Bu gidişle yüz kilo olacam:((

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.692
63
2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk :(

muhtemelen şekerli şeyler tükettiğiniz için kan şekerinizde ani yükselişler ve düşüşler oluyor. Bende daha 5-6. haftadayım, öğrenir öğrenmez beslenmeyi düzeneye sokmaya çalıştım, lifli gıdalar tok tutacak ara öğünler vs. meyve suyu mesela, tamamen şeker, muhtemelen biraz sonra tekrar acıkacaksın. acıktığın an yarım elma ve yarım bardak tarçınlı süt içersen tok tutar seni.

2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk :KK43:
30 -40 kilo alanlar var. Hamilelik değişik bir durum .Mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenin daha tok tutuyor.

kafanıza takmayın. kuruyemiş gibi gıdalar al ara öğünde elma falan tüketin hamilelikte illaki alınıyor önemli olan bebeğin sağlığı . kilo doğumdan sonra verirsin ekmek makarna gibi şeylerden uzak durursun :=)

Ben de öyleydim. Hatta dünyada bir ara ezine peyniri ve patates stoklarında sıkıntı yaşandıysa, muhtemelen benim hamileliklerime denk gelmiştir. Baktım evin duvarlarını bile peynir şeklinde görüp, kemiresim geliyor, diyetisyene gittim ve verdiği listeye büyük ölçüde uydum. Sonuç; 25 kilo aldım. (nasıl bir büyük ölçüde uymak bu diye sorgulamazsanız sevinirim:KK53:) Doğumdan sonra 6 ay içinde hepsi gitti. Şimdi sıkıntınız hormonal olabilir, kan değerlerinizdeki inişlerden çıkışlardan olabilir, kan şekeriyle alakalı olabilir. Doktorunuza danışın, o sizi yönlendirecektir. Benimki tamamen hamilelik kaynaklı hormonal sapıtmalardandı mesela. Karbonhidratı azaltın, protein ağırlıklı (işlenmiş etler hariç) beslenin,sütü tek başına içmeyin, yanında 5-6 bademle filan tüketin. O zaman daha uzun süre tok tutuyor mesela.

2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk :KK43:
Allah herkese böyle dert versin. 6 yıldır hamile kalabilmek için olduğum tedavilerle toplamda 20 kilo aldım ve bu kilolar tamamen hormonel. Hamileliğinin tadını çıkar yeterki bebeğini sağlıkla kucağına al, kiloları illaki verirsin

ilk gebeligimde 6 kilo aldim. Lakin suan 4 aylik hamileyim 5 kilo almisim et ve tavuk bagimlisiyim resmen endise de etmiyorum en fazla dogumdan sonra yine veririm modundayim

Mideniz bulanmiyor mu çok yoruldum mide bulantisindan mutfağa giremiyorum..girersem kusuyorum kızıma kahvaltı için giriyorum kusa kusa hazırlıyorum :KK42:

3.5aylık ıkızlere hamıleyım 10kılo aldım. Sureklı acım doymuyorum protein agırlıklı beslenıyorum sekerlı gıda pek tuketmıyorum fakat yıne de aldım. Napalım saglıklı olsunlarda kıloyu verırız

2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk :(

Allahım herkes birseyden muzdarip ben de kusmayim artık yemek yiyim diye dua ediyorum annemde sonra söylenirsin kilo aldım diye diyor dedim veririm doğurunca ne yapım yeterki yiyim diyorum 52 kiloyla hamile kaldım en son 47 ölmüştüm şuan kaça düştüm allah bilir bence boşver ye sukret

Bende bu kazinti son iki ay olmuştu. Uykudan uyandırıyordu iki bardak süt içip geri yatiyordum. Sekiz kilo almıştım.dr a sorsaniz şeker ile ilgili olabilirmi. Çünkü bilirim çok sinir bozucu bişey

havuç yemeyi deneyin birde mideniz kazininca uzun sure tok tutar ustunede bir bardak sut icin ogunlerinizi atlamayin yemeginizi tam yiyin
saydiginiz seyler cok tok tutacak seyler degil
lifli gidalar tuketin

Hamilelik kilo almayı sorgulama yeri degil . Sakin diyet filan yapmayin . Diyet sonucu gelişmeyen bir çok bebek gordu bu gözler . Bu riske asla ve asla girmeyin .
Maddi durumunuz yerinde ise sağlıklı beslenme adına bir diyetisyen yardımı alabilirsiniz . Ama sağlıklı da besleseniz 20 kilo 30 kilo alınabilir , dediğim gibi hamilelik kilo sorgulama yeri degil .

Bende bu kazinti son iki ay olmuştu. Uykudan uyandırıyordu iki bardak süt içip geri yatiyordum. Sekiz kilo almıştım.dr a sorsaniz şeker ile ilgili olabilirmi. Çünkü bilirim çok sinir bozucu bişey
Hadi yaa şekerle ilgilimi acaba sorucam.canim bidakine

Hamilelik kilo almayı sorgulama yeri degil . Sakin diyet filan yapmayin . Diyet sonucu gelişmeyen bir çok bebek gordu bu gözler . Bu riske asla ve asla girmeyin .
Maddi durumunuz yerinde ise sağlıklı beslenme adına bir diyetisyen yardımı alabilirsiniz . Ama sağlıklı da besleseniz 20 kilo 30 kilo alınabilir , dediğim gibi hamilelik kilo sorgulama yeri degil .
Hadi kiloları bişe kilde veririm zatende peki bu rahatsız edici kazinma ?

Back
X