bekar olan abisi aldı evi , kendi üzerine yapmadı vergi ödemeleri ile ilgili sanırım.
benim eşim askerdeydi ev alındığında, bu yüzden bir küçük kardesinin üzerine yapıldı.sebep bu..
Evi bekar abisi aldı, tapu küçük kardeşin,n üstüne yapıldı, siz oturuyorsunuz. Sıkıntılı durumlar, ne kimin karışmış iyice sanki.
Kisinin oynunu ancak onun gibi oynarsan bozarsin. Sen mutlulugunu onlarin gozlerine soka soka yasa. Kahirlarindan birbirlerini yiyip dursunlar. Simdi bile hayal ediyorumda suratlarinin seklini ve beyinlerindeki tilkilerin ne hale burunduklerini icimin yaglari eridi :)
) eşimde sağolsun hiç sevmez böyle şeyleri.. milletin yanında elimi bile tutmaz..
Tamam elini tutmasin ama samimi ol esinle. Capkin capkin gulumse goz kirp :) cileden cikar gorumcenleri :)
aynen öyle,,çok karışık..abisine kalsa ölene kadar çıkın demez bize,kardeşi de evlencek olsa çıkın demez..erkeklerde problem yok anlayacağın.kaldı ki benim de bu evde gözüm yok..abisi çıkın dese çıkarız yani kızmaya da hakkımız yok..
ortalığı karıştıran kadınlar.Görümcelerim ya da kayınvalidem ne eşime,ne abilerine ne de babasına çıksınlar evden demeye cesaret edemez. bana da açık açık söylemiyorlar zaten,laf dokunduruyorlar ki benden çıksın ilk ev tartışması..sonra da ,, aa biz ona ne zaman öyle birşey dedik desinler.. ((ayrıca önceki tartışmalarımızda küçük görümcem bana küfür etmişti.sonra inkar etti.kayınvalidem ve ablası da gözümün içine baka baka serranur yalan söylüyor küfür etmedi dediler)) suçlu ben olayım,, eşim de sinirlensin başlarım evinize desin..ortalık karışsın..netice de biz evi boşaltalım ama suçlu onlar olmasın
ayy kendimi düşünemedim bile bir an öyle )hahah ben eşime o dediğini yapsam iyimisin canım der herhalde :))))))))
Sende cok iyiyim hayatim sen yanimda olduktan sonra deeee :)
Abi evlenmiyor anlaşılan:)) O evlenirse işler değişebilir bence. Çlene kadar bi şey demez demeyin. Çok mu yumuşak biri ki?
hahhahahah :)) alemsin canım) yapıcam bunu ..
Yap tatlim yap. Dusunsene sen bunlari yaptiktan sonra gorumcelerin foruma uye olup gelin bizim yanimizda kocasiyla fingirdesiyor. Cok moralimiz bozuk luften akil verin siye yazarlarmissa :)
cidden evlenmiyorayrıca 2 evleri daha var kirada.. yumuşak biri değil ama,ailesine adamış kendini.allah razı olsun bir derdimiz olsa koşar gelir..hepimize öyle.
İlginçmiş...
Ee bir yığın evden bahsediyorsun neden sorun ediyolar ki etmesinler.
Sen de aynısını annenle yapiyosun anladığım kadariylaerkek tarafının ailesi bizlere ne kadar iyi olursa oldun en ufak bişeyde hemen el kızına bok atmayı bi halt sanıyorlar bizler oğullarıyla tartışsak ve onun haksız olduğunu bilselerde yine bizizm illaki bi suçlu tarafımızı arıyorlar...kendi oğulları onlarla kötü olsa yine biz suçluyuz...annmein bi lafı vardı yeni yeni anlıyorum ele karışmak yele karışmak gibidir kızım derdi...ne olursa olsun ömrümüz boyunca hep el olcak sanırım bölelikle bizde onları el gibi görcez...
Adamın evinde yillarca oturup ailesinin hakkında etmediğin laf kalmamış.Madem beğenmiştin git evlerinden illa yakana mi yapışsınlar.Destek olacakları kadar olmuşlar hâlâ sana yaranamamışlar.Asil fesatlık sende erkek kardeşine yardim edecekler kira ödemek zorunda kalacam diye.Calisiyosunuz alsaymışsınız bu zamana kadar 5 yildir.cidden evlenmiyorayrıca 2 evleri daha var kirada.. yumuşak biri değil ama,ailesine adamış kendini.allah razı olsun bir derdimiz olsa koşar gelir..hepimize öyle.
Sen buna niye bunkadar sınırlendin canım tarihe bak. İstersen yoksa o gorumclerden biri senmisinAdamın evinde yillarca oturup ailesinin hakkında etmediğin laf kalmamış.Madem beğenmiştin git evlerinden illa yakana mi yapışsınlar.Destek olacakları kadar olmuşlar hâlâ sana yaranamamışlar.Asil fesatlık sende erkek kardeşine yardim edecekler kira ödemek zorunda kalacam diye.Calisiyosunuz alsaymışsınız bu zamana kadar 5 yildir.
12 yil olmus almislardir belkiAdamın evinde yillarca oturup ailesinin hakkında etmediğin laf kalmamış.Madem beğenmiştin git evlerinden illa yakana mi yapışsınlar.Destek olacakları kadar olmuşlar hâlâ sana yaranamamışlar.Asil fesatlık sende erkek kardeşine yardim edecekler kira ödemek zorunda kalacam diye.Calisiyosunuz alsaymışsınız bu zamana kadar 5 yildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?