- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
bizim tepemizde de var ne yapalım çocuk bu diyorlar ee bizde çocuk olduk dimi durdan yapmadan anladık daimaValla tespitin doğru anlamıyorlar .Ćocuğu lafımız geçmiyor diyorlar.Çocuğa otur yapma desen belki anlamaz tekrar yapabilir.ama dikkatini başka yöne çeksen onunla oyunlar oynasalar,ona kitap okusalar arada parka götürseler ve anlayacağı şekilde konuşsalar inan ki çocuk düzelir.
Hayir mahkemeye vermek gerekiyor polis sadece uyardi. 2 ay sonra tasinacagimiz icin onemsemiyoruz artikPolis ne yapti peki bir yaptirim uyguladimi
İnanin kimse gunduz olan gürültüyü dert etmiyor. Tabiki çocuk koşacak oynayacak buna kimse bir sey demez ama mesela benim ust komsumun cocugu her gun gece 11 de kosmaya başlıyor biz guzellikle de uyardik poliste cagirdik sonra diger komsulardan duydum ki bizi mahkemeye vereceklermisHerkes ne yazikki sadece kendine saygı bekliyor.
Bizim sorun yasadigimiz insanlar gerçekten sorunlu insanlar. İnadina koltuklari yere vurup sandalyeleri gurultulu bir sekilde cekip eşimi kışkırtmaya calisan insanlar ve sadece cocuklarinin daha sessiz olmasini istedigimiz icin yapiyorlar bunu. Gunduz yapilana ben karismam ama gece cocukta olsa dediginiz gibi bir yetiskinde olsa insanlari rahatsiz etmeye kimsenin hakki yok. Kucucuk bebegi agliyor diye odayi degistiren de insan ki ona kimse bir sey demez bile, inadina gurultu yapanda malesef. Eger komsunuz ayni seyi yaparsa tavsiyem sikayet etmenizdir eger ayak uyduramayacaklarsa bu yasama köylerine dönsünler yahu.Konu sahibi gunduz olan gurultuyu de dert ediyor bana kalirsa, butun gun kosuyor kurt mu var nedir aktivite yapsin yok mustkil eve ciksin tarzi yorumlar yapmis. Her cocuk bir degil ne yazik ki. Bazen oluyor kizim gece uyanip yanimda yat ortum bozuk susad diye bagirarak agliyor, ne yapayim kizim sessiz ol diyorum falan ama aglamasin diye her istedigini de yapamam ki. Kurallarim var ve disarda zaten uygulayamiyorum, evde bari uygulayayim. Oglum tam tersi cok sessizdir ama onun da oyuncaklari vurarak oynama huyu var. 2 yasinda daha cunku. Dkktini dagitiyorum yeri geliyor kiziyorum, ama o da kesfetme caginda. Konu sahibinin cocugu sakin olabilir, ya da kuzeni yegeni neyse aktiviteyle duruyor olabilir ama her cocuk ayni olmuyor. Mesela ben gece 11de kosan cocuktan rahatsiz olmam. Sikayet de etmem. Ama gecen gun karsi komsum anahtari almamis, gece 4te evdekileri uyandirmak icin kapi yumruklamalar zili ard arda calmalar falan, ustelik bu ikinci olusu. Ondan cok rahatsiz oldum iste. Kocaman adam, bi anahtar yaptirmak zor mu. Bunu bir daha yaparsa sikayet edebilirim mesela.
Ben bir sey duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama. Belediyeye sikayet ettiginizde disardan olcum yapiyorlarmis. Gurultununde cezasi varmis.Aynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?