selam canım.benim de çift çizgilerden biri silikti ama hamileyim:) bence sen de hamilesin.gerçi ben yazana kadar zaten doktora gitmişsindir:)sonuç ne? inşallah allah gönlüne göre vermiştir.merhaba...benim sol tüpüm kapalı, bu ay başında dr. gittim ve sağ tarafta yumurta görüldü...adetim üç gün geçti korkarak iş çıkışında cesaretimi topladım ve gebelik testi aldım..eve koşarak geldim ve hemen testimi yaptım.ikinci çizgi biraz silik gibi çıktı ama var gibi...yarın dr. gidicem.eşime müjdemi veremedim.yanılmış olmaktan korkuyorum.inşallah doğrudur.canım bebeğimmm inşallah benimlesindir.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bıze olsun inşş
saol canım inşallah olur allah herkese nasip eder bu duyguyu
canım hayırlı olsunnnn çift çizgiyse şüphe etmene gerek yok hihoyyyt hemen yarın kan testi yaptırabilirsin. değer başlangıç seviyelerinde çıkar. 3- 4 gün sonra tekrarlarsan artış görülür. öyle bir ay beklemene hiç gerek yok. benim çizgi çok çok silikti. kan testi yaptırdık pozitif çıkmıştı. çok erken olmasına rağmen . ama ailelere haberi vermek için erken. iyi bir doktor bul ve hemen görüş canım. folik asite başlaman gerekecek daha önceden başlamadıysan bu çok önemli bence eczanede folbiol adlı ilacı alıp hemen başla sabah kahvaltıdan sonra 1 tane . heberar et bizleri:)canım çift çizgi çıktı iki defa yaptım gene aynı sonucu verdi kan testini erkenden yaptırmama gerek varmı acaba sorduklarım bi ay bekliyormuş beklesemmi diye düşünüyorum ilk bebek olduğu için galiba panikteyim
canım hayırlı olsunnnn çift çizgiyse şüphe etmene gerek yok hihoyyyt hemen yarın kan testi yaptırabilirsin. değer başlangıç seviyelerinde çıkar. 3- 4 gün sonra tekrarlarsan artış görülür. öyle bir ay beklemene hiç gerek yok. benim çizgi çok çok silikti. kan testi yaptırdık pozitif çıkmıştı. çok erken olmasına rağmen . ama ailelere haberi vermek için erken. iyi bir doktor bul ve hemen görüş canım. folik asite başlaman gerekecek daha önceden başlamadıysan bu çok önemli bence eczanede folbiol adlı ilacı alıp hemen başla sabah kahvaltıdan sonra 1 tane . heberar et bizleri:)
tebriklerrrrrr:sm_cool::sm_cool:
Allah bizede nasip etsin inşaallah
canım senle aynı şeyleri yaşamışız:) ben de test yapmıştım hem de iki kere pozitif çıkmıştı.2gün sonra doktora gittim hemen.kan testi yaptırmadım doktorda gerek duymadı çünkü ultrasonda çıktı hamilelik kesesi.4 5 haftalıkken görünüyo büyük ihtimalle.benim şimdi 6 haftalık.allah herkese nasip etsin inşallah.bu arada folik asit verecektir doktorun onu kullan mutlaka.ve hareketlerine dikkat et bebeğin sana tutunmaya çalışıyor çünkü.aklinialirimsmilecanım çift çizgi çıktı iki defa yaptım gene aynı sonucu verdi kan testini erkenden yaptırmama gerek varmı acaba sorduklarım bi ay bekliyormuş beklesemmi diye düşünüyorum ilk bebek olduğu için galiba panikteyim
bişey değil canım inşallah hayırlı haberlerini lırız. ama ben kesin gözüyle bakıyorum. haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3saol canım hayır başlamadım ama alırım 6 gün geçti hastalığım ama test pozitif çıktı sorun orda hastalığımın gününe varken gene test yaptım üç gün vardı ozamanda çift çigi çıkmıştı haffiti şimdiki yaptığım çizgiler netti kesin doğrudur diyosanız ise ben yarın bi doktora gideyim sonucu öğreneyim bildiririm çok teşekkürler bilgi için rahatladım burda öğreneceğim çok şey var:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?