- 25 Haziran 2016
- 7.519
- 13.363
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
aynen oyle yaptim ama dinlemiyor bi turlu.kendi kendine her gelene diyo kizi hasta basi cok sicak.halbuki kizimin ilk gunden beri oyle ama gel de anlatmDoktoru kilosunun normal olduğunu söyledi deyin ve bi daha bu konuyu açmamasını söyleyin sert bi dille. O zaman anlar belki.
Daha sert bi dil gerekli ona sanırım :)aynen oyle yaptim ama dinlemiyor bi turlu.kendi kendine her gelene diyo kizi hasta basi cok sicak.halbuki kizimin ilk gunden beri oyle ama gel de anlatm
ben sert bi sekilde konusuyorum.gorumcemin karakteri bu evde annesine dahi laflar soyluyor herkes alttan aliyor ama ben mecbur degilim.esimde takma bosver diyor ama takmamak elde degilAy bi sanane be demek bu kadar zor mu ya? Karsinizdaki nerdeyse size hakaret ederken bu sakinlik neden ya dusundukce cildiriyorum. Cok oldun sen kes sesini diyemiyonuz mu?
bende oyle dusunuyorum.ilk evlendigimizden beri boyle ters bana.herseye bi laf soyluyorEvde kalmış ya dert olmuş içine... kıskanıyor seni... sen de laf sok, seninki olunca sen doğru bakarsın ben bakamıyorum De, bir daha açamaz ağzını...
"Aaa ama canım sende ne uzattın yaannesiyim bakıyorum merak etme hadi kapat artık bu konuyu kızım benim canımdır en iyi şekilde bakıyorum doktorumuzdan başkasını da dinlemiyorum bu konuda"
inanir misiniz dun aynisini soyledim fakat devam ediyor.duvara soylesem duvar anlardi.goren zannedecek kendisi cocuk uzmani
ilk zamanlar ne dese susuyodum ama baktim ki olacak gibi degil.bende konusuyorum mecbur.ben normalde kimseye cvp vermem dedigimi yaparim.beni artik cileden cikariyor.cocugumla ilgili herseye karisiyor yok niye kisa etek giydirmisim dusunun oralara kadar karisiyorAciklama yaparsaniz daha cok konusur cevap vermeyin zamanla susar.
Duyma diyeceğim ama konu evladı olunca insan duyar her türlü... o aklı sıra seni can damarından vuruyor ya, sen de kimse yokken onu can damarından vur... ama kimse yokken yap ki hırçın davranıp o haksız durumda olduğunu belli etsin.bende oyle dusunuyorum.ilk evlendigimizden beri boyle ters bana.herseye bi laf soyluyor
O zaman bir kere tersleyip susun her seferinde ayni kelimeyi kullanin sizi ilgilendirmez gibi mesela.ilk zamanlar ne dese susuyodum ama baktim ki olacak gibi degil.bende konusuyorum mecbur.ben normalde kimseye cvp vermem dedigimi yaparim.beni artik cileden cikariyor.cocugumla ilgili herseye karisiyor yok niye kisa etek giydirmisim dusunun oralara kadar karisiyor
ben cocuk konusunda cok hassasim herseye laf soylesin ama cocuguma soylemesin.oda bunu biliyor isteDuyma diyeceğim ama konu evladı olunca insan duyar her türlü... o aklı sıra seni can damarından vuruyor ya, sen de kimse yokken onu can damarından vur... ama kimse yokken yap ki hırçın davranıp o haksız durumda olduğunu belli etsin.
genc kiz diye fazla kirmak istemiyorum gururu kirilmasin diyorum ama o aynisini gostermiyorO zaman bir kere tersleyip susun her seferinde ayni kelimeyi kullanin sizi ilgilendirmez gibi mesela.
Siz kirilmayin baskalari kirilsin.genc kiz diye fazla kirmak istemiyorum gururu kirilmasin diyorum ama o aynisini gostermiyor
esime soyluyorum cok abartma ufak seyler bunlar diyor.ona gore hafif kaliyor ama ben sinirleniyorum isteSiz kirilmayin baskalari kirilsin.
bende dedim ki ben çiti piti olsun istiyorum kilolu cocuk sevmiyorum.kaldi ki benim kizim zayifta degil zaten ama taş kafalilar istetek seferde ağır bir şekilde tersleyin,
ya da kısaca sana ne diyin.
benim kızım 5.5 yaşında 17 kilo, eşimin ailesinden sürekli bu kız hiç yemiyor, çok zayıf diyorlar,
sizin gibi 3 öğün hamur yiyip obez olmasından iyidir diyorum,
kimse kızımdan kıymetli değil ve kimse benim çocuğumun fiziksel özelliklerini eleştiremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?