Bu gidişle aldatılırmıyım?

Valla bizde de ben günde bir kac kere yapacak potansiyeldeyim ama esim haftalarca yapmasa aklina bile gelmiyo :kızgın: yani benim icin nasil zor bi durum anlatamam yine de asla aldatmam :KK12: bu arada ben de merak ettim kizlar ne yediriyosunuz iciriyosunuz kocalariniza bi sirri var mi bu isin?

ayy benim de böyle bi başlığım vardı. en boğa burcuyum yani sevişken bi burcum. ama eşim çok kafası dolu geldiği için işten hiç sevişemiyoruz :( hafta da 1 anca. bazen kur yapim diyorum odun olduğumdna onu da beceremediğimden olmuyor. bi kaç kez konuştuk bana sen sevimlisin kadınsı değilsin. bu yüzden devamlı tahrik olmuyorum demişti.

ayy benim de böyle bi başlığım vardı. en boğa burcuyum yani sevişken bi burcum. ama eşim çok kafası dolu geldiği için işten hiç sevişemiyoruz :KK43: hafta da 1 anca. bazen kur yapim diyorum odun olduğumdna onu da beceremediğimden olmuyor. bi kaç kez konuştuk bana sen sevimlisin kadınsı değilsin. bu yüzden devamlı tahrik olmuyorum demişti.
Yaa benim de bi cocuksu tarafim var. 33 yasinda koca kadinim ama oyleyim iste. Acaba kocam da boyle dusunuyor da bana soylemiyor mu :110: bu arada tam da bugun ogrendigim bi bilgiyi paylasiyim ari poleni cinsel istek artiriyomus. Ben deniycem :süslü:

Kime göre,neye göre normal?
Bana göre de hergün ilişki normal.

mesela az derken haftada bir ayda bir?
Yani aslinda bir duzenimiz yok. Ender de olsa her gun oldugu zamanlar da oldu. Ama genelde arada bayagi zaman oluyo. Bazen bir hafta olmuyo hatta bir ay. Ve bu kocama gore normal, eksikligini hissetmiyo. Ama benim icin cok zor oluyo. Ben de reddedilme korkusuyla olsa gerek baslatma talebinde bulunamiyorum.

Yani aslinda bir duzenimiz yok. Ender de olsa her gun oldugu zamanlar da oldu. Ama genelde arada bayagi zaman oluyo. Bazen bir hafta olmuyo hatta bir ay. Ve bu kocama gore normal, eksikligini hissetmiyo. Ama benim icin cok zor oluyo. Ben de reddedilme korkusuyla olsa gerek baslatma talebinde bulunamiyorum.
böylede kanka gibi evlilik cekılmez

Aldatma potansiyeli yoktur bence istekle alakası vardir. Herkesin seks isteği farklı... mesela ben normal hayatta baskin bir karakter değilim ama yatakta baskın olmak ve set olmak isterim. Eşim veya partnerim de ilişkimizde baskın yatakda yumuş biri olsun isterim... eşiniz de seviyor demek ki

Bence çok da dert edilecek bir durum değil. Ben sizi garipsedim her erkek her kadın farklıdır neden kıyasladınız ki demekki daha istekli ve tam doyuma ulaşmak istiyor. Ben de birden fazla talep ediyorum kocamdan . Potansiyel sapık değilim mesela. Yada aldatmaya meyilli de değilim. Sizin uyumlu olmanız önemli sadece kendinizi iyi hissediyorsanız bu sizin için sorun olmamalı.

1-2 sorunuza baktım da, değişmeyen tek şey karakterdir. Aranız iyi olmuştur ama eşiniz kendini değiştirmeye çalışmadıkça yine aynı sorunlarla hep karşılaşıcaksınız

Bir isteğiniz varsa bunu söylemelisiniz. Evlilik iki kişiliktir. Ben istiyorum ama o istemiyor olmamalı. Kendinizi bu konuda sıkmayın. Sıkmamak için konuşmanız lazım :)

Back
X