Aynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (
Olan bizim gibi aman kimseyi rahatsız etmeyelim diyen insanlara oluyorBenim eski komsular öyleydi. 2 kizi vardi okul olmadigi zamanlar muzik son ses acarlardi. Cogu kez bagrislarini duyardik.. Gidip uyardim annesi kizlar evde kusura bakma dedi o gun muzigi kistilar ertesi gun tekrar devam..
Mutfak camindan bulasik suyu atardi en sonunda sinirlendim.asagidan bagirdim camlari mahvettiniz yeter artik diye. O gunden sonra cama denk getirmemek icin iyice ileri suyu atmaya basladilar. Camdan aşağı poset cop atarlardi ne bilim.
Ciktim kurtuldum ben. Alistiklari hayat boyle bir sey yapılmıyor maalesef
Sizin içinde üzüldüm.Umarim düzgün komşulara denk gelirsiniz.Bir birşey merak ettim.Alt kattaki ćocukları koşma sesi de size geliyor muBizim alt kat komşu öyle, bir de 4 çocukları var. Sen düşün. Evin her yerinde ayrı ses, oturma odası hariç tüm odalarda (tuvalet, banyo vs dahil) alt katın sesi, oturma odasındaysa yan komşunun tv sesi... Daha geçtiğimiz haziranda taşındık, sonuç gene taşınıyoruz... İnsanı ev sahibi olmaya korkutuyor böyle görgüsüzler. Biz çözüö bulamadık kaç aydır, umarım siz bulursunuz.
100 kere de uyarsan anlamazlarAynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (
Valla tespitin doğru anlamıyorlar .Ćocuğu lafımız geçmiyor diyorlar.Çocuğa otur yapma desen belki anlamaz tekrar yapabilir.ama dikkatini başka yöne çeksen onunla oyunlar oynasalar,ona kitap okusalar arada parka götürseler ve anlayacağı şekilde konuşsalar inan ki çocuk düzelir.100 kere de uyarsan anlamazlar
Yalıtım çözüm oluyor mu? Hiç bilmediğim için soruyorum.Çözüm olacaksa hemen yaptırırım.Ev kendinize aitmis ne guzel ben olsam hic dusunmez yalitim yaptiririm. Mis.
Aynen arkadaşlar
Aynen arkadaşlar
Aynen arkadaşlar
Evet bunu araştıracağımKiracı olsanız seçme şansınız çok yok. Türkiye'de ki çoğu ev yalıtım konusunda böyle maalesef. Ama ev sahibiyseniz kendi evinize yalıtım yaptırın rahat edin.
Daha once yine baska bir konuda gormustum burada evi yalitimli olan biri "o kadar sessiz oluyor ki issiz bir yerde yasiyor gibi hissediyorum, bir kere iyice kulak kesilip bebek aglamasi duyunca cok mutlu oldum" demisti. Demek ki ise yariyor. Biz ses degil ama isi yalitimi yaptirmistik, Cok buyuk fark olmustu. Mutlaka faydasini gorursunuz bence.Yalıtım çözüm oluyor mu? Hiç bilmediğim için soruyorum.Çözüm olacaksa hemen yaptırırım.
Ah ya bunlarda bir bağırıyorlar biz yerimizden hopluyoruz resmenYeni bir kanun çıktı ,gürültü yapan komşu şikayet edilirse polis kapıya gittiğinde ceza ödeyecek diye ,haberlerde kulak ucuyla duymuştum.. şikayet edin isim vermenize gerek yok , benim alt komşum öyle kadın bağırırken şeyi cikiyomu çok merak ediyorum,ben sabah erken kalktığımda topuklu terlikle dolaniyom süpürge acıyorum bazen ip atlıyorum sırf kapıya gelsin diyeama yok banamisin demiyor ,dul bayan olduğu için günaha girmek istemiyorum polisi aramadım henüz ama henüz yarını bilemem
Çok sağolun araştıracağımDaha once yine baska bir konuda gormustum burada evi yalitimli olan biri "o kadar sessiz oluyor ki issiz bir yerde yasiyor gibi hissediyorum, bir kere iyice kulak kesilip bebek aglamasi duyunca cok mutlu oldum" demisti. Demek ki ise yariyor. Biz ses degil ama isi yalitimi yaptirmistik, Cok buyuk fark olmustu. Mutlaka faydasini gorursunuz bence.
Sizin içinde üzüldüm.Umarim düzgün komşulara denk gelirsiniz.Bir birşey merak ettim.Alt kattaki ćocukları koşma sesi de size geliyor mu
Benim alt katimdakilerden de bana fenalik geldi. Gece 3 de iki cocuk bagira bagira duvarlara kapilara vura vura oynarken en azindan bi evladim yapma demez mi kimse? Ustumuzde insan var demez mi? Yok demiyor kadin. Ben de her ses cikardiklarinda defalarca ayagimla yere vurmaya basladim. Ancak oyle akil edebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?