Bu gerçek mi hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canım.benim de çift çizgilerden biri silikti ama hamileyim:) bence sen de hamilesin.gerçi ben yazana kadar zaten doktora gitmişsindir:)sonuç ne? inşallah allah gönlüne göre vermiştir.

bende aranıza yeni katıldım anne adayıyım inşallah evdeki test doğrudur pozitif çıktı ama gene de korkuyorum tecrübeli arkadaşlar bilir kan testi ne zaman yapılır biraz daha bekleyimmi doktara gitmek için sağlık ocağında sordum ama rahatlayamadım yardım bekliyorum birinz bana cevap yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim ve diğer anne adaylarına da hayırlı olsun diyorum inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur :ecrin_bebek::

canım çift çizgi çıktı iki defa yaptım gene aynı sonucu verdi kan testini erkenden yaptırmama gerek varmı acaba sorduklarım bi ay bekliyormuş beklesemmi diye düşünüyorum ilk bebek olduğu için galiba panikteyim

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bıze olsun inşş

canım hayırlı olsunnnn çift çizgiyse şüphe etmene gerek yok hihoyyyt hemen yarın kan testi yaptırabilirsin. değer başlangıç seviyelerinde çıkar. 3- 4 gün sonra tekrarlarsan artış görülür. öyle bir ay beklemene hiç gerek yok. benim çizgi çok çok silikti. kan testi yaptırdık pozitif çıkmıştı. çok erken olmasına rağmen . ama ailelere haberi vermek için erken. iyi bir doktor bul ve hemen görüş canım. folik asite başlaman gerekecek daha önceden başlamadıysan bu çok önemli bence eczanede folbiol adlı ilacı alıp hemen başla sabah kahvaltıdan sonra 1 tane . heberar et bizleri:)

saol canım hayır başlamadım ama alırım 6 gün geçti hastalığım ama test pozitif çıktı sorun orda hastalığımın gününe varken gene test yaptım üç gün vardı ozamanda çift çigi çıkmıştı haffiti şimdiki yaptığım çizgiler netti kesin doğrudur diyosanız ise ben yarın bi doktora gideyim sonucu öğreneyim bildiririm çok teşekkürler bilgi için rahatladım burda öğreneceğim çok şey var:CüvCüv:

canım senle aynı şeyleri yaşamışız:) ben de test yapmıştım hem de iki kere pozitif çıkmıştı.2gün sonra doktora gittim hemen.kan testi yaptırmadım doktorda gerek duymadı çünkü ultrasonda çıktı hamilelik kesesi.4 5 haftalıkken görünüyo büyük ihtimalle.benim şimdi 6 haftalık.allah herkese nasip etsin inşallah.bu arada folik asit verecektir doktorun onu kullan mutlaka.ve hareketlerine dikkat et bebeğin sana tutunmaya çalışıyor çünkü.aklinialirimsmile

bişey değil canım inşallah hayırlı haberlerini lırız. ama ben kesin gözüyle bakıyorum. haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…