hoş

bir de bunlar...

fırfırlardan başka bir de bu tip dantelli modellere de bakar oldum ama bana tül perdeyi alıp sarmışsın gibi de geliyorlar.. bilemiyorum...

Eki Görüntüle 380506 Eki Görüntüle 380510

fikirlerinize ihtiyacım varrr :)

fırfırlı güzel olmaz mı ki

kararsızımmmmm çokkkk lütfen bir fikir verin fırfırlı gelinlikler basit mi durur acabaa

fırfırlı güzel olmaz mı ki

kararsızımmmmm çokkkk lütfen bir fikir verin fırfırlı gelinlikler basit mi durur acabaa

ben de çok kabarık sevmiyorum gelinlikte, kendiminkini de çok kabarık olmayan, altı dümdüz inen bir modelden seçtim zaten...

ama şahsen gelinlik altında öyle fırfırları, allı güllü, göz yorucu ayrıntıları da çok sevmiyorum. gelinlik dediğin göz yormamalı diye düşünüyorum. eklediğin son resimlerdeki gibi üstü zarif dantel veya taş işleme ayrıntılarıyla dolu ama altı düz tül, organze veya saten inen modeller çok daha şık ve asil duruyor bence. zaten ünlü isimlerin giydikleri gelinlikler bile genelde bu tanıma uyuyor bence...

tabi vücudunun şekli, boyun, yüz tipin, vs de etkili bence bir gelinliğin nasıl durduğunu/duracağını tahlil etmekte. bana kalırsa kendi resmini de ekle buraya da daha sağlıklı yorumlar yapabilelim...

En sondaki ve hemen üstündeki ikiside süper( benim diktiricegim gelinlige benziyolar) Sade ve şık olmak istiyosan fırfırlı bana göre daha basit kaliyo açıkcası,dantel işlemeler çok zarif kılıyo gelinligi.Kabariklıgı bende hiç sevmem.Sen en çok hangisini begendin?

evet bende o tip dantelli olanlardan seçicem sanırım, fırfırlı bazı modellere yakından bakma fırsatım oldu da kumaşları iyi değil miydi nedendir, böyle sentetik bir görüntüsü vardı, bizimki nikah olacak zaten sade birşey daha iyi gider diyorum..

ben en sondakini beğendim dantelli ama en baştaki fırfırlının da göğüs bölümü ve altındaki işlemeli tarzını çok ama çok beğeniyorum, sanırım ikisinin karışımını yaptıracağım.

gelinlik 21 diye bir yerde dikiyorlar galiba bu gelinlikleri, hakkında hiçbir fikrim yok gerçi, bilgisi olan var mı, çok kalabalık bir yerse ilgilenmezler diye endişe ediyorum.

Son düzenleme:
gelinlik21 bu modelleri dikip dikmediğini gösterse ya. ben anlamıyorum bu markayı. sürekli internete başka markaların kataloglarından resimler yükleyip duruyor. kendi diktikleri ne? bu şekilde pazarlama mı olur...

bu modelleri her gelinlikçi diker, bir zorluğu yok. iyi malzeme seçmeniz lazım...

Ben size bir model sorayım Bu nasıl sizce? Başka bir arkadaş paylaşmıştı, hoşuma giden bir model. Hem çok orijinal, hem katlı, hem hareketli hem de sade Ayrıca dikimi de kolay...

Ben size bir model sorayım Bu nasıl sizce? Başka bir arkadaş paylaşmıştı, hoşuma giden bir model. Hem çok orijinal, hem katlı, hem hareketli hem de sade Ayrıca dikimi de kolay...

BAYILDIMMMM BAYILDIMMMM hangi modaevinin bu acabaaaaa çiçekleri falan ne kadar hoşş diktiren olmuş mu nerde yaptırmış...

derkeeen öğrendim bunu ... rosa clara nın solfa isimli modeliymiş.... 2009 modeli galiba..

Son düzenleme:

bene bunu merak ediyorum gelinlik 21 sitelerindeki bu yüzlerce modelin (pronovias ve yabancı modacıların modelleri dahil) birebir dikebiliyorlar mı? nasıl olabilir ki, bir gitmiştiği olan fikrini byan etse iyi olacak, web sitelerinden baya büyük oldukları anlaşılıyor çünkü ama.. insanın kafası karışıyor...

kizmayin ama bu benim düsüncem :
gelinlik giyince asil görünmek istiyorsunuz fakat bana göre o modeller cok basit :26:
ve gercekten begenemedim..
gelinlik 21 de cok güzel modeller var bence..
baska bir model düsünmek istemez misin ?
tabi sen bilirsin...

canım niye kızayım. tam tersi fikirlerinize ihtiyacım var,çünkü gerçekten bu konuda bende biraz acemiyim daha çok az model baktım dolayısıyla iyi modelden anlamam zor oluyor..

peki gelinlik21 de bahsettiğin senin açından güzel olan bir modeli koyabilir misin ya da link? daha basit olmayan modeller nasıl oluyor?

Ben bir modaevi olsam ve ünlü markaların modellerinin aynısını dikiyor olsam, hele de interneti bu kadar etkili kullanabiliyor olsam yapacagım şey kendi diktiğim model ile orijinalinin resmini yan yana koyup üstüne iletişim bilgilerimi yazmak olurdu, sadece katalog resimlerine telefon yazıp dağıtmadım yani. Mesela benim takip ettigim jasmine's bridal shop adlı yabancı gelinlikçi böyle yapıyor. Bir başlıkta Ankara'dan bir firmanın sayfası paylaşılmıştı, o da aynı sekilde orijinal modeli yanında kendi diktiğini koyuyordu.

Gelinlik21'in mağazası kadikoy sogutlucesme caddesi üzerinde diğer gelinlikcilerin boyutunda bir yer, öyle dev gibi bir reyonu ve icinde binlerce modeli yok yani.

Demem o ki, bu markanın diğer gelinlikçilerden iyi olduğu konu internette reklam yapmak...

Gelelim solfa modeline. Yine dikimi kolay, kordoneli Fransız kupon kenar danteli ve plise ya da dalya kullanacak.

sizin eklediklerinizden 2. gelinlik güzel, bir de minenes adlı kullanıcının eklediği güzelmiş...ayrıca ne hoşunuza gidiyorsa onu yapın-fırfırsa fırfır-dantelse dantel:)
hem fırfırlı gelinliklerin afacan bir havası oluyor bence, seviyorum:)
mutluluklaaaaaaaaaaar

bende kadiköye ne zaman gitsem minibüste dolmuşta kafam hep havalarda hep o gelinlikçilere bakarım. Bu aralar her yer gelinlikçi oldu özellikle bazı vitrinler ilgimi çekiyor ama 21 e rastlamadım. Aslında çok haklısınız eğer öyle küçük bir yerse iyice arştırmak gerekir

bakalım daha güzel modellere rastladıkça koyarım. insan baktıkça belli bir bakış açısı gelişiyor yoksa ilk başta bütün gelinlikler güzel.

Ama sanırım şu beyaz butik e mutlaka bir uğrayacağım rosa clara modellerine bakmak için. Benim beğenime çok paralel şeyler yapmışlar ve geçen senelerin uygun fiyatlı modellerini bulabilirim belki.

Sevgili Minenes çok haklısın valla insan böyle şeyleri farketmiyor pek.. jasmine e bakayım hemen nası bi yermiş :)

başka güzel modelleri olan yerler var mı kadiköyde? şişli de olabilir..

Bence de fransız dantelli bir gelinlik giy öyle asil duruyorki pronoviasta çok hüzel modeller var.
Benim gelinliğimde komple fransız güpürüydü albümlerde fotolarım var hatta fikir olur canım.
Inşalla içine sinen bir gelinlik giyersin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…