bende test yapmıştım. yarım saat önce çift çizgi çıktı.okadarda dikkat edip korunuyorduk nasıl oldu bu iş anlamadım.çok karışık duygular içindeyim.napıcağımı bilmiyorum
bende sonunda çift çizgiyi gördüm :) çok mutluyum..
tebrik ederim canımm iki defa pozitif çıkmışsa yanlışlık olmamıştır allah saglıklı bi şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşallah artık bi anne daha katıldı aramıza rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyuuuuuuu
sağol canım.evet yaa allah herkese nasip etsin inşallahhhhhh bu duyguyu herkez hayırlısıyla yaşasıntebrik ederim canımm iki defa pozitif çıkmışsa yanlışlık olmamıştır allah saglıklı bi şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşallah artık bi anne daha katıldı aramıza rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyuuuuuuu
herkeze cevaplar için teşekrler kızlar.doktora gittim keseyi gördü 5 haftalıkmış.doktorum şuan hamile değilsin adaysın öyle düşün.kendini herşeye hazırlıklı tut.bu aylar çok risklidir.dikkat etmelisin dedi.şimdi herşeye dikkat eder oldum ama akıntım var bu da beni tedirgin ediyor.doktorada söylemeyi unuttum o gün heyecandan.genelde beyaz bi akıntı çok yoğun bazen de sarımsı bi akıntı bu normal mi? bilginiz var mı?
sağol canım.evet dikkat etmeye çalışıyorum.folik asit kullanmaya başladım FOLBıOL diye bi ilaç veri doktorum.3 hafta sonra tekrar çağırdı ozaman mutlaka söylicem akıntımı da.beyaz akıntı normal diye düşünmüştüm de bugün sarımsı olduğu için kafama takıldı biraz.canım öncelikle tebrikler. ama gerçekten dikkatli olman gerek özellikle önündeki 2 ay çok önemli. ani hareketlerden , ağır kaldırmaktan ve sarsıntılı yolculuklardan özellikle uzak dur. akıntı konusuna gelince benimde vardı, bu çoğu zaman normal, koku yoksa ve rengi kahve veya yeşilimsi değilse normal bir jenital akıntıdır. ama doktorunla bi dahaki sefere paylaş zaten ileriki haftalarda akıntı testi yapıyorlar. ben 23. hftamdayım. bu haftadaki kontrolümde doktorum yapacak. folik asit e başlamışmıydın bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?