baska bir aile uyesinden ogrendim.
Dusunmemis, cocukken yasadigi duygulari anlatmis, bir kez daha uzuldum. Cocuk akliyla kendini suclamis, korkmus. 45 sene oncesinden bahsediyoruz. Sonra zaten erken yasta evlenip baska ulkeye tasindi. Ama yakinda bizle paylasmayi dusunuyormus.şikayet etmeyi düşünmedi mi o aile üyesi?
Bu benim yapabilecegim bir sey degil. Kendisi hazir hissetmeden ben bir sey yapamam ki. Bizimle bile paylasnaya hazir degil. Annem deseniz 80 yasinda, ogrenirse kesin olur uzuntuden.Samsun’da mıydı, bir genç erkek intihar edip öldürdü kendini geçen senelerde. Bu çaresizliğe mahkum etmeyin tacize uğrayan akrabanızı. Herşeyi göze alıp şerefsizlik yapanı herşeyi göze alıp ifşa etmelisiniz. Zor olduğunu biliyorum
Mağdur olan yakınınız keşke söylese herkese. Çünkü bu tip hasta ruhlulari ifşa etmeyi birbirimize borçluyuz.Merhaba. Bu benim ikinci uyeligim, cunku bu derdimi her zaman kullandigim uyeligimle bile anlatmaya cesaret edemiyorum.
Bir sure once cekirdek ailemden birinin cok guvenilen bir akraba tarafindan cocukken yillarca tacize ugradigini ogrendim. Kanim cekildi, duydugumda dunyam basima yikildi. Hazmedemiyorum. Anlatacak cok sey var ama kafamda milyon tane cevapsiz soru. Bu bilgiyi direkt tacizi yasayan kisiden almadim, baska bir aile uyesinden ogrendim. Henuz aciklamaya hazir degilmis kendisi. Bildigimi de bilmiyor. Ama ben bu bilgiyle nasil bas edecegimi bilmiyorum. Tacizi yapan kisiyi gordugumde yuzune tukurmek istiyorum ama yapamam. Hicbir sey bilmiyor gibi de davranamam. Ne yapacagim Allah askina. Icimdeki uzuntuyu, ofkeyi anlatmamin imkani yok. Ciglik atmak istiyorum, onun yillar once atamadigi cigligi ben atmak istiyorum, ona sarilmak istiyorum. Ama sadece kuytu koselerde aglayabiliyorum simdilik. Kafam allak bullak. Karisik olduysa kusura bakmayin.
Tekirdağ da yazik o kişi onlarin davası sonuçlandı. O olayda üzüldüğüm telefon konuşmasında o pis adamin laflari. Cok üzücü.Samsun’da mıydı, bir genç erkek intihar edip öldürdü kendini geçen senelerde. Bu çaresizliğe mahkum etmeyin tacize uğrayan akrabanızı. Herşeyi göze alıp şerefsizlik yapanı herşeyi göze alıp ifşa etmelisiniz. Zor olduğunu biliyorum
Bana acildigi zaman tabi ki destek olurum. Bir uzmanla konusmus zaten, o da en azindan o kisiyle yuzlesmesi gerektigini soylemis. Bilmiyorum yillarca nasil tahammul etmis bu kisiyi gormeye. Ben su anda yuzunu dahi gormeye dayanamam.Mağdur olan yakınınız keşke söylese herkese. Çünkü bu tip hasta ruhlulari ifşa etmeyi birbirimize borçluyuz.
Böyle bir konu açıp yüreklendirebilirsiniz belki de onu açıklaması için.
Susarsa başka bir çocuk da tacize uğrayabilir.
Dusunmemis, cocukken yasadigi duygulari anlatmis, bir kez daha uzuldum. Cocuk akliyla kendini suclamis, korkmus. 45 sene oncesinden bahsediyoruz. Sonra zaten erken yasta evlenip baska ulkeye tasindi. Ama yakinda bizle paylasmayi dusunuyormus.
Zaten uzagiz, yillardir gormuyorum. Cok sukur ki sefil bir hayati oldu, su anda da hastaymis. Ama o da bir aile uyesi. Inanin bunu soylemek bile o kadar uzuyor ki beni. O kadar ezik bir insan ki...ailede herkes ona acirdi. Inanamiyorum hala. Bunu hazmetmesi o kadar zor ki.Mağdur olan kişi bir şey yapmaya karar verene kadar onun için elinizden bir şey gelmez
Ama taciz edenden pekala uzak durabilirsiniz
Tekirdağ da yazik o kişi onlarin davası sonuçlandı. O olayda üzüldüğüm telefon konuşmasında o pis adamin laflari. Cok üzücü.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim inan.cok kötü bı durum.suan aklıma tek gelen şey asla ama asla susmayın o kişi kimse cezasını moakkak çekmeli tacize uğrayan kişi psokoliik destek almalı.Merhaba. Bu benim ikinci uyeligim, cunku bu derdimi her zaman kullandigim uyeligimle bile anlatmaya cesaret edemiyorum.
Bir sure once cekirdek ailemden birinin cok guvenilen bir akraba tarafindan cocukken yillarca tacize ugradigini ogrendim. Kanim cekildi, duydugumda dunyam basima yikildi. Hazmedemiyorum. Anlatacak cok sey var ama kafamda milyon tane cevapsiz soru. Bu bilgiyi direkt tacizi yasayan kisiden almadim, baska bir aile uyesinden ogrendim. Henuz aciklamaya hazir degilmis kendisi. Bildigimi de bilmiyor. Ama ben bu bilgiyle nasil bas edecegimi bilmiyorum. Tacizi yapan kisiyi gordugumde yuzune tukurmek istiyorum ama yapamam. Hicbir sey bilmiyor gibi de davranamam. Ne yapacagim Allah askina. Icimdeki uzuntuyu, ofkeyi anlatmamin imkani yok. Ciglik atmak istiyorum, onun yillar once atamadigi cigligi ben atmak istiyorum, ona sarilmak istiyorum. Ama sadece kuytu koselerde aglayabiliyorum simdilik. Kafam allak bullak. Karisik olduysa kusura bakmayin.
Of bak anne elimi kolumu bağlardı benimde. Lanet olsun yaBu benim yapabilecegim bir sey degil. Kendisi hazir hissetmeden ben bir sey yapamam ki. Bizimle bile paylasnaya hazir degil. Annem deseniz 80 yasinda, ogrenirse kesin olur uzuntuden.
Bildigimi bile bilmiyor kiNe diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim inan.cok kötü bı durum.suan aklıma tek gelen şey asla ama asla susmayın o kişi kimse cezasını moakkak çekmeli tacize uğrayan kişi psokoliik destek almalı.çok üzüldüm gece gece okumasaydim diyorum.siz kim bilir ne durumdasınız.kendinizi bı an önce toplayın ve destek olun yakınınıza.
O kişiyi ifşa edip aileden ve toplumdan uzaklaştırmak zorundasınız.Merhaba. Bu benim ikinci uyeligim, cunku bu derdimi her zaman kullandigim uyeligimle bile anlatmaya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?