Bu görgüsüz komşuyla nasıl başedilir Arkadaşlar

yalniz rahatsz olan sizsnz onlar degil. apartmanlar kutuphane degil. her ev her aile bir olmaz. hele cocuk varsa kisitlanamaz.
Tabi ki tamamen sessiz olamaz ama oyunlarla aktivitelerle amaçsız koşup tabiri caizse kendini duvardan duvara vurması engellenebilir

Aynen ya müstakil evde yaşamaları gerekir.

Tabi ki tamamen sessiz olamaz ama oyunlarla aktivitelerle amaçsız koşup tabiri caizse kendini duvardan duvara vurması engellenebilir

aynen o zaman çocuğun enerjisini attırsın ebeveynleri, bir parka götürmek çok da zor olmamalı. ya da evde kendileri ilgilensinler ne bileyim.
çok çektiğim için bu konuda dalıyorum konuya direkt :)

Valla canım duvarlarına vuruyoruz artık.Tuhaf bir aile anlamıyorlar.

Aynen ya müstakil evde yaşamaları gerekir.

Ben gayet sessiz, sakin bir insandım yani alt katımdaki biz taşınıyoruz diye o kadar üzülmüştü ki. Bakın, benim alt katımdaki üst katımdakinin sesini duyuyordu öyle bir ses. Herkes imza vermiş gitsinler diye. Şimdi ben bu kadar sessizken rahatsız olduğum için müstakil eve mi gitmem gerekir? Bazen bir şeyleri savunalım derken ipin ucu kaçıyor bence, bu konuda savunacak bir şey yok. Herkes birbirine saygı duymalı.

aynen o zaman çocuğun enerjisini attırsın ebeveynleri, bir parka götürmek çok da zor olmamalı. ya da evde kendileri ilgilensinler ne bileyim.
çok çektiğim için bu konuda dalıyorum konuya direkt :)
Nerdeee çocuğu bırakıp kendileride bağıra çağıra konuşuyorlar.Arada anlaşamayıp kavga ediyorlar :)

Büyük ihtimalle savunanlar da kendi binasındakileri rahatsız ediyordur.O yüzden savunmaya geçtiler:)

Kendileri aynısını yaptıkları için savunuyorlar. Gece 11 12 de koşan bir çocuğa kimse katlanmak zorunda değil valla kusura bakmasınlar.

Büyük ihtimalle savunanlar da kendi binasındakileri rahatsız ediyordur.O yüzden savunmaya geçtiler:)
savunuyorum ve kendi binamdakileri rahatsz etmiyorum. empati kuruyorum cocuk acisindan bakiyorum olaya. anne baba avisindan bakiyorum. cocuklqr eskisi gibo disarda oynayamiyo ve enerjileri var. aoartman kulturunde de bu durum ortaya cikiyo. sizin icin cocuk kisitlanamaz. hala soyluyorum. mudahale edilir bi noktaya kadr ama en uslu cocuk bile koşar ziplar net.

Yani zor bir durum ama gece gec saate kadar muzik aciyorlar ya da hali silkeliyorlar,gece yarilari matkap vb calistiriyoar deseniz okey ama cocuk kosturuyor yuksek sesle konusuyorlar derseniz cocuk kosar baglayamazlar,milletin hangi ses tonunda konusacagina kendi ev icinde mudahale de edilmez.
Biraz kafayi takmissiniz gibi geldi.uyarin tabi cok ses geliyor diye daha fazla yapilabilecek bisey yok sanirim

Kesinlikle kafayı takmadım. Hatta akşam 8 e kadar sabrediyorum ama benimde çocuğum var akşam birçok ödevi,sınav çalışmaları oluyor e biz karı koca yorgun geliyoruz eve hani belli bir saatte çocuğu da kendilerini de sakinleştirebilirler .İnanın ki ses çok fazla hele o koşma sanki bizim evde oluyor gibi.
bir yeğenim var 3 yaşında Anne babası koştuğu zaman hemen onu uyanıyorsan aşağıdaki komşu üzülür rahatsız olur diye ..çocuk dinliyor oturup oyuncaklarıyla oynuyor.

evinizi kiraya verip kiraya cikamaz misiniz? Ya da bir yerlere sikayet etme hakkiniz vardir mutlaka.

Cocuklarimin biri 5 biri 2 yasinda. Apartmanda yasiyoruz. Ev kucuk. Sadece haftasonlari parka goturebiliyorum. Onun disinda her gun disari cikip yuruyus falan yapiyorlar. Ama yine de evde patliyorlar. Haliyle kosmalar ziplamalar bagirarak oynamalar oluyor, uyariyorum ama gunduz cok da mudahele edemiyorum, cunku surekli dur oglum aman kizim kosma sunu yapma bunu yapma demek cocuklari olumsuz etkiliyor. Orasi da cocuklarin evi, tabi ki onlar da evlerinde rahat olmak isteyecekler. Sadece aksam gec ve sabah erken vakitte kiziyorum ve mudahele ediyorum erken yatirmaya calisiyorum, halisiz yerde gezdirmiyorum falan. Altta da cocuksuz biri kaliyor, sanirim bekar ya da yeni evli. Su ana kadar hicbir sikayet gelmedi. Demem o ki gunduz vakti cocugun kosmasina bir sey diyemezsiniz. 5 yasinda erkek cocuksa hele enerjileri hic bitmiyor. Disari bile cikarsan evde yine iki dk oturmuyorlar. Gece ve sabah erken disinda tabi ki. Ama gecen gece de sanirim alt katta birinin cocugu cok agladi. Ben de yazik bir derdi mi var acaba, belki de hastadir diye dusundum. Kim ister cocugu gurultu yapsin. Ben kendim de rahatsiz oluyorum. Otursunlar diye cizgi film aciyorum , yorulsunlar diye disari cikariyorum, ama baska ne yapabilirim. Bizim de gucumuz apartmanda ve kucuk bir dairede oturmaya yetiyor. Herkes birbirine anlayisli olmali.

İnanin kimse gunduz olan gürültüyü dert etmiyor. Tabiki çocuk koşacak oynayacak buna kimse bir sey demez ama mesela benim ust komsumun cocugu her gun gece 11 de kosmaya başlıyor biz guzellikle de uyardik poliste cagirdik sonra diger komsulardan duydum ki bizi mahkemeye vereceklermis Herkes ne yazikki sadece kendine saygı bekliyor.

Cocuk kosuyor diye polismi cagirdiniz

Bizim üst kattaki de dağdan inme. Çocuk büyütüyor demeye bin şahit çocuk gece yarısına kadar ayakta laftan sözden anlama da yok gece yarısı horon tepiyorlar horon! Sonumuz mahkeme gibi ama hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…