- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bende dedim ki ben çiti piti olsun istiyorum kilolu cocuk sevmiyorum.kaldi ki benim kizim zayifta degil zaten ama taş kafalilar iste
ahhh yarama dokundunuz.kizim yeni dogdugunda yine bu gorumce cok cirkin sizin tarafa mi cekti diyodu.bende salak gibi hic bisey diyemedim.sok oldum konusamadim bile.simdi kizim masallah baya guzellesti.dun gelen misafirler cok guzel size cekmemis dedi gorumcem de diyoki bilmiyoruz kime cektigini ama sanki bzie benziyor.yani cildirmamak elde degilçocuğumuz zayıf da olabilir, kilolu da, uzun da, kısa da, çirkin de olabilir, kimsenin bunun üzerine yorum yapma hakkı yok ki, ne kadar ayıp bir çocuğun fiziksel özelliklerini eleştirmekinsanlar bazen çocukları nesne gibi görüyor, istedikleri gibi şöyle böyle diyebiliyorlar, siz de karşısına geçip onun fiziksel özelliklerini eleştirin ki karşısındakinin de bir birey olduğunu anlasın.
esime soyluyorum cok abartma ufak seyler bunlar diyor.ona gore hafif kaliyor ama ben sinirleniyorum iste
ayda bir goruyorum.seneye evimi tasiyorum baska sehre ohh kurtulacam artik.evlenip gitseydi kokten kurtulsaydimAyy içim daraldı bu ne. Yılda kaç kez görmek zorundasınız bu kadını. Kaynanalık yapıyor anlaşılan
insallah yapabilirim bu dediklerinizi.benim en nefret ettigim sey birinin cocugum hakkinda bi laf etmesi.resmen gozum donuyorEşinize söylemeyin, görümcenize söyleyin. "Aaa her geldiğimde aynı şeyler. Ben annesiyim. En iyi ben bakarım. Doktoru ne söylüyorsa onu yapıyorum. Bir daha bu konuda hiçbir şey söyleme lütfen" deyin.
İşe yaramayacak muhtemelen ama uyarmış olursunuz. Ondan sonra bu konuda ne söylerse söylesin sanki hiç konuşmamış gibi davranın. Yüzüne öylesine bakın, çocuğunuzla ilgilenin, görümcenize veya başkasına bir sohbet konusu açın. "Ayy X ne yapmış duydun mu" vs diye çok alakasız bir şey anlatın. Israrla devam etse de cevap vermeyin, hiç gerilmeden, sakin sakin, huzurlu huzurlu başka şey hakkında konuşmaya devam edin. Sinirden o patlasın, o gidip eşinizle konuşsun, eşiniz ona "abartma, ufak şeyler bunlar" desin.
Eşiniz size gelip bir şey söylerse ona da aynısını yapıp, alakasız şeyler hakkında konuşup "akşama ne yapsam. Canım şunu istiyor, ondan yapayım" vs deyin. Hiç germeyin kendinizi.
insallah yapabilirim bu dediklerinizi.benim en nefret ettigim sey birinin cocugum hakkinda bi laf etmesi.resmen gozum donuyor
Guzellikle cevap vererek hata yapiyorsun. Cevap verme daha iyi. Cocugu da sutten kesmemen iyi olmus bu arada. Bana da kes diyen oluyor bazen. Pek iyi niyetle soylendigini dusunmuyorum. Bu konuda ben fikir danismadikca kimseye laf dusmez.merhaba kk uyeleri.dun malumunuz bayram esimin ailesini ziyarete gittik.esimin ailesi koyde yasiyor.yani kafa olarak baya farkliyiz.dun gittigimizde en kucuk bekar gorumcem basladi konusmaya.neymis bu kiz niye bu kadar zayif.kizim 17 aylik 11 kilo yani kilosu gayet iyi.doktora da gittik kilosu iyi dedi.ama onlara laf anlatamiyorum.neymis sutten kes yemek yedir diyor.cok zayif iyi bakamiyorsun.yurumesi normal degil bize gonder nasi guzel yureyecek.tabi ben hepsine guzellikle cvp veriyorum.anlatiyorum ama bos.bi turlu kabullenmiyor.illaki siz iyi bakmiyorsunuz diyor.kizin cok siska herseyden korkuyor diyor.cvp verince surat asiyor herseye aliniyorsun diyir.alismislar tabi diger gelinler çit cikarmiyor ne deseler de biktim artik cidden her gidisimizde illaki bi laf soyluyor.kaynanam bu kadar karismiyor bana.goren sanki 10 cocuk bakti sanacak.benden 4 yas buyuk ve surekli benim dedigim olsun istiyor.napicam bilmiyorum
ahhh yarama dokundunuz.kizim yeni dogdugunda yine bu gorumce cok cirkin sizin tarafa mi cekti diyodu.bende salak gibi hic bisey diyemedim.sok oldum konusamadim bile.simdi kizim masallah baya guzellesti.dun gelen misafirler cok guzel size cekmemis dedi gorumcem de diyoki bilmiyoruz kime cektigini ama sanki bzie benziyor.yani cildirmamak elde degil
Benim cocugumun kilosunu bosver de sen ne zaman evleneceksin onu söyle evde kalmadın mı sen ya falan de sinir edecek konu bul sende yani :) sen ona laf sokmerhaba kk uyeleri.dun malumunuz bayram esimin ailesini ziyarete gittik.esimin ailesi koyde yasiyor.yani kafa olarak baya farkliyiz.dun gittigimizde en kucuk bekar gorumcem basladi konusmaya.neymis bu kiz niye bu kadar zayif.kizim 17 aylik 11 kilo yani kilosu gayet iyi.doktora da gittik kilosu iyi dedi.ama onlara laf anlatamiyorum.neymis sutten kes yemek yedir diyor.cok zayif iyi bakamiyorsun.yurumesi normal degil bize gonder nasi guzel yureyecek.tabi ben hepsine guzellikle cvp veriyorum.anlatiyorum ama bos.bi turlu kabullenmiyor.illaki siz iyi bakmiyorsunuz diyor.kizin cok siska herseyden korkuyor diyor.cvp verince surat asiyor herseye aliniyorsun diyir.alismislar tabi diger gelinler çit cikarmiyor ne deseler de biktim artik cidden her gidisimizde illaki bi laf soyluyor.kaynanam bu kadar karismiyor bana.goren sanki 10 cocuk bakti sanacak.benden 4 yas buyuk ve surekli benim dedigim olsun istiyor.napicam bilmiyorum
merhaba kk uyeleri.dun malumunuz bayram esimin ailesini ziyarete gittik.esimin ailesi koyde yasiyor.yani kafa olarak baya farkliyiz.dun gittigimizde en kucuk bekar gorumcem basladi konusmaya.neymis bu kiz niye bu kadar zayif.kizim 17 aylik 11 kilo yani kilosu gayet iyi.doktora da gittik kilosu iyi dedi.ama onlara laf anlatamiyorum.neymis sutten kes yemek yedir diyor.cok zayif iyi bakamiyorsun.yurumesi normal degil bize gonder nasi guzel yureyecek.tabi ben hepsine guzellikle cvp veriyorum.anlatiyorum ama bos.bi turlu kabullenmiyor.illaki siz iyi bakmiyorsunuz diyor.kizin cok siska herseyden korkuyor diyor.cvp verince surat asiyor herseye aliniyorsun diyir.alismislar tabi diger gelinler çit cikarmiyor ne deseler de biktim artik cidden her gidisimizde illaki bi laf soyluyor.kaynanam bu kadar karismiyor bana.goren sanki 10 cocuk bakti sanacak.benden 4 yas buyuk ve surekli benim dedigim olsun istiyor.napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?