Bu gercegi hazmedemiyorum, nasil basa cikacagim?

Hic gorustugum biri degil. Evine gitmisligim yok. Dugun, cenaze vb toplantilarda goruyordum sadece. Ogrenir ogrenmez instagramdan engelledim. Cocugumun resmini gorup begenmesi bile midemi bulandirdi.

Cok uzgunum. Siz soylediniz mi?

Sizinle benzer bir durum yaşadım üniversitede öğrenciyken. Çok yakın bir arkadaşımın öz abisi tarafından çocukken istismar edildiğini öğrendim. Dahası abisini tanıyordum, evlerimiz yakındı. Gayet sevdiğim, saydığım bir insandı. Günlerce kendime gelemedim. Arkadaşım babam duysa abimi öldürür, annem intihar eder kaldıramaz dedi. Kararına saygı duydum bir kişiye anlatmadım. Günlerce de kendime gelemedim ama. Sonra araştırmaya başladım ve bu oranın sandığımdan çok yüksek olduğunu gördüm. Ensest ve cinsel istismar çok yaygınmış ama sadece açığa çıkmıyor. Özellikle kapalı toplumlarda daha yaygın. Bu Müge Anlıda vs gördüğümüz bir köyün içinde herkesin birbiriyle nerdeyse ilişkide olması durumları mesela. Keşke bunlar hiç yaşanmasa. Benim arkadaşım yıllarca psikolojik destek gördü, tek yardımım bu noktada onu teşvik etmek oldu

Cok uzgunum. Siz soylediniz mi?
Hayır. Çocuğu oldu bide. Ve annemin çok sevdiği bi insan. Söylemem artık bu saatten sonra ama nefretimöfkem bitmiyor emin olun hep aklindandir. Kirmizi odayı izleyemedim dün gece küçük kız yüzünden mahvoldum kendime gelemedim bi süre. Kim yapıyorsa allah belâlarını versin tek diyeceğim bu.

Köylerde bunlar coknfazla malesef ki

Amin. Malesef benim de annemin cok sevdigi biri. Ablam da bunca zaman nasil dayanmis anlamiyorum. Ama hep sagliksiz iliskileri oldu ablamin ve yillardir uyku problemi var. Bir yerde tikanmis artik. Ben sadece durumdan haberdar oldugum halde uyuyamiyorum. Surekli sorular soruyorum cevabi yok. Gizli gizli agliyorum, kimsenin haberi yok diye. Ben bunu kaldiramiyorken sizler yasamissiniz, o kadar uzgunum ki. Kabul edemiyorum, ciglik cigliga bagirmak istiyorum, nasil nasil olur bu. Benim ailemden boyle bir insan nasil cikar...benim canim ablamin hayatini nasil boyle alt ust eder. Tek tesellim bu insan hep uzak kaldi tum aileye. Biz hep karisi yuzunden saniyorduk, hatta herkes uzulur haline mutsuz bir evlilik ve hayat yasadigi icin. Acaba diyorum hic pisman oldu mu, o yuzden mi uzak, annemin yuzune nasil bakabiliyor hala? Hastaymis bayagi, annem ona doktor bulmaya calisiyor kendi haline bakmadan. Hep mutsuz oldu hayati boyunca, cocuklari bile uzak. Acaba onlari da taciz etti mi? Baska cocuklara da uzandi mi pis eli...sonu gelmeyen sorular.

Gercekten kabul etmesi o kadar zor ki, ben sindiremiyorum, kabul edemiyorum, hazmedemiyorum. Bir yandan ablamin yasadiklarina uzuluyorum, bir yandan ailemden birinin bunu yapmasini hazmedemiyorum, bir yandan bu kisinin hala annem tarafindan sevilmesini kaldiramiyorum. Mideme kramplar giriyor dusundukce. Benim de destek gormeye ihtiyacim var.

Bnce sessiz kalmayın sessiz kalmak demek onun tek başına kaldığı hiç kimsenin onu anlayamayacağı anlamına gelir belkide onu bu zorlu hayatından kurtarmasına siz vesile olcaksınız yardım edin ona burda tükürmek falan yuzune boş şeyler geç bile kalmışsınız ben biliyodum ama bisey yapamadım dersiniz ileride

Tacizciyi ifşa edin bunu kesinlikle yapın. Yanına kalmasın hem şimdi ailedeki başka çocukların rahat olduğu ne malum. Mutlaka ifşa edin. Üzerinden çok sene geçtiyse şikayet etmek işe yaramayabilir ama aile bilsin kimin ne olduğunu.

Tacizmi tecavuzmu ?Allah belalarını versın .Bıtmıo sapıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…