Bu gidiş nereye??

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Ne yazcam nasil basliycam bunu bile bilmiyorum.iste meselede bu zaten ne yapacagimi bilememem benim uyku gibi cok buyuk bi sorunum var ve cozemiyorum.
Erken yatiyorum olmuyo gec kalkigorum olmuyo ilac aliyorum olmuyo ne denediysem olmuyo ben uykudan uyanamiyorum.
Kisaca bos hayatimi yazayım.aslinda sadece nefes alip veriyorum cunki gercekten hic bisey yapmiyorum muhtemeln ogleden sonra kalkip tv nin karsisinda oturup oturup aksama kadar bu gidis nereye diye dusunuyorum ve kalkip hic bisey yapmiyorum.
Ev isi el isi temizlik utu hic bisey sadece yemek oda karnimizi doyuracak kadar oyle cesitli degil yani adet yerini bulsun.
Hergun yarin baska bi gun olsun diyorum yataga yatinca ama hergin ayni hergun ayni biktiim artik.kursa vs yazildim gitmiyorum komsular cagiriyo gitmiyorum oyle bos bos oturup halime uzuluyorum ama hic biyerden baslamiyorum.
Çocuğumuz yok olmadi.esimde artik kizmaya basliyor yavastan cunku son 3 4 aydir böyleyim cok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ayni seyleri sacmalayip durdum yine:(((((

Ben de depresif hissettiğim zamanlarda böyle olurum.
Ama kendimden nefret ederim.Çünkü tüm hastalıkları çağırıyorum böyle yaptıkça kendime.Hemen toparlanmayı öğütledim beynime,bikaç saat sonra toparlanıyorum artık.
Kendime acımaktan nefret ediyorum çünkü.

Bir dahiliye doktoruna gidin ,troid ya da kansizlik olabilir ,
Eger bujnlar yoksa psikiyatra gidin ,gecmis olsun

Depresyon diyorum ve siz bu duruma dur demezseniz yakinda yemek bile yapamayacak duruma gelirsiniz.
Biran önce silkelenin bunu kendiniz için yapin. Ömürden gidiyor her saniye hayatin tadini çikarmaya çalişin.

Saglik probleminiz olabilirmi acaba? Vücutta herhangi bir yerde bir iltihap olmasi bile insani bu moda sokabiliyor. Basit bir diş iltihabı bile. Herhangi bir sebebiniz yoksa kafanıza taktığınız, bir kan testi falan yaptırın derim. Özellikle CRP değeri.

Troidim var evet ama ilacimi düzenli alirim.psikologlada gecen ay gorustum bir aydir ilac kullaniyorum ama hic bi degisiklik yok:((

Ne yazcam nasil basliycam bunu bile bilmiyorum.iste meselede bu zaten ne yapacagimi bilememem benim uyku gibi cok buyuk bi sorunum var ve cozemiyorum.
Erken yatiyorum olmuyo gec kalkigorum olmuyo ilac aliyorum olmuyo ne denediysem olmuyo ben uykudan uyanamiyorum.
Kisaca bos hayatimi yazayım.aslinda sadece nefes alip veriyorum cunki gercekten hic bisey yapmiyorum muhtemeln ogleden sonra kalkip tv nin karsisinda oturup oturup aksama kadar bu gidis nereye diye dusunuyorum ve kalkip hic bisey yapmiyorum.
Ev isi el isi temizlik utu hic bisey sadece yemek oda karnimizi doyuracak kadar oyle cesitli degil yani adet yerini bulsun.
Hergun yarin baska bi gun olsun diyorum yataga yatinca ama hergin ayni hergun ayni biktiim artik.kursa vs yazildim gitmiyorum komsular cagiriyo gitmiyorum oyle bos bos oturup halime uzuluyorum ama hic biyerden baslamiyorum.
Çocuğumuz yok olmadi.esimde artik kizmaya basliyor yavastan cunku son 3 4 aydir böyleyim cok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ayni seyleri sacmalayip durdum yine:KK43:((((
Önce bi Dr agidin sonrada bu durumdan rahatsız olduğunuza göre kendinizi zorlayın önce kendinizle sonra evinizle ilgilenin spora yazılın yada evde yapın dışarıda yürüyüşe çıkın bi yerde oturup bi kahve icin, kendinizi zorlayın bunlar icin yaptıkça hoşunuza gidecektir

Bende tam tersi uyuyamiyorum. Gece 2 olur 3 olur bende uyku yok. Sabahta 7 de ayaktayim. Uyumayi bosa gecen zaman olarak görüyorum. Vücut alıştı dayanıyor. Bence fiziksel saglik sorunun yoksa psikolojik olabilir. Uzmandan yardim almalisin. Vakit nakittir ama unutma. Zamanini uyuyarak öldürme hayata bir kere geliyon sana yararli seyler yap.

Gerçekten merakimdan soruyorum,
Evin işleri ne oluyor peki?
Bir de canınız iyice sıkılmıyor mu?
Boş dur dur dur dur bir sınır yok mu?

Önce bi Dr agidin sonrada bu durumdan rahatsız olduğunuza göre kendinizi zorlayın önce kendinizle sonra evinizle ilgilenin spora yazılın yada evde yapın dışarıda yürüyüşe çıkın bi yerde oturup bi kahve icin, kendinizi zorlayın bunlar icin yaptıkça hoşunuza gidecektir
Spora yazildim hep saatini kaciriyorum uyanamdigim icin :KK42:

Sıkilmazmi ev durdukca ben sinir oluyorum ama icimden gelmiyo bi kisir dongu yapmadikca sinir sinirlendikce uyku cikmazdayim sanki

Sadece ev işi de değil insanın yatmaktan sırtı beli ağrır.
Ne bileyim kas-bıyık çıkar, saç baş birbirine girer..
Cirkinlesir, kilo alır yada paspal dolaşır.
Bunlar caydırıcı unsur değil mi sizin için?

Bir de ise yaramaz hissetmek, bir şey üretmemek, başkasına yük oluyor hissi vermiyor mu?

Son olarak tüm bunların farkında olduğunuza eminim buna ragmen hiç bir şey değiştirmiyor olmanız neden?

Sadece ev işi de değil insanın yatmaktan sırtı beli ağrır.
Ne bileyim kas-bıyık çıkar, saç baş birbirine girer..
Cirkinlesir, kilo alır yada paspal dolaşır.
Bunlar caydırıcı unsur değil mi sizin için?

Bir de ise yaramaz hissetmek, bir şey üretmemek, başkasına yük oluyor hissi vermiyor mu?

Son olarak tüm bunların farkında olduğunuza eminim buna ragmen hiç bir şey değiştirmiyor olmanız neden?
Tam benimde aradigim sorularin cevabi bunlar yazdiklarinizin hepsi mevcut son uc aydir bende ama olmuyo yapamıyorum beni tutan bisey var sanki :(

Ben de böyleyim
Ev isi yapmak cok zor geliyor aksama kadar oturduğum halde. bi tek kendimi salmam. Yoksa evi b.k götürsün umrumda olmuyor bazen. Ama o kivama getirmeden onune geciyorum, zorundayim..
Bazen de garip bi enerji geliyor. Genelde neseliysem oluyor bu. 3 cesit yemek yapıyorum aksama falan. Is arıyorum su sıra. Tek derdim erken kalkmaya alışmak olacak bu kadar tembellikten sonra.

Tam benimde aradigim sorularin cevabi bunlar yazdiklarinizin hepsi mevcut son uc aydir bende ama olmuyo yapamıyorum beni tutan bisey var sanki :KK43:

Yerinizde olsam yarın sabah saati 9 kurar sürüne sürüne de olsa kalkardim.
10 a kadar bir duş alırdım, arkasından bir kahvaltı sonra kuafore.
Yok hava kötü, yok yarın yaparım vs kalmamış bu isin bahanesi artık
Biraz kendinize bakın daha iyi hissetikce zamanla toparlarsiniz .
İşin sırrı her gün dışarı çıkmakta . Çok zor gelecek biliyorum. Ama artık kırın seytanın bacagini
Yarın sabah gelin yazın buraya sonucu.

Çocuğumuz yok olmadi.esimde artik kizmaya basliyor yavastan cunku son 3 4 aydir böyleyim cok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ayni seyleri sacmalayip durdum yine:KK43:((((
Istersen kendine 1 gün daha ver. Yarın da yat. Bende gizli gizli depresyona girince böyle oluyorum. Sonra toplanmak için böyle kendime 1 gün veriyorum. Sabah kalkıp duş alıyorum. Giyinip susleniyorum. Bu arada yatışla gecırdiğim günü plan yapmakla geçiriyorum birazda.

Kalk giyin suslen. Çık dışarı gez avm de. Dene en seveceğin giyisileri. Sonra eşini cağır bir sinemaya gidin yemek yiyin dışarıda. Yarın daha iyi hissedeceksin muhtemelen. Ve ev işi için bir liste yap. Birde haftaya şunu şunu cağıracağım de ama mutlaka çağır. Tenizlikte misafirin gücü diye birşey var kuşkusuz. 1 gün odalara1 gün banyoya bir gün mutfağa giriş. Arkadaşların yada arkadaşın gelmeden 1 gün önce alışverişini yap hazırlan. Sonra yine dinlen 1 gün. Hiç bir iş yapma. Arada kaçamaklar yap eşinle. İlaçlardan da böyle olabilirsin kendini zorla kendi kendine emirvakiler yap. Başta oflayıp poflarsın. Ama git gide iyiye gidersin.

Bi kulübe üye olabilirsin
Hobi kurslarına katılıp ortamını değiştirebilirsin
Farklı insanlar farklı hayatlar sana iyi gelebilir.

Back
X